Mard
Mard
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی قزوین
- شهر
- قزوین
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
یک معلم اجتماعی داریم، توی کلاس اصلا درس نمیده. فقط صدای 5 نفر اول که دستشون رو بلند کردن رو وصل میکنه. بعدش دیگه صدای هیچکسی رو وصل نمیکنه.
میشینه با اون 5 نفر درباره ی سوالات چرت و پرت که اصلا توی کتاب نیست بحث میکنه. چند وقت پیش درباره ی غنی سازی اورانیوم کشور 5 جلسه کامل بحث کرد.
بعد موقع امتحان سوالات سخت کتابو میده.
من ...... تو این زندگی
اما یک پاچه خوار داره اونو از همه بیشتر دوست داره. ما تو اسکای روم هستیم، همه هم کاربر عادی هستن. همیشه اول کلاس اون پاچه خوار رو کاربر ویژه میکنه تا صدای بچه هارو وصل کنه و... حتی افراد رو اخراج و مسدود کنه.
30 ثانیه سر کلاس دیر برسی، معلم عقده ای، فشاری میشه اخراجت میکنه.
از شانس سیاه من، اون پاچه خواره hater من هستش، تا منو مبینه دکمه ی مسدود رو میزنه.
عوامل مدرسه هم سرشون تو ...شون هستش. اصلا باهات کاری ندارن.
میشینه با اون 5 نفر درباره ی سوالات چرت و پرت که اصلا توی کتاب نیست بحث میکنه. چند وقت پیش درباره ی غنی سازی اورانیوم کشور 5 جلسه کامل بحث کرد.
بعد موقع امتحان سوالات سخت کتابو میده.
من ...... تو این زندگی

دقیقا، خیلی عقده ای شدن. معلم زبان ما انصافا خوب درس میده و حواسش به همه ی بچه ها هستش.استادای عقده ای و بی سواد و امتحانای وحشی.
اما یک پاچه خوار داره اونو از همه بیشتر دوست داره. ما تو اسکای روم هستیم، همه هم کاربر عادی هستن. همیشه اول کلاس اون پاچه خوار رو کاربر ویژه میکنه تا صدای بچه هارو وصل کنه و... حتی افراد رو اخراج و مسدود کنه.
30 ثانیه سر کلاس دیر برسی، معلم عقده ای، فشاری میشه اخراجت میکنه.
از شانس سیاه من، اون پاچه خواره hater من هستش، تا منو مبینه دکمه ی مسدود رو میزنه.
عوامل مدرسه هم سرشون تو ...شون هستش. اصلا باهات کاری ندارن.

) و اینکه امسال فک کنم مردود شم و اگه تا اون موقع برگردم خونه باید تو پارک بخوابم