- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- جایی همین حوالی
خب ۱۴۰۰ ها هم باید یه تکونی به خودشن بدن
به شدتسلام من شدیدا نیازمند یه تلنگر هستم
پلیزززز باید خودم برسونم واسه کنکور
شما هم حس می کنید عقبید؟
یکسال و ۳ ماه واقعا وقت کمی نیست.آقا بیاین بهم بگید کسی ک اصلا تجربی نظام قدیم خونده و یه سال هم کلا درس نخونده ب ریاضی ۱۴۰۰ میتونه امیدوار باشه
من خودم هم عمومیام تو باقالیانسال دوم و سوم دبیرستان (۱۰-۱۱) شما رشته ام ریاضی بود ،حسابان و جبر احتمال اونموقع رو اوکی ام تقریبا
پیش رو تجربی خوندم ، و از تخصصی های ریاضیش هیچی بلد نیستم
و اینکه ازون موقع ۲-۳ سال میگذره
عمومی هام هم از همون اول آفساید بود ، کلا امیدم ب ریاضی و فیزیکه
در کل خدا بخیر کنه
میگید عمومیا یعنی با هر چهارتاشون مشکل دارید؟آقا اگه نظام قدیم خونده باشین نظام جدید که حله دیگه ((:
--------------------------------------
دقیقا مشکل من نیز عمومیاست
کومـــک!
خب الان میگید تو هر چهارتاش یعنی صفر میزنید؟ قطعا نه! مثلا عربی (ترجمه/قواعد که خودشون تعدادشون زیاده/درک مطلب) یا زبان(واژگان یا همون معنی/گرامر که بازم مثل قواعد باید بدونید دقیقا تو چه مبحثی مشکل دارید/ریدینگ/کلوز تست)بله تو هر چهار تاش :/// (زبانم خوب بود که اونم اومده رو 50 -60)
تا حالا پیش نبردم درسا رو
نه میدونم چجوری پیشروی ها رو بخونم
نه میدونم دینی رو چی کار کنم
باز ادبیات یکم راه روشنه
عربی هم یازدهمم خوبه مشکل دهمه
برای مثال عرض میکنم مثلا اگر توی ادبیات با قرابت مشکل دارید اول باید متن دروس و اون بیتایی که تک و توک توی بخش قلمرو ها نوشته رو بخونید و معنیشون رو بدونید. (که قطعا این مرحله رو اگه واسه امتحانای مدرسه خونده باشید طی کردید.)خب پس باید برم بیاندیشم
زبان هر زبانی یعنی چه عربی چه ادبیات چه انگلیسی تا یه حدی به پایت بستگی داره.یکی هست که قرابتش فوله مثل خودت با روزی یه ربعم شاید بتونه جمع کنه و شاید یکی نیاز داشته باشه یه ساعت بخونه.این که برای عمومیا چقد وقت بزاری بستگی به خودت داره.ولی خب درست میگی حتما باید مستمر باشهتوی عمومی ها برای ادبیات فقط باید موضوعی کار کرد ، و اینکه مستمر باشه
من یه مدت هر دیوان شمس و حافظ میخوندم ، فقط هم محض سرگرمی ؛ بعد متوجه شدم که قرابت هارو چقد زود میزنم و تو کانون هم بالای هفتاد بود
زبان هم واژه خیلی تاثیر داره و باید هر روز کار بشه
حسم اینه برای عمومی ها حتی اگه روزی یک ساعت وقت بذاریم اما مستمر باشه نتیجه می گیریم