- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سمنان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- دو تا برنز کارآفرینی
- دانشگاه
- علامه طباطبایی
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
مدلش ؟گوشیت چیه؟
SAMSUNG GALAXY A20
مدلش ؟گوشیت چیه؟
اون قسمت که جز جالب ترین پدیده های نجومیه که جلو چشم ما اتفاق می افتهچی درمورد کسوف براتون جالبه؟
چرا میخواین ببینین؟
چی درمورد این پدیده نجومی نظرتون رو جلب کرده؟ خورشید گرفتگی چه تاثیری توی زندگی مون داره که به عنوان پدیده جذابش میکنه؟اون قسمت که جز جالب ترین پدیده های نجومیه که جلو چشم ما اتفاق می افته
و این به طور خاص اخرین کسوف قرن بود
چی درمورد این پدیده نجومی نظرتون رو جلب کرده؟ خورشید گرفتگی چه تاثیری توی زندگی مون داره که به عنوان پدیده جذابش میکنه؟
منظورم اینه: قبلنا که درکی از علتش نداشتن به عنوان یه اتفاق شوم (شایدم خوشایند) و فراطبیعی تفسیرش میکردن که تو زندگیشون نقش داشته و براشون مهم بوده. الان که میدونیم در اثر اینکه ماه سر راه خورشید و زمین قرار گرفته، اتفاق افتاده چه نکته ی دیگه ای داره؟
من چیزی از نجوم و فرمولاش و غیره نمی دونم ولی واقعا امروز که به گسوف نگاه کردم لذت بردم شاید چون یه پدیده ای محسوب میشه که بیش از ده سال باید صبر کنی که دوباره ببینیش ولی به هر حال واقعا جذابه حداقل برای منچی درمورد این پدیده نجومی نظرتون رو جلب کرده؟ خورشید گرفتگی چه تاثیری توی زندگی مون داره که به عنوان پدیده جذابش میکنه؟
منظورم اینه: قبلنا که درکی از علتش نداشتن به عنوان یه اتفاق شوم (شایدم خوشایند) و فراطبیعی تفسیرش میکردن که تو زندگیشون نقش داشته و براشون مهم بوده. الان که میدونیم در اثر اینکه ماه سر راه خورشید و زمین قرار گرفته، اتفاق افتاده چه نکته ی دیگه ای داره؟
من پایتم بفرستاگه بنظرتون شورش درنیومده و موافقین بگین یه فیلم 10 ثانیه ای دارم بفرستم![]()
نهخودت که نگرفتی نه؟![]()