کنکور مشکلات درسی کنکور۱۴۰۰

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع anaana251223
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اهدافم دیگه ارزشی ندارن
یعنی چی ارزشی ندارن؟ از مال من که داغون تر نیست من اول با امید شریف شروع کردم الان با امید با هنر کرمان دارم ادامه می دم :|

خب اگه منظورتون با منه
آره قبلا میخوندم
به زودی نتایج الان رو در آزمونهای بعدی میبینید
کلی عرض کردم استاد
مرسی از دیسلایک های همگیتون ایشالا تو لایک هاتون جبران کنم :)

آقا بی خیال اصلا موضوع جالبی نیست ادامش ندیم
در مورد هدف من یه پیشنهاد دارم خودم به vision board درست کردم که با اینکه حیلی ساده اس و عکس رنگی نداره ولی خیلی دوسش دارم وقتی بهش نگاه میکنم انگیزه میگیرم گفتم شاید واسه شما هم جالب باشه و من برای اینکه کسی نتونه اونو ببینه چسبوندمش زیر میزم اینم یه ایده

بخوایم از هدف حرف بزنیم ... راستش من وقتی به این فکر می کنم که نتونم دانشگاه شریف یا امیرکبیر یا تهران قبول شم فک کنم بعدش خودمو‌بکشم!! یا باید یک سال وایستم دوباره بخونم که اینم بد عذابیه...
کلا تمام اهدافم از زندگی به دانشگاه و اتفاقات بعدش بستگی داره ؛ تصمیم دارم واقعا از تابستون جدی شروع کنم
همه ی زندگی درس نیست سخت نگیرین

الان فقط من ناله کردم :|
البته امین هم یه چیزی گفت -_-
من مدام میخوام یه جوابی به اون دوستمون بنویسم که از دایره ادب هم خارج نشده باشه
که نمیتونم :)
فقط امیدوارم موفق باشه .

من مدام میخوام یه جوابی به اون دوستمون بنویسم که از دایره ادب هم خارج نشده باشه
که نمیتونم :)
فقط امیدوارم موفق باشه .
:| دوستان یکم جنبه داشته باشید
چیز خاصی نگفتم

دعوا نکنید .دوس باشید . مهربون باشید . دروغ نگیم . زود قضاوت نکنیم . لاف نزنیم.
ولی این که دانش آموزان تیزهوشان معمولا بگن هیچی نخواندیم در حالی که دارن خر میزنن کاملا چیز عادیه چون خودشون رو با بقیه مقایسه میکنن و خوب ....

بابا بی خیال سال دیگه کنکوری هستین دوستان سال بعدش دانشجویین بی خیال این جور چیزا اینجا واسه درس و کنکوره نه کل کل

من تلگرام ندارم :| کم سعادت...

من اگه این تاپیکو زده بودم الان پاکش میکردم
اگه تمام این تنش ها بخاطر حرف منه من از همگی عذر میخوام... اما من فقط واقعیتو گفتم
به نظرم بهتره ما بهم دیگه بگیم که من دارم درس می خونم(حتی اگه نمیخونید) تا بقیه هم مجبور بشن بخونن . اینطوری وقتی ادم میبینه هیچکی نمیخونه بیشتر خیالش راحت میشه و ول میکنه

من یه سوال آمار دارم
صفحه ی ۹۱ کتاب سوال ۷ رو میتونین توضیح بدین لطفا؟
ok9h_screenshot_۲۰۲۰۰۵۰۶-۱۰۳۸۰۴.png

با تشکر

آقا بیاین بهم بگید کسی ک اصلا تجربی نظام قدیم خونده و یه سال هم کلا درس نخونده ب ریاضی ۱۴۰۰ میتونه امیدوار باشه:(
منم از نظام قدیم شروع کردم برا نظام جدید
خیلیم انگیزه دارم چون خیلی راحت تر میتونیم با کنکور نظم جدید کنار بیایم ما نظام قدییما

من یه سوال آمار دارم
صفحه ی ۹۱ کتاب سوال ۷ رو میتونین توضیح بدین لطفا؟
ok9h_screenshot_۲۰۲۰۰۵۰۶-۱۰۳۸۰۴.png

با تشکر
مد
اگر از میانگین یا میانه استفاده کنه از جیب خودش باید یه چیزی بده ولی اگر 90تا ازشون بگیره و 85 تا بده خوب سود میکنه دیگه...

مد
اگر از میانگین یا میانه استفاده کنه از جیب خودش باید یه چیزی بده ولی اگر 90تا ازشون بگیره و 85 تا بده خوب سود میکنه دیگه...
ما همینو می گیم ولی معلممون میگه نه
میگه میانگین واقعی تره و نود میلیون زیاده ملت نمیرن تو این بیمه (زیادم به توضیحاتش توجه نکنین کلا یکم خل می زنه)

یه سوال شما قلم چی ثبت نام کردین؟ میگن که اون آزمونای آخری رو برین سنجش من میخواستم قلم چی آزمونای آخریشو ثبت نام نکنم گفتن نمیشه یا کلش یا هیچی الان نمی دونم چیکار کنم؟ سنجش برم یا فقط قلم چی برم؟ از یه طرف پولم میره و باید یه پول دیگه هم بدم از یه طرف خیلیا میرن سنجش و میگن سوالای سنجش آخری به کنکور نزدیک تره شما چیکار میکنین؟

یه سوال شما قلم چی ثبت نام کردین؟ میگن که اون آزمونای آخری رو برین سنجش من میخواستم قلم چی آزمونای آخریشو ثبت نام نکنم گفتن نمیشه یا کلش یا هیچی الان نمی دونم چیکار کنم؟ سنجش برم یا فقط قلم چی برم؟ از یه طرف پولم میره و باید یه پول دیگه هم بدم از یه طرف خیلیا میرن سنجش و میگن سوالای سنجش آخری به کنکور نزدیک تره شما چیکار میکنین؟
به نظرم قلمچی برای سال اخر بهترین مورده
ازمون های اخر هم کاملا رتبه رو معلوم کنه
البته قبول دارم پول خون باباشونو میگیرن :|
دو و پونصد چخبره مگه؟

سلام. من با اینکه دانش آموز تجربی بودم پارسال آزمونهای جامع سنجش رو ثبت نام کردم و اصلا راضی نبودم و نمیدونم چرا اینجوری بود مثلا یکبار شیمی اش بسیار سخت و گنگ و بار بعدی بسیار آسون و آبکی. امسال نمیدونم اوضاعش چطوری شده ولی من پارسال اصلا راضی نبودم.حالا اگر دودلی میتوانی سوالات سالهای پیش سنجش رو دانلود کنی و خودت بهترین تصمیم رو بگیری.

Back
بالا