- شروع کننده موضوع
Matan
متان
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- میاندوآب
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
انیمه ناروتو یکی از معروفترین و اثر گذارترین انیمه های هست که تا حالا دیدم. ایتاچی اوچیها کراش مورد علاقه منه.
شخصیت کارتونی ندیدی تو (هووف)واقعا رو شخصیت کارتونی هم میشه کراش داشت
بستگی داره کراشو چی برداشت کنی ولی از نظر من کلا کراش رو هر چیزی که نمیشه داشتش بازی با روح و روانه احتمالا منظورش این بوده که براش شخصیت جالبی داره یا از نقشش خوشش میاد همینخدایی نمیدونم اسپمه یا نه ولی کراش روی انیمه !!!!!!!!
خودم تجربش کردم ولی واقعا چیز خوبی نیست.... مطمئن باشید از نظر روحی ضربه میخورید
زیاد سادش نگیر خیلی از دوستام ازین نوع نمیدونم جی بهش بگم واقعا بیشتر بیماری روانی محسوب میشهبستگی داره کراشو چی برداشت کنی ولی از نظر من کلا کراش رو هر چیزی که نمیشه داشتش بازی با روح و روانه احتمالا منظورش این بوده که براش شخصیت جالبی داره یا از نقشش خوشش میاد همین
اینم لابد خوشش اومده :/شخصیت کارتونی ندیدی تو (هووف)
منمممم ایتاچییییانیمه ناروتو یکی از معروفترین و اثر گذارترین انیمه های هست که تا حالا دیدم. ایتاچی اوچیها کراش مورد علاقه منه.
زیاد سادش نگیر خیلی از دوستام ازین نوع نمیدونم جی بهش بگم واقعا بیشتر بیماری روانی محسوب میشه
کجا بگیم؟ ساعت ۱۲ شب کنار کیوسک قدیمی سر خیابون؟انیمه دیدناتونو دیگه چرا اینجا میگید:eek:
البته من ذهنم منحرفه ها
راه حلی پیدا نکرد چیه، ایتاچی رفت و این روزا رو ندیدتو ناروتو رو هیچکی کراش نزدم
شخصیت ایتاچی اوایل خیلی برام تحسین برانگیز بود
بعد که یکم بیشتر روش فکر کردم دیدم راه حلی برای مساله اوچیها پیدا نکرد چون اون قهرمان داستان نبود و تخیلات و تمایلات مانگاکا این رو نخواست.
اگر نه تصمیمات خیلی بهتری بود که میتونست اتخاذ کنه و به فاجعه ختم نشه.
صرفا چون قرار بود گذشته تاریکی به کونوها بده و ناروتو قهرمانی باشه که نور رو میاره، مانگاکا تصمیم گرفت شخصیت ایتاچی چنین کاری بکنه.
غمگین فقط قضیه Pain.. واقعا pain بود.. اوبیتو و کاکاشی و رین هم همینطور :<حقیقتا داستان ساسکه و ایتاچی برای من خیلی تحسین برانگیز بود
با وجود غم انگیز بودنش
البته از مادارا بدتر نبود، با اینکه از دانزو بدم میاد ولی اونجایی که قبل مرگش نشون میده که زندگیش داره از جلوی چشمش رد میشه، میگه من هر کار کردم واسه سر پا موندن leaf village کردم، راست میگه. با اینکه حالا روشاش واقعا افتضاح بودن ولی نیتش خوب بود.واقعا همه چی زیر سر دانزو بود
یا غیر مستقیم تقصیرش بود یا مستقیم
از خود مادارا هم بدتر بود واقعا
آها اونا که عروسی نگرفتن خیلی efficient کار میکردن، سر همینم یه مدت سارادا دچار بحران هویتی بود که مامانش کیه :)))یه چیز دیگه که روی دلم موند عروسی ساکورا و ساسکه بود
هیچی ندیدیم رسما و فقط تو بوروتو سارادا ظاهر شد
برای من از مادارا هم منفور تر بودالبته از مادارا بدتر نبود، با اینکه از دانزو بدم میاد ولی اونجایی که قبل مرگش نشون میده که زندگیش داره از جلوی چشمش رد میشه، میگه من هر کار کردم واسه سر پا موندن leaf village کردم، راست میگه. با اینکه حالا روشاش واقعا افتضاح بودن ولی نیتش خوب بود.
آها اونا که عروسی نگرفتن خیلی efficient کار میکردن، سر همینم یه مدت سارادا دچار بحران هویتی بود که مامانش کیه :)))
ساسکه رو اصلا میتونی تصور کنی مثلا تو عروسی بخنده یا برقصه؟ چون من نمیتونم به نظرم ته ابراز محبتش همون بود که یه سری ساکورا یه بلایی سرش اومده بود بعد همه نگرانش بودن این اینطوری بود که "my wife is not weak "وای آره
ولی کاش یه حرکتی می دیدیم حداقل
من به نظرم اتفاقا در مقایسه با اکثر انیمهها شخصیت قوی زن زیاد داشتن، خود ساکورا، خواهر گارا، سوناده، مامان ناروتو، میزوکاگه (اونی که لاوا تولید میکرد) و .. ولی اره به نظرم بیشتر میتونستن بهشون اسکرین تایم بدن.
یه نکته دیگه که به ذهنم اومد این بود که واقعا با وجود اینکه همه میگن اگه ساکورا درمانشون نمیکرد میمردن و اینها ولی داخل اکثر موارد شخصیت های زن رو ضعیف تر نشون داده بودن
یا حتی سوناده رو با وجود قوی بودن اخلاق بد و ... داشت
و مثلا با وجود قدرت های قبیله هاشون اکثر خانما میرفتن تو کارای درمانی
به شخصه اینو دوست نداشتم، شاید برای بقیه اینطور نباشه
وایساسکه رو اصلا میتونی تصور کنی مثلا تو عروسی بخنده یا برقصه؟ چون من نمیتونم به نظرم ته ابراز محبتش همون بود که یه سری ساکورا یه بلایی سرش اومده بود بعد همه نگرانش بودن این اینطوری بود که my wife is not weak