Leo
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
خب منظورت از گذران زندگی گفتن مای نیم ایز فلانی و ور ایز یور هوس هستش؟ اگه اینه که آره میشه :)خوب این حرفایی که میزنم بر اساس تجربه های خودمه:
1. اگر در کشور دیگه ای آشنا و دوست داشته باشید خیلی خیلی خیلی مفیده. مخصوصا که بدون اون ها اون سه چهار ماه اول خیلی سخت میگذره و حتی بعد از اون هم اگر تنها رفته باشید یه کشور دیگه واقعا سخته
2. اگر از دیپلم کسی میخواد بره راه بهتر از نظر بنده اینه که یک راست وارد دانشگاه نشه و اول یک یا دوسال اخر دبیرستان رو بخونه (در انگلیس که سیستم دو و یا یک ساله A-Level هست و در کانادا و بقیه کشورهای اروپایی هم فکر می کنم چنین طرح هایی هست که دقیقا مثل دبیرستان ما نیست ولی به اندازه کافی شبیهه)
علت این حرف دو تا چیزه:
1. میزان تفاوتی که توی زندگیتون ایجاد میشه سردرگم کننده نباشه: یعنی اینکه اگر بری دانشگاه دو تا تغییر اساسی دارین که یکیش همین خارج رفتنه و دومیش تغییر کامل اون سیستم آموزشیه که بهش عادت داشتید. دانشگاه مخصوصا در خارج با مدرسه خیلییی فرق داره.
2. با وجود اینکه اکثر ما ایرانی ها ادعا داریم خدای اطلاعات علمی و سواد هستیم مباحثی هست که اصلا وارد کتاب های ما نشده و در دانشگاه لازمتون میشه و همچنین یکسری مهارت هایی از جمله مقاله نویسی و....
3. با دو سال زبان خوندن جدی صد در صد به سطح زبان لازم برای دبیرستان می رسید (به شرط اینکه جدی باشه). ممکنه که سطحتون عالی نباشه ولی کارتون رو راه میندازه.
(البته خودم اینطوری نبود شرایطم ولی دقیقا کسی رو دیدم که با 12 ماه تونسته از سطح سواد کتاب انگلیسی دبیرستان بیاد و 6.5 رو بگیره)
#Leopard گرامی از سطح صفر هم میشه بعد از سه ماه کلاس سه جلسه 1 ساعته عمومی (نه خصوصی) در حد گذران زندگی زبان.یاد.گرفت#
ولی پیشنهاد می کنم روزی حداقل 3 ساعت وقت بذاری اگه می خوای مسلط بشی.یه ساعت لغت.یه ساعت لیسنینگ.یه ساعتم مرور.