- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
ذات زندگی رنج آورهزندگی سخت نیست ما آدما اونو برای همدیگه و خودمون سخت میکنیم
ذات انسان رنج طلب
ذات زندگی رنج آورهزندگی سخت نیست ما آدما اونو برای همدیگه و خودمون سخت میکنیم
ببین من معذرت میخوام که اینو یادم رفت جواب بدم و الان جواب میدمخب چرا آدم ها باید سختی رو بسازن؟
آیا بحث سر رقابت و انتخاب طبیعی و در نتیجه تلاش برای بقا هست؟ حق و حقوق ملت رو میخورن که خودشون ثروتمند تر شن و نسل خودشون ادامه پیدا کنه؟
یا مثلا ذات انسان اینطوریه و صرفا عدم صلح و آرامش رو دوست داره و میخواد یه بهونه واسه دعوا جور کنه؟
بعضی وقتا سخته و واقعا ما سخت نمیگیریمشچون سخت میگیریمش
خب اگه بخوام از دیدگاه خداباوری پاسخ بدم دلیلش میشه این که یه بهشتی هست و یه جهنمی. حالا این که تعیین بشه کی کجا بره تو این دنیا صورت می گیره و اگه امتحان آسون باشه میشه گفت سنجشی صورت گرفته؟ ("کنکور بهتره سختتر باشه تا کسایی که بیشتر تلاش کردن رتبه بهتری بگیرن". هیچ وقت فکر نمی کردم این کنکور لعنتی بشه مثال برای دلیل سختی دنیا ). به هر حال باید یه فرقی باشه بین اونی که موقع نیاز هم دزدی نمی کنه و اونی که @armaghannn مثال زده.به نظر شما چرا زندگی سخته؟ اگه فرض کنیم خدا خواسته - یا به روایتی ماهیتش اینه- چرا باید سخت باشه؟ اصلا زندگی و چالش هایی که داره براتون سخته یا راحت؟
توی زندگی تون چقدر چالش دارین؟ آیا با مسایل زیادی رو به رو هستین که باید هندل کنین؟
کاری به شیرینی ش ندارم. بعضیا میگن شیرینی زندگی به همینه که سخت باشه و اگه نباشه یکنواخت و کسل کننده میشه.
چی میشد اگه زندگی راحت و قشنگ بود؟ همه چیز روال و خوب بود؟
مثلا فقر، بیماری، جنگ، کشمکش، رقابت و این چیزا نبودن؟ آیا نمیشد همه چی گل و بلبل باشه؟
خب بیایین به این سوالا جواب بدین
پی نوشت: اگه انجمن مناسب تری واسه این تاپیک هست لطفا منتقل کنید :)
نزدیکه . نگرش من اینه که این سختی ها هستن و من باید سعی کنم حلشون کنم. Over (تمام)|اصلا مهم نیست چرا سخته.مهم اینه که دهنمون سرویس شد نامسلمون بسته دیگه