behnaz81
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- شهید رجایی
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
کسی از امتحانات و نمره دادن و اینا خبر داره؟
ظاهرا امتحانات قراره بصورت آنلاین برگزار بشن.کسی از امتحانات و نمره دادن و اینا خبر داره؟
Holy shitظاهرا امتحانات قراره بصورت آنلاین برگزار بشن.
من خیلی دارم میخونم ولی میترسم دوسال دیگه کنکور موندهخب ۱۴۰۰ ها هم باید یه تکونی به خودشن بدن
Holy shit
ببین دهم و یازدهم معلم نمره رو بر اساس عملکرد سالت نمره میده دوازدهم حضوری این تو شاد خوندمHoly shit
زود میگذره اسون نگیرفقط یک سوال ،
زود نیست ؟
چی زود نیست؟فقط یک سوال ،
زود نیست ؟
از دهمم شروع نکنی میتونی موفق باشی ((:که از دهم خوند . اصلا زود نیست ما سمپادیا باید الگو باشیم الان خواهر دوقلم میره نمونه دولتی هر روز دو کتاب تست خیلی سبز میبرن حتی تو زنگ تفریح تست میزنن .رقبا زیادن
شما تجربی هستی درسته؟که از دهم خوند . اصلا زود نیست ما سمپادیا باید الگو باشیم الان خواهر دوقلم میره نمونه دولتی هر روز دو کتاب تست خیلی سبز میبرن حتی تو زنگ تفریح تست میزنن .رقبا زیادن
بلیشما تجربی هستی درسته؟
به قول یه عزیزی کنکور ماراتونه نباید اولش گازشو بگیری بری جلو و آخرش کم بیاری همیشه باید حرکت کنی با یه سرعت ثابتاره گلم ولی دهم نباید بیخیالی طی شه
عمیقا از این که سمپادی بودن رو محدود به "درس" می بینین ، متاسف شدم .که از دهم خوند . اصلا زود نیست ما سمپادیا باید الگو باشیم الان خواهر دوقلم میره نمونه دولتی هر روز دو کتاب تست خیلی سبز میبرن حتی تو زنگ تفریح تست میزنن .رقبا زیادن
فقط به درس نه همه رشته ها میدونم من نه تنها به درسم میرسم بلکه نویسندگی هم میکنمعمیقا از این که سمپادی بودن رو محدود به "درس" می بینین ، متاسف شدم .
ببین زبان باز خواستی اناری که عالیه ای کیو زبان من خیلی راضی بودم .فارسی میکرو همصرفا جهت عوض کردن موضوع
من منابع اول هر درسمو میگم برای منبع دوم بهم پیشنهاد بدین
حسابان ۱: نشر الگو
هندسه ۲: نشر الگو
آمار و احتمال: میکرو گاج
شیمی ۲: مبتکران
فیزیک ۲: نردبام خیلی سبز
ادبیات: موضوعی نشر الگو، خیلی سبز یازدهم
زبان ۲: مبتکران شهاب اناری
عربی ۲: جامع خیلی سبز
با تشکر پیشاپیش
منم فکر میکردم زوده... ولی وقتی رتبمو توی ازمونا میبینم میخوام گریه کنم....فقط یک سوال ،
زود نیست ؟