انیمه ناروتو

کراش‌تون در انیمه ناروتو کدوم شخصیته؟

• ناروتو

رای‌ها: 3 9.7%
  • ساسکه

رای‌ها: 4 12.9%
  • ایتاچی

رای‌ها: 5 16.1%
  • ساکورا

رای‌ها: 2 6.5%
  • جیرایا

رای‌ها: 0 0.0%
  • کاکاشی

رای‌ها: 11 35.5%
  • اوریچیمارو

رای‌ها: 1 3.2%
  • دانزو

رای‌ها: 0 0.0%
  • اوبیتو

رای‌ها: 3 9.7%
  • مادارا

رای‌ها: 2 6.5%

• رای‌دهندگان
    31

Orelia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
0000
وای:))
اره جدی ولی سر همین به نظرم اینکه روحیه رمانتیکش رو نشون میدادن جالب میشد
درمورد ساسکه هم داستانش جالب بود
اینکه یه هدف نداشت و مدام عوض میشد به نظرم ایده خیلی خوبی بود
هرچند اینجا یه میم بامزه اورده درموردش،که به شخصه کلی خندیدم
ولی روند تکامل شخصیت زیبا بود
به نظر من قابل پیش‌بینی بود که یه جایی بالاخره کوتاه میاد و به راه راست میره :‌))) ولی فکر کنم سر راه یکی دو تایی رو کشت که انتظار نداشتم :‌-"
تکامل فقط اروچی مارو :)) نوجوونیش بچه خوبی بوده با جیرایا و سوناده دوست بوده، بعد بد میشه، بعد یهو پدر میشه و محبت والدی نشون میده؟ :))

Roxan

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
به نظر من قابل پیش‌بینی بود که یه جایی بالاخره کوتاه میاد و به راه راست میره :‌))) ولی فکر کنم سر راه یکی دو تایی رو کشت که انتظار نداشتم :‌-"
تکامل فقط اروچی مارو :)) نوجوونیش بچه خوبی بوده، بعد بد میشه، بعد یهو پدر میشه و محبت والدی نشون میده؟ :))
اوروچیمارو که نکست لوله:‌)))))))))
طوری که از ناروتو هم پدر بهتریه :))
حالا که اسم سوناده و اوروچیمارو رو آوردیم درمورد جیرایا هم حرف بزنیم
من سر مرگش واقعا غمگین بودم و باورم نمیشد، منتظر بودم زنده بشه
به نظرم شخصیت جالبی داشت و علایقش هم همینطور
انیمه های شونن معمولا یه رگه منحرفانه دارن و خب این شخصیت منحرف داستان بود و کاکاشی که داستاناشو میخوند=))
و اینکه دوباره این سه شخص افسانه ای تکرار شدن با احضار هاشون
اوروچیمارو، سوناده، جیرایا
ساسکه، ساکورا، ناروتو
(منی که بالاخره یکی رو گیر آوردم که ناروتو میبینه و میخوام این تاپیک ادامه دار باشه:)))

Orelia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
0000
اوروچیمارو که نکست لوله:‌)))))))))
طوری که از ناروتو هم پدر بهتریه :))
حالا که اسم سوناده و اوروچیمارو رو آوردیم درمورد جیرایا هم حرف بزنیم
من سر مرگش واقعا غمگین بودم و باورم نمیشد، منتظر بودم زنده بشه
منمممم آقا منممم باورم نمی‌شد همینطور زارت بمیره. قشنگ اینطوری بودم که تا لحظه اخر یه اتفاقی بیفته نجات بده خودشو :‌((
به نظرم شخصیت جالبی داشت و علایقش هم همینطور
اونجا که می‌ره اون سرزمین sage ها و sage toad بزرگ آیندشو پیش‌بینی می‌کنه میگه you shall be a strong perv sage :))
انیمه های شونن معمولا یه رگه منحرفانه دارن و خب این شخصیت منحرف داستان بود و کاکاشی که داستاناشو میخوند=))
کاکاشی که خودش piece of work بود :))
و اینکه دوباره این سه شخص افسانه ای تکرار شدن با احضار هاشون
اوروچیمارو، سوناده، جیرایا
ساسکه، ساکورا، ناروتو
اره جدی. ولی من هر وقت یادم به جیرایا می‌افته یادم به اولین شاگردهاش میاد و .. :') و اینکه نگاتو چقدر دوستش داشت و می‌خواست از دوستاش مراقبت کنه :') دانزوی خاک بر سر :/
(منی که بالاخره یکی رو گیر آوردم که ناروتو میبینه و میخوام این تاپیک ادامه دار باشه:)))
:handshake: :))

Roxan

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
منمممم آقا منممم باورم نمی‌شد همینطور زارت بمیره. قشنگ اینطوری بودم که تا لحظه اخر یه اتفاقی بیفته نجات بده خودشو :‌((
وای آره
کلا هرکی تو انیمه میمرد من منتظر زنده شدنش بودم
اونجا که می‌ره اون سرزمین sage ها و sage toad بزرگ آیندشو پیش‌بینی می‌کنه میگه you shall be a strong perv sage :))
:))
آرهههه
کاکاشی که خودش piece of work بود :))
هعی هعی:))
اره جدی. ولی من هر وقت یادم به جیرایا می‌افته یادم به اولین شاگردهاش میاد و .. :') و اینکه نگاتو چقدر دوستش داشت و می‌خواست از دوستاش مراقبت کنه :')
دانزوی خاک بر سر :/
+++++
:))
داستان گذشته دهکده هم جالب بود
و نسل های مختلف
اینکه دهکده های دیگه بودن و مخصوصا اون آزمون هایی که بین همه دهکده ها بود خیلی برام جذاب بودش

amir_legend

امیرحسین حبیبی مبرهن
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی‌نژاد 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه صنعتی قوچان
رشته دانشگاه
عمران‌-عمران
غالباً تمام مفهوم انیمه و دیگر برنامه های زیرنویسی تنها در بخش مترجم مغز عمل کننده است که خودش رو در فیلم تبدیل شوندگان به نمایش می‌گذارد. ولکن تاثیر تفهیمی خود فیلم را از دست نمی‌دهد. حال با توجه به یک پدیده‌ی تاریخ و باستان همچون ترجمه‌ی متون داخل هرم مقدس گیزا، اثر سوئ آن در حکاکی مردم بر تخت جمشید مشاهده می‌گردد. غالبا تکنولوژی هنوز نتوانسته است جای کاغذ را پر کند. بنابراین خاصیت یعنی فتوسنتز سنگ قبر.

قار

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۳
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1403
شخصیت دانزو واسه من پر از درس های زندگی بود و باعث شد خیلی آدم تر بشم.
فهمیدم صرفا چون نیتم خیره حق ندارم هر غلطی خواستم بکنم. فهمیدم من حق ندارم تنهایی واسه بقیه هیچ تصمیمی بگیرم. و کلا خیلی باهاش همذات پنداری میکردم و وقتی مرد، همراه باهاش اون بخشِ شبیهش هم از شخصیت من پاک شد و از بین رفت.

قار

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۳
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1403
راه حلی پیدا نکرد چیه، ایتاچی رفت و این روزا رو ندید :((
اوچیها پلن قیام داشت و کوتاه بیا هم نبودن، از طرفی دانزو و آنبو خبر داشتن که قراره قیام کنن. و اول‌ می‌خواستن با گرفتن چشمای شیسویی خودشون سرکوبشون کنن، بعد که نتونستن، به ایتاچی گفتن یا کلن رو سرکوب می‌کنی یا ما خودمون همه رو می‌کشیم، از جمله بچه‌ها چون وقتی بزرگ بشن ممکنه انتقام بگیرن. اینجور شد که ایتاچی تصمیم گرفت خودش همه رو از بین ببره و گردن بگیره با شرط اینکه ساسکه زنده بمونه و فکر کنه ایتاچی پشت قضیه بوده - که دنبال انتقام از leaf village نره.
الان نمیفهمم پوینتش چیه داستان رو تعریف کردی؟ خب منم انیمه رو دیدم همه اینا رو میدونم و با وجود اینا نظرم همونه که گفتم.
کلا آدم وقتی تازه انیمه یا داستانی رو مبینه نقدش نمیکنه همینطوری فقط داستان تو ذهنشه همین‌. بعد چند مدت یذره یذره میاد نقدش میکنه. من داستان این انیمه رو خیلی قبول داشتم و بنظرم همه چیزش همه جای داستان فوقالعاده منطقی بود. سه سال همینطوری فکر میکردم و بعد از سه سال باگای داستان کم کم برام مشخص شد و شروع کردم تااازه به نقد انیمه. و از اون حالت ستایشِ ایتاچی در اومدم.

Orelia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
0000
الان نمیفهمم پوینتش چیه داستان رو تعریف کردی؟ خب منم انیمه رو دیدم همه اینا رو میدونم و با وجود اینا نظرم همونه که گفتم.
کلا آدم وقتی تازه انیمه یا داستانی رو مبینه نقدش نمیکنه همینطوری فقط داستان تو ذهنشه همین‌. بعد چند مدت یذره یذره میاد نقدش میکنه. من داستان این انیمه رو خیلی قبول داشتم و بنظرم همه چیزش همه جای داستان فوقالعاده منطقی بود. سه سال همینطوری فکر میکردم و بعد از سه سال باگای داستان کم کم برام مشخص شد و شروع کردم تااازه به نقد انیمه. و از اون حالت ستایشِ ایتاچی در اومدم.
برداشتم این بود که یادت نبود چی شد که اون شد، بابت همین تعریف کردم.
حالا الان دنیای واقعی خیلی با منطق‌ جلو میره که از انیمه به اون تخیلی توقع فوق‌العاده منطقی بودن داشتی و بعد تصمیم ایتاچی ناامیدت کرد؟ :))

قار

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۳
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1403
آره.
من ازش انتظار منطقی بودن داشتم، نه فوقالعاده منطقی بودن. گفتم طرح داستانی و علت وقایع فوقالعاده منطقی بودن اکثرا. یعنی تا از انتظاراتم فراتر بود. بعد از مدتی متوجه یه سری باگ شدم و از شدت منطقی بودنش کم شد.

درسته که انیمه یه داستان تخیلیه ولی واقعا هیچ ربطی به رعایت منطق در اتفاقات و دلیل داشتن اتفاقات و رفتار و انتخاب های شخصیت ها نداره. وگرنه کی میشینه حدود هفتصد قسمت اتفاقات و تصمیمات بی دلیل بی منطق و بی سر و ته و مسخره ببینه؟ هیچکس! پس حداقل انتظارات مخاطب از جمله منطقی بودن اتفاقات برآورده شده که این همه قسمت مردم نشستن دیدن!

یکی از چیزهایی که مبارزات داخل ناروتو رو فوقالعاده جذاب کرده این بود که با دقت زیاد جزئیات حملات و اینکه چطوری کار کردن توضیح داده شده بود
مثلا تو نبرد نهایی ساسکه و ایتاچی ساسکه تلاش کرد آتیش زیادی درست کنه که هوای بالاش گرم بشه و بتونه از جوتسوی اصلیش یعنی رعد و برق بخاطر رعد و برق های ابرها بهتر استفاده بکنه ، غم و اون احساسات باعث تاثیر روی سیستم عصبی و در نتیجه فعال شدن شارینگان یکسری افراد با دی ان ای خاص میشه که اینها اوچیها ان، یه عالمه وقت صرف شخصیت های فرعی مثلا نجی یا لی میشد و براش شخصیت پردازی میشد و تجربیاتش و داستان های کودکیش نشون داده میشد که ما بفهمیم چی فکر میکرده و چرا فلان رفتار رو نشون میداده که برامون منطقی بشه تصمیمات و بقیه چیزاش و خیلی چیزهای دیگه که مانگاکا تلاش می‌کرد خیلی خیلی منطقی جلوه بده و به همه جزعیاتش بپردازه. که همین دلیلِ بخشی از علاقه ما به ناروتو هست.

این نشون میده تخیلی بودن دلیل نمیشه منطقی نباشه و ربط چندانی به هم ندارن. حالا مگر اتفاقاتی که واقعی هستن خیلی منطقی هستن که از چیز تخیلی نشه انتظار منطقی بودن داشت؟

بالا