• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد کی المپیاد ریاضی می‌خونه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع cowboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کی المپیاد ریاضی میخونه؟

به نقل از محمد :
نگاه کنید! شما تا امتحان المپیاد بیشتر از سه ماه فرصت دارید؛ یه فرصت خیلی عالی...ابتدا کتاب های حسابان و جبر سوم رو بخونید...
سه فصل از جبر خوشخوان به اضافه ی 6 فصل از نظریه اعداد...ترکیبیات فاطمی(فصل 2 و 3) ترکیبیات جلد دوم خوشخوان...اگر هم وقت کردید هندسه مسطحه ی خوشخوان رو بخونید...اگه اینا رو بخونی قبولیت تو مرحله ی اول صد در صده...
واقعا برای مرحله اول لازمه این قدر درس خوند؟فکر نمیکنما!ما سر کلاسامون تقریبا هیچ مبحثی رو روش حسابی کار نکردیم،ولی معلممون میگه با همینایی که این 2-3ماه خوندیم (3تا اصل شمارش)به همراه یه خورده مغز میتونیم امسال مرحله اول قبول شیم.اینو به کیا میگه،به اولا

من ساله اولم اما تازه شروع کردم امیدوارم موفق شم

به نقل از NALAD :
من ساله اولم اما تازه شروع کردم امیدوارم موفق شم
ایشاا..ه!وقت واسه ماها زیاده!نباید خیلی به خودمون فشار بیاریم!

من اولم و جدي ولي نه كاملا شروع كردم و هدفمم هم مشخص شدست
حالا يك خواهش دارم كه دوستاني كه المپياد دادن يا براش تلاش مكنن تجربيات يا توصيه هاشونو بذارن تا بقيه هم استفاده كنن

من می‌خونم و قبول شدم!

سلام به همه
من امسال دارم واسه مرحله دو می خونم
پارسال مرحله 1 کام و ریاضی قبول شدم

منم فردا میرم المپیاد میدم,رو یه هم رفته نیم ساعتم نخوندم
وا قعاً تنها دلیل قانع کننده ای که میشه براش اورد"اعتماد به نفس کاذب"
; ;D

می دونید که منو دارید ناامید می کنید :-w
حداقل یه نفر بیاید بگوید که من موفق شدم چه می مثلا طلایی نقره ای چیزی گرفتم !
درضمن یه چیز خیللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی مهم : هیچ وقت دیر نیست فقط ب÷ا زمان مونده رو از دست ندی ;)

من یه سوال داشتم،دیدم ارزشش رو نداره واسش یه تایپیک بزنم. میخوام المپیادی شم ولی بین کامپیوتر و ریاضی گیر کردم. نمیدونم کودومش رو برم.
هرچی فکر کردم نتونستم به جایی برسم. البته یه کم تمایلم به سمت ریاضی بیشتره......
گفتم اینجا که صحنه معرفی المپیاد ریاضی هاست(!!!! ;D چی گفتم!) یکی هم به من بیچاره کمک کنه....... ;D

به نقل از b.95 :
من یه سوال داشتم،دیدم ارزشش رو نداره واسش یه تایپیک بزنم. میخوام المپیادی شم ولی بین کامپیوتر و ریاضی گیر کردم. نمیدونم کودومش رو برم.
هرچی فکر کردم نتونستم به جایی برسم. البته یه کم تمایلم به سمت ریاضی بیشتره......
گفتم اینجا که صحنه معرفی المپیاد ریاضی هاست(!!!! ;D چی گفتم!) یکی هم به من بیچاره کمک کنه....... ;D
سلام
اگه هندستون بهتره برید طرف ریاضی اگه بیشتر به ترکیبیات علاقه دارید و ترکیبیاتتون بهتره برید طرف کامپیوتر :)
من هم قبلاً روی این موضوع زیاد فکر کردم که برم طرف کدوم المپیاد و به این نتیجه رسیدم که هدفم مشخص باشه بهتره و تصمیم گرفتم که برم طرف المپیاد ریاضی حتی با وجود اینکه بعضی از موضوعات این 2 المپیاد یکسان هستند و بعضی افراد هر دو المپیاد رو میرن اما هدف مشخص باشه خیلی بهتره :)
و مهم تر اینه که به کدوم المپیاد بیشتر علاقه دارید.

Back
بالا