صوراسرافيل
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلى
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
مقصر مردمن.من اصلا حرف اينهايى كه ميگن فقط حكومت مقصره رو نميفهمم.اين رو بايد قبول كنيم كه اين حكومت از مريخ كه نيومده!برخاسته از همين ملته.حكومت از دل ملت بيرون اومده و ريشه مشكل رو بايد در مردم پيدا كرد.
اول قيمت شير كاكائو:)
و دوم اينكه حتى اگه برامون مهم نباشه چه بلايى سر هموطن و همشهريمون مياد،خودمون هم بيشترين ضربه رو داريم ميخوريم.اين ديگه خودخواهانه ترين شكلشه وگرنه همين كه ببينى هموطنت تو بدبختى غلط ميزنه دليل محكمى بر اغاز كاره.
خلاصه كه قرارداد سراپا ننگ بود و بس،نيازى به گفتن من هم نبود.
اينكه ميگى بشينيم و شير كاكائومونو بخوريم بايستى دو نكته رو ياد اورى كنم:خب امروز داشتیم با چند تن از دوستان بحث میکردیم در باره ی اینکه چجوری جامعه اصلاح میشه و ریشه ی این مشکلات کجاست و راهکارتون به عنوان نسل بعد برای رفع این مشکلات چیه ؟
یه سریا مثل ....بر این باور بودن که راه حلش دست ما نیست و از ما کاری بر نمیاد و بهتره به جای فکر به اینا به چیزای دیگه فکر کنیم
که خب من موافق این نیستم
وقت ما فکر نکنیم دقیقا کیا باید فکر کنن
شونه ی خیلیا داره زیر این اقتصاد خم میشه و خب ما یه سریا رو میبینیم که هنوز استوار ایستادن و با لبخند ملیح دست تکون میدم و لایو میزارن از اب هوا و زیبا یی های دنیا
یه سری به نظرشون مشکل فقط از فرهنگ خودمونه و راه حلشم تغییر خودمونه و نیازی به قیام کردن نیست
چون قیام قبلی فقط کشته ی زیاد داده و دیگه گفتن نداره وضعیت جامعه واسه ی همه مون قابل مشاهدس
یه سریا موافق دوباره نشون دادن اعتراضن
می خواستم یه تاپیک جدا بزنم ولی خب
از اونجایی که تاپیک مشابهش رو داشتیم
و به پیشنهاد یکی از دوستان به این نتیجه رسیدم این تاپیکو بیارم بالا تا الان که دوباره مشکلات اقتصادی داره بیداد میکنه نظراتتونو بخونیم و سوالای اصلی
ریشه ی مشکلات رو به صورت جزئی بگین
به نظرتون راه حلش چیه ؟
و ایا اصلا ما باید دخالتی بکنیم یا نه بشینیم شیر و کیکمونو که دیگه با این قیمتا قابل خریداری نیستو بوخوریم
نظام عزیز چرا هیچ تکونی نمیخوره
ایا اجاره ی جزایر و .....برای ایران سوی داشته یا خیر ؟
قرارداد بین چین و ایرانو در رابطه با موضوع بالا مطالعه کنید تا راحت تر بحثو دنبال کنین (پیشنهاد خودمه ...من خلاصشو خونده بودم اذیت شدم )
فک کنم دعوت لازمه
@ra-na
@m_s578
@..Mehrab..
@uwu
...
.......
اول قيمت شير كاكائو:)
و دوم اينكه حتى اگه برامون مهم نباشه چه بلايى سر هموطن و همشهريمون مياد،خودمون هم بيشترين ضربه رو داريم ميخوريم.اين ديگه خودخواهانه ترين شكلشه وگرنه همين كه ببينى هموطنت تو بدبختى غلط ميزنه دليل محكمى بر اغاز كاره.
پس از دست چه كسى كارى بر مياد؟هيچ كس توان مقابله با اراده ملت رو براى خودش نداره.مثالشو تو تاريخ خودمونم زياد ديديم.اگه دست رو دست بزاريم عملا به حاكميت گفتيم اره رفيق ما چارتا گوسفنديم هرچى بخوريم باز ساكتيم!این باور بودن که راه حلش دست ما نیست و از ما کاری بر نمیاد و بهتره به جای فکر به اینا به چیزای دیگه فکر کنیم
اين كه فرهنگ مشكل داره كه كاملا درسته.اما بدون قيام كردن هيچ تغييرى ميسر نيست.اما بعد از اون بايد به فكر اصلاح مردم بود.چون اگه اين كارو نكنيم دوباره روز از نو و روزى از نو...سری به نظرشون مشکل فقط از فرهنگ خودمونه و راه حلشم تغییر خودمونه و نیازی به قیام کردن نیست
قيام هاى قبلى متمركز نبود و بيشتر حالت اعتصابات درون قشرى داشت.البته اگر متمركز هم باشه بازم كشته ميديم.اما حداقل من ترجيح ميدم اينجورى بميرم تا اينكه بخاطر گرسنگى كه اينا بهم دادن بميرم.اينطورى حداقل به قول اون يارو:ازاد ميميريم.البته اين حرفم رو به عنوان توجيهى از كشته دادن استنباط نكنيد.چون قیام قبلی فقط کشته ی زیاد داده
نظام عزيز براى مردم تكون نخواهد خورد.زمانى كه قدرت هدف شد مردم مهم نيستن.نظام عزیز چرا هیچ تکونی نمیخوره
ما هيچ جاى دنيا چنين چيزى نداريم كه جزيره اى رو انقدر خوب به كسى اجاره بدن و همه امكانات در اختيارش باشه!و بعد از اون،مگه خاك كشور سرقفلى ارث باباشونه كه اجاره ميدن؟خاك كشور متعلق به ملته.اصلا زمان امضاى اون قرارداد ها كسى از به اصطلاح مجلس پرسيد موافقه يا نه؟(هرچند فقط براى مشروع كردن كارشون؟)ایا اجاره ی جزایر و .....برای ایران سوی داشته یا خیر ؟
من يه خلاصه اى ازش خوندم و در كل خيلى خوش به حال چينياس!پروژه ها اعم از عمرانى،نفتى،توليدى،مترو ها،همه و همه داده شده به چين تا چين بياد اينجا برامون بسازه!فرض هم بگيريم كه چين كاملا قابل اعتماد باشه(!)چرا بايد اينهمه امكانات ملى رو به يه كشور خارجى بسپريم و تازه نفت ارزون قيمتم بهش بديم؟جواب مشخصه.چون اصلا تنها چيزى كه نظام از چين بابت اين قرارداد از چين گرفته اينه كه خيال مى كنه فردا چين در قدرت نظام رو ابقا خواهد كرد،كه ابدا چنين نخواهد شد.چين فقط يه موقعيت خوب گير اورده كه تا ميتونه از اينا بگيره و ببره.فرداى حكومت هم اصلا براش مهم نيست.قرارداد بین چین و ایرانو در رابطه با موضوع بالا مطالعه کنید تا راحت تر بحثو دنبال کنین (پیشنهاد خودمه ...من خلاصشو خونده بودم اذیت شدم )
خلاصه كه قرارداد سراپا ننگ بود و بس،نيازى به گفتن من هم نبود.