مدارس حضوری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ++Tahmineh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

++Tahmineh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
بچه ها با توجه به وضعیت قرمز در اکثر شهرهای کشور به نظرتون مدارس حضوری میشن؟ یا باز هم در شاد، واتساپ، اسکای روم و... به صورت غیر حضوری برگزار میشن؟

آخرین ویرایش:
ما پارسال این موقع کلاس بودیم یادش بخیر:)

سلامم
سال دیگه مدارس حضوریه یعنی /
دلم برای مدرسه و امتحاناش تنگیده
به نظر شما باز میشه /

صد در یک

اگه سرعت واکسیناسیون کاهش پیدا نکنه سال دیگه مدارس حضوری میشه ولی درباره ی رنگ وضعیت ها که دوستان عرض کردن باید بگم وضعیت استان ما با اینکه الان نارنجی هیچ بهبودی نداشته حداقل تو بیمارستان هایی که میشناسم
به هر حال حتی اگه بمیریم هم بعد از دیدن نتایج تدریس غیر حضوری مجبورن یه فکری برای حضوری شدن مدارس بکنن

منم امیدوارم مدرسه ها دوباره حضوری شه .
هم اینکه کلا سر و کله زدن با بچه ها و زنگ تفریح ها خداییش یه حال دیگه ای داره ، بعدشم اصلا دوست ندارم سال اخر دانش اموز بودنم انلاین تموم شه...!

سلامم
به نظر شما باز میشه /
امیدوارم که باز بشه
شاید سلامتیمون در خطر باشه اما سلامت روانمونم مهم هست:(
ولی دیگه حتی امسال مهر وا نشه احتمالا چند ماه بعد وا بشه(کلا غیر حضوری نیست)
من که خودم نفهمیدم چجوری یه سال از دبیرستانم گذشت/:)

سلامم
به نظر شما باز میشه /
مدارس اگه حضوری شه که خیلیییییی عالیه ولی...
من حدسم اینه که در خوشبینانه ترین حالت از ترم دوی سال دیگه حضوریه یعنی ترم یک قطعا آنلاینه مگر اینکه بخوان دوباره طرحای مسخره زوج و فرد و اینارو پیش بکشن...
و حالت بدبینانه بنظر من اینه که تا پایان سال تحصیلی دیگه آنلاینه ولی قطعا از سال بعدش حضوریه...
یه چیز دیگه هم که به ذهنم رسید ممکنه تا آخر 1400 آنلای باشه از فروردین 1401 حضوری بشه...
با شرایط و سرعت فعلی واکسیناسیون من بعید میدونم اولین حدسم اتفاق بیفته..
البته اگه واکسیناسیون کادر آموزشیو دانش آموزا رو شروع کنن ممکنه واقعا اتفاق بیفته!
ایشالا که زودتر حضوری شه...

ما استادامون میگفتن
خوشبینانه مهر
واقعگرایانه دی
و بدبینانه سال دیگه باز میشه

ولی معلمای ما گفتن امسالم باز نمیشه، دلتونو صابون نزنین.

واسه اونایی که تغییر مقطع دارن آنلاین بودن واقعا سخته...فرض کن بخوای بیای اول دبیرستان یا اول راهنمایی...خداوکیلی حضوری یه چیز دیگه‌ست..‌.حالا درسای اول راهنمایی فرق آنچنانی ندارن با شیشم دبستان ولی دبیرستان یهو همه چیز تغییر میکنه...عجیب غریب نیستنااا ولی خب به هر حال...
اگه حضوری شود خواهم رفت:-"

خدایی حضوری فقط هفته اولش حال میده ها!هر سال تابستون آخر شهریور کلی خوشحال بودم که مدرسه ها باز میشه بعد ۱ هفته به ... خوردن می افتادم. حالا امسال هم خوبه ۱ ماه باز کنن بعد موج جدید میاد دوباره مجازی میشه

فکر کنم فقط منم که دوست دارم مجازی باشه - یه استرس و اضطراب شدیدی دارم از روبرو شدن با بچه ها مخصوصا وقتی پارسال خیلی کلکل داشتیم حالا درسته امسال سال کنکوره و همه باید بخونن ولی خب حتی سمپاد هم نخاله داره

ماهایی که کنکور داریم درس خوندن با این وضعیت سخته

فکر کنم فقط منم که دوست دارم مجازی باشه - یه استرس و اضطراب شدیدی دارم از روبرو شدن با بچه ها مخصوصا وقتی پارسال خیلی کلکل داشتیم حالا درسته امسال سال کنکوره و همه باید بخونن ولی خب حتی سمپاد هم نخاله داره
نه خب منم همين عقيده رو دارم.اين از بديهياته كه يه سال درس خوندن ارزش زندگى ادمو نداره اما خب،مثل اينكه دوستان خيلى متوجه امر نيستن و فكر مى كنن يه سال تاخير در تحصيل يعنى مرگ و ازين چيزا.البته خب اين تجربه ايه كه ادم تازه ته ماجرا بدست مياره.

از همه مزخرف تر اینه که تکلیف مشخص نمیکنن
خب اگه میخواید باز کنید، بگید بریم ب بدبختیامون برسیم
اگرم نمیخواید باز کنید، یه ندایی خبری چیزی همه کارا تون باید دقیقه نود باشه؟؟؟
میدونم شرایط، جوابِ قطعی رو مشخص میکنه، کاری به این ندارم، ولی خودمونیم، اول از همه اینکه ۵۰ ۵۰ نشد حرف!!
دومیش اینکه خودمونو گول نزنیم، همه مون میدونیم اگه دولت مثل عید اولین سال که کرونا اومد، تعطیل کنه، طی اون ایام تعطیلی یه برنامه ی درست حسابی بریزه، همه رو واکسینه کنه،(تا ۱۸ ساله هارم نکردن، نکردن چه کنیم دیگه‌!!) اینجوری شرایط خیلییی بهتر میشه، تا اینکه سه روز بگه جاده ها رو بستیم، بعد از سه روز باز کنه مردم بریزن شمال :|
مردمم که ماشالا سفر رفتناشون همه سرِجاشه نمیتونن تحمل کنن =|

اگه تا حدی تکلیف مونو مشخص میکردن، خیال مون راحت بود.. من میخواستم اگه امسالم مجازی بشه یه سال و نخونم، فداسرم فوقش یه سال عقب میفتادم دیگه خب که چی؟؟ بهتر از اینه که بخوام از فشارِ عصبی مریض شم..(قدم قدم)

بعدشم مگه واسه امتحانا با چنگ و دندون مقابله نکردن دربرابر اعتراضا و امتحانای نهما و دوازدهما رو حضوری نکردن؟؟؟ حالا واسه تدریس به فکر سلامتی و جونمون افتادن؟؟؟ خیلی ممنون که انقدر به فکرمونید، شرمنده کردید بخدا!! خنده داره وللهن!!

**ف.ب: نه که نت درست حسابی و باقی مشکلات و نداریم، آنلاین درس خوندنامون چشمِ بازار و کور کرده!!!

Back
بالا