کنکور پشتیبان گیری کنکور 1400

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dinsiora
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میشه یه نفر هم به من کمک کنه:(
قول میدم بچه خوبی باشم

سلام به دانش آموزای تجربی
مشاوره تخصصی کنکور تجربی میتونم کمک تون کنم . سال 91 وارد دندان پزشکی دانشگاه تهران شدم و از سال 92 به صورت تخصصی روی مشاوره کنکور کار میکنم.
دانش آموز دو رقمی هم داشتم رتبه 78 که رفت پزشکی
فقط تا دیر نشده و ظرفیت پر نشده پیام بدین .

فقط یه نفر رو میتونم پشتیبانی کنم .
5 ساله مشاورم .
از رتبه 400 داشتم تا 1400 اینا..
خودمم پشت کنکور بودم میتونم ب پشت کنکوریا هم کمک

فقط یه نفر رو میتونم پشتیبانی کنم .
5 ساله مشاورم .
از رتبه 400 داشتم تا 1400 اینا..
خودمم پشت کنکور بودم میتونم ب پشت کنکوریا هم کمک کنم .
سلام منو برای کنکور ۱۴۰۱ قبول میکنی

به پشتیبان یا برنامه ریز نیاز ندارم می خوام یکی که تجربی پزشکی می خونه راهنماییم کنه زیاد وقتشو نمیگیرم این سه ماه بهم سخت بگیره ببینم چه گلی به سرم میزنم

باسلام
اگه کسی می دونه سوالات آزمون پایش مرحله دوم دهم ۹۸ رو کجا میشه گیر آورد ، لطفا به منم بگه
ممنون

هرکس از سال بالایی ها که تمایل داره به کنکوری های 1400 کمک کنه اینجا با شرح یه رزومه مختصر اعلام امادگی کنه
درضمن ، رتبه خوب ، نمیتونه تنها ملاک برای انتخاب پشتیبان باشه یا به عبارت دیگه یه داوطلب خوب لزوما یه پشتیبان خوب نیست
و اینکه پیشنهاد میشه دانش آموزا هماهنگ با رتبه ای که مدنظرشونه ، پشتیبان انتخاب کنن :)

برای شروع کار حداقل کارهایی که پشتیبان باید انجام بده این ها هستند:
* برنامه ریزی یا کمک در برنامه ریزی ترجیحا به صورت هفتگی
* چک کردن اجرای برنامه حداقل به صورت هفتگی (دیر تر نشه)
* بررسی کارنامه آزمون ها
* رفع اشکال در حد توان
* بررسی روش مطالعه و پیشنهاد دادن روش مطالعه کارآمد با توجه به سابقه و موقعیت درسی کنکوری
* تشویق و حمایت روحی

*** این ها حداقل وظایف هستند. هر پشتیبان میتونه خدمات بیشتری ارائه بده اگر بخواد و بتونه.

از بین دانش آموزان هم کسانی که تمایل دارند پشتیبانی بشن همینجا اعلام کنند.
سلام ..من واسه کنکور تجربی ۱۴۰۱ ب کمک احتیاج دارم ..کسی هستش؟تازه ثبت نام کردم و کار با سایت رو یاد ندارم

آقا من میخوام تشکر کنم از همین تریبون از کسی که منو راهنمایی و پشتیبانی کرد از شیخ بزرگ و پدرم :)) @شیخ المثال
مرسی که این مدت تحملم کردید واقعا مرسی و ممنون و سپاس و اینا...:RedHeart

Back
بالا