صدای کیو مسخره کردم؟یادم باشه که یادم بمونه هیچ وقت واسه پادکست ویس نفرستم پی ویت ی وقت
وی صدای مردم را به سخره میگرفت :/
دریغ از یک ایده، فقط غر بزنید.
منو باش چه ساده انگار بودم. روش که به نظرم تو یکی از این اپای پادکست آپلود کنیم هر کودوم بازخورد بهتری گرفت برنده شهببینید عزیزان، من گفتم قراره یه مسابقه داشته باشیم. وقتی شما دارید ایده هاتون رو حول محتوای پادکست میدین، نه نحوه برگزاریش، در واقع دارید امتیاز خودتون رو دو دستی میدید به گروهی که بهتر از شما ایده تون رو اجرا میکنن.
فلذا بیاید درباره نحوه برگزاری مسابقه و گروهبندی و زمانبندی و امتیازات و ... ایده بدین
علت که زیاد داریم. روزانه این همه پست تو تاپیکای مختلف داده میشه برای اینکه بچه ها حرفشون رو بزنن. حالا میخوایم همین کارو تو پادکستامون انجام بدیم.اول این که به نظرم ما " علت " ی برای درست کردن پادکست نداریم . قبلا پادکست برای عید آماده می شد و بیشتر محتوا ها حول تبریک عید و نوروز و اتفاقات سال طی شده و ... بود . الان که گفتید که این پادکست رو از پادکست شب یلدا متمایز کنیم ، احتمالا توی محتوا های پادکست ها تفاوت های زیادی رو شاهد باشیم و ... شاید مقایسه اونها سخت تر بشه . به نظرم با توجه به مشارکت پرشور بچه های در صحنه ، از همین الان برای شب یلدا برنامه ریخته بشه ... و طبیعتا تا قبل ش آماده بشه دیگه .
چون ما اینجا همو میشناسیم و ممکنه تو حرفامون از هم دیگه و اتفاقات بینمون بگیم، یکم ضایعه بذاریمش جایی که همه میشنون و بازخورد بگیریم.منو باش چه ساده انگار بودم. روش که به نظرم تو یکی از این اپای پادکست آپلود کنیم هر کودوم بازخورد بهتری گرفت برنده شه
بابا تو رو خدا نظارت استصوابی رو به اینجا نکشونین دیگهبه نظرم چندتا داور انتخاب شه و رای بچه ها هم یه داور باشه چون ممکنه همه، همه ی پادکستارو نشون واسه همین خب ممکنه در حق بعضیا اجحاف شه تیم داوری هم باید شفاف کار کنه نه مثل تایید و رد صلاحیت کاندیدها