چرا که نهسلام به همه
من کلاس زبان نرفتم ولی خب پایه درسی خوبی دارم و توی آزمونا درصدم بین 70 تا 80 هست
از نظرتون میتونم زبان رو توی کنکور درصد خوبی بزنم؟
دلم میخواد بیام بزنمتتتتتت!از کی به پشت کنکور موندن فکر کنیم؟ من الان دارم بهش فکر می کنم ادامه بدم؟![]()
از نظر من که کلا قلم چی نده .هم خیلی گرونه هم نا امیدت میکنه از خودت به جاش همینو بذار ماز و گزینه دو بده .برنامه هاشونم فک کنم شبیه هم باشن تقریبا.کنکوریای سابق و اسبق (: قلمچی یه برنامه تابستون داده که هر هفته دو سه تا آزمون داره؛ زرد عمومی و اینا
بنظرتون خوبه؟ یعنی با اون برنامه بریم؟ اصلا کتابایی مثل زرد عمومی خوبن؟
از کتاب جمع بندی و جامع بخریم؟ اگه آره،چی بخریم ؟
تابستون توصیه خاصی دارید؟
*ببخشید ۴۰۱ هنوز تاپیک نداره من اومدم تاپیک ۴۰۰ ایا*
کتابهایی مثل زرد عمومی خوب هستن، ولی بهتره اینا رو بزاری برای بعد از عید. وقتی که مطالب جدید نداری و داری مرور میکنی. سرعتت رو بالا میبرهکنکوریای سابق و اسبق (: قلمچی یه برنامه تابستون داده که هر هفته دو سه تا آزمون داره؛ زرد عمومی و اینا
بنظرتون خوبه؟ یعنی با اون برنامه بریم؟ اصلا کتابایی مثل زرد عمومی خوبن؟
از کتاب جمع بندی و جامع بخریم؟ اگه آره،چی بخریم ؟
تابستون توصیه خاصی دارید؟
*ببخشید ۴۰۱ هنوز تاپیک نداره من اومدم تاپیک ۴۰۰ ایا*
زمان انتخاب رشتهاز کی به پشت کنکور موندن فکر کنیم؟ من الان دارم بهش فکر می کنم ادامه بدم؟![]()
ترجیحا روی پایه تمرکز کنینمیگم که از درسای انتخابی تابستون قلمچی برای دوازدهم ریاضی چی برداریم؟
منهای فیزیک (وقت تلف کردنه برام)
ریاضی رو با کی بخونم؟سوالات غیردرسی راجع به کنکور اینجا بپرسید.
چرا 10 و 11؟برای جمعبندی ۱۰و۱۱ تابستون چندساعت در روز کفایت میکنه؟
بافرض کیفیت مطالعه متوسط
برنامه قلمچی، برنامه خوبیهاگه طبق برنامه راهبردی قلمچی فقط پیش بریم و خودمون برنامه ی دیگه نداشته باشیم مشکلی نداره؟
با قلمچی پیش بریم تا خود مهر
اخه بعضیا میگن n بار مرور تا مهردوازدهم |:
از طرفی قلمچی تا مهر فقط یه دور مرور میکنه و اگه منم طبق برنامه ش یه دور مرور کنم کافیه اگه با کیفیت بخونم؟
و اینکه از اون دروس تخصصی ۱۲ام که باید انتخاب کنیم چه درسی بهتره انتخاب کنیم و آیا انتخاب یه درس کافیه یا باید بیشتر از یه درس باشه؟
آزمون ۱۸ تیر رو نمیرسم بدم بخاطر همین میخاستم تا اون موقع،عربی رو کلا ببندم یکم از ۱۲ام مونده فقط و
زیست یازدهم هم همینطور+۲فصل گیاهی دهم
که زیست مرور کنم و برای عربی در طول تابستون فقط تست بزنم.
[اگه وقت کنم زبان هم سعی میکنم ببندم حداقلش پایه]
بنظرتون راه درستیه ادامه ش بدم؟
منم نمیخاستم سراغ ۱۲ام برم برای اختصاصیبرنامه قلمچی، برنامه خوبیه
ولی در کنارش بااااید برنامه خاص خودت رو هم داشته باشی. باید مرور مباحث قبلی آزمونها رو توی برنامت بگنجونی!
ترجیحا توی تابستون روی دوازدهم زوم نکن. اگه کلاسی میری، به برنامه کلاسای دوازدهم برسی کافیه.
خوندن و جمعبندی عالی و باکیفیت خیلی بهتر از خوندن سر سری و حجیم و بیکیفیته.
+ هر چقدر هم توی تابستون درس بخونی، چون فاصله زیادی با کنکور داره، از مهر دوباره باید اونارو بخونی و مرور کنی.
هر سال نگاهی به آینده داره. حالا نمیدونم امسال اجباری شده یا نه.منم نمیخاستم سراغ ۱۲ام برم برای اختصاصی
اما شنیدم برنامه امسال طوریه که باید یه درس(شایدم بیشتر یه درس)رو انتخاب کنم و با بقیه ش بدم
اون برنامه ای که خودم میریزم میتونه مرور مطالب گذشته باشه و جلوتر از بودجه بندی قلمچی پیش نره؟
بستگی داره به خودت و استادت.بچه ها یه چیزی
من حس میکنم کلاسای تست و نکته وقت تلف کردنه
با توجه به اینکه معلمامون واقعا تستی کار میکنن
ریسک بزرگیه که سال کنکور کلاس تست و نکته نرم؟
الان زود نیست ؟ بعدا اگر واقعا بلد نبودی برو فعلا زوده برا این حرفابچه ها یه چیزی
من حس میکنم کلاسای تست و نکته وقت تلف کردنه
با توجه به اینکه معلمامون واقعا تستی کار میکنن
ریسک بزرگیه که سال کنکور کلاس تست و نکته نرم؟
منم همینو میگم آقاالان زود نیست ؟ بعدا اگر واقعا بلد نبودی برو فعلا زوده برا این حرفا
اره خب الان واقعا زوده.منم همینو میگم آقا
اصلا بدردم نمیخوره