- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۱
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- یه مرحله دو ادبی :)
- دانشگاه
- UMSHA
- رشته دانشگاه
- ANS
عزیزم من شطرنج رو در حد یه هویج میشناسم
حریف ایده آل منم فقط
عزیزم من شطرنج رو در حد یه هویج میشناسم
به منم باید بیاموزیعزیزم ارمغان هویجه؟
سخت و تقریبا غیر ممکنه به هر حال هرکسی کار خودشو دارهبنده یک پیشنهاد دیگر دارم
یک زمانی رو مشخص کنیم و همه ی دوستان انلاین شوند.
بعد در همان زمان همه با همدیگر بازی کنیم
این مشکلات هم در پی ندارد
تلاش برای صعود به جام اصلی |
همچنین ۱۲ نفر یک امتیازی هم تقریبا به همین شکل با هم مسابقه میدن و برنده ها به دور حذفی فرعی صعود میکنن و حذف نمیشن . البته دوباره یک بار مجبور به قرعه کشی میشیم.خب من اینشکلی برنامه ریزی کردم
@AMIR8181 برنده قرعه کشی شد و به صورت مستقیم به مرحله حذفی صعود میکنه(بدلیل نبود یک حریف مجبور به قرعه کشی شدم)
تلاش برای صعود به جام اصلی
اگه احتمالا من و مروان مساوی کنیم چی میشه؟خب من اینشکلی برنامه ریزی کردم
@AMIR8181 برنده قرعه کشی شد و به صورت مستقیم به مرحله حذفی صعود میکنه(بدلیل نبود یک حریف مجبور به قرعه کشی شدم)
برنده های این بازی ها به دور حذفی اصلی صعود میکنن و بازنده هم به دور حذفی فرعی راه پیدا میکنن
تلاش برای صعود به جام اصلی
خب کلا مساوی ها بسته به اینکه در چه مرحله ای مساوی میکنن شرایطش متفاوتهاگه احتمالا من و مروان مساوی کنیم چی میشه؟
اما در بازی آخر تک امتیازی ها اگر مساوی بشه (بسته به شرایط تعداد شرکت کننده) ممکنه هردو حذف یا صعود هم بکننخب کلا مساوی ها بسته به اینکه در چه مرحله ای مساوی میکنن شرایطش متفاوته
اول از همه بستگی به نوع تساوی داره اگر که مثلا حرکت شاه سیاه قفل بشه و سفید به علاوه شاه حداقل یک مهره داشته باشه صعودکننده سفیده و اگر شاه به شاه بشه و فقط دو شاه در صفحه باقی بمونن به صورت زیر
با حل پازل مشخص میشه(حل 5 پازل شطرنج مشخص در سایت لیچس که فکر کنم نیاز به عضویت داشته باشه) و کسی که بهترین عملکرد رو داشته باشه صعود میکنه