مدارس حضوری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ++Tahmineh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
حضوری به شخصه خیلی در مجازی ضربه خوردم افت نمره (حدودا ۱ نمره پایانیم) و تراز(۱۵۰۰ تا)
واقعیت اینه که بستگی داره به طرف اگه از اونا باشه که سر کلاس یاد میگیره و کلا حوصله ی خوندن و فهمیدن درسنامه رو نداره(مثل خودم) ضربه ای سختتتتتت میخورد (دبیرای ما امسال خیلی افتضاح عمل کردن)
اگر از اون افرادی باشه که از معلما جلوتر اند خب مشخصا دوستداره تو خونه بخونه و الانم از بقیه جلو زدن

به احتمال نود درصد از آذر/دی ماه حضوری بشه8->
چون این پیک جدید تا دو سه ماه آینده رو اوجه:/
و اینکه من به شخصه دیگه نمیکشم مجازی! دیگه نمیکشم....

با این شرایط بعید میدونم حضوری بشه

به نظر من بازم یکی دو هفته مجبووتون میکنن برید مدرسه، اوضاع که دوباره فاجعههه شد(یا به فاجعه بودن ادامه داد) میفرستنتون خونه و بازم غیرحضوری...

دوستان شما مدرسه تون چیزی راجه به حضوری بودن نگفته؟ مثلا نگفته کی حضوری میشه؟

تا دی ماه که قطعا آنلاینه
احتمال داره از دی ماه به بعد رو حضوری کنند اونم بعید نیست آمار بره رو ‌۲۰۰۰ کشته در روز و به یک هفته نکشیده دوباره مدارس رو ببندن که احتمالا همین میشه :)

تا دی ماه که قطعا آنلاینه
احتمال داره از دی ماه به بعد رو حضوری کنند اونم بعید نیست آمار بره رو ‌۲۰۰۰ کشته در روز و به یک هفته نکشیده دوباره مدارس رو ببندن که احتمالا همین میشه :)
شاید شهر خودتون رو میگید وقتی از واژه ی قطعا استفاده میکنید
وگرنه ما از این هفته حضوری میشیم ⁦⁦。◕‿◕。⁩

دوستان شما مدرسه تون چیزی راجه به حضوری بودن نگفته؟ مثلا نگفته کی حضوری میشه؟
یکشنبه رئیس سمپاد منطقه(فکر کنم)اومده بود و گفت قول میدیم که تا آبان ،دیره دیر نیمه ی دوم باز کنیم
امروزم مدیر گفتش که خبر خوبی دارم و به احتمال خیلی زیاد از 15 مهر به بعد حضوریه اول فکر کردیم اشتباه شنیدیم و آبانه ولی پرسیدیم ازش و گفت مهر

+من ذوق

Back
بالا