سلام بچه ها
میخواستم برای انتخاب کلاسهای آنلاین برای کنکور 1400 نظرتون رو بپرسم لطفا نظرتون رو در مورد اساتیدی که میگم بگید و بگید با کدوم نتیجه گرفتین و خلاصه کدوم ها رو توصیه میکنید
ادبیات : سبطی / شاهین زاد
عربی : میثم فلاح
دینی : فروغی نیا / کریمی
زبان : کیاسالار / زینعلی / ارشاد عظیمی / قریشی
ریاضی : مقدم نیا/ ملاکپور/ آرش عمید
زیست : حنیف عظیمی / عمارلو
فیزیک : ذهبی / یحیوی
شیمی : آقاجانی / بابایی
لطفا بدور از تعصب نظر بدین
سلام.
با اینکه از زمان تاپیک خیلی گذشته
ولی در کل به نظر من واسه همه درسا بخوای فیلم ببینی نه وقت میکنی و نه میرسی به تست
اما در کل
واسه ادبیات من پیشنهاد اولم علی احمدنیا و دوم سبطی هست از عبدلمحمدی و یکتا صرف نظر کن کلا
زبان من زیاد نیازی ندیدم ببینم ولی بعضی چیزا رو از سایت مونیاز که دبیرش اقای ارشاد عظیمی هست دیدم و مطلوب بود اما اگر قصدت ثبت نامه هم کلاس دارن ایشون فکر کنم
برای عربی من استاد فلاح رو دیدم ولی متاسفانه با درسنامه ی مهروماه چیز هایی که میگفت یکی بود و واقعیت دیدنش اثربخش نیست و به نظر من واعظی بهتره
برای دینی هم پیشنهادی نمیدم همون کتابو چندین بار بخون به قول اقلی محسنی کبیر جغرافیای کلمات تو کتابو بلد باش
زیست من انتخاب اولم اقای موقاری هست واقعا تدریسشون روون و مطلوبه ولی اقای عظیمی هم دبیر خوبیه
ریاضی من اوایل اریان حیدری میدیدم ولی این حرفی که میزنم شاید به بعضیا بر بخوره اما من احساس کردم که بیشتر شومن هست تا دبیر. ریاضی رو ابتدا باید با عمق یادگرفت بعد با منابع تست به تسلط رسید که به نظرم استاد عمید توی موسسه آی کلاس اینکار رو انجام میده و من از ثبت نام کردنم راضیم.
شیمی رو من استاد اقاجانی رو ترجیح میدم چون لفت نمیده زیاد رو اموزش نمیمونه و سطح تدریسش از بابایی بالاتره. راستش بابایی خیلی کنده
فیزیک پایه رو نمیدونم ولی فیزیک دوازدهم استاد ذهبی بسیار خوب بود فقط تنها مشکل کندی کلاسه
و همه ی این ها.
من سعی میکنم زیاد فیلم نبینم ولی خب با این اموزش مدرسه نمیشه کاری کرد جز این