• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

پخت و پز قرنطینه ای

  • شروع کننده موضوع
  • #1

Saghar1911

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
87
امتیاز
642
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۴
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
خب سلام.
دوستان سمپادی گلم بفرمایید عکس غذاهایی که تو قرنطینه پختین+دستور پخت+نکته های شما (حالا عکسم بدین حله :)) ) بفرستین که ما نیز مستفیض شویم.


پیشاپیش اگر انجمن و نام تاپیک بده عذرخواهی میکنم و از پیشنهادات و کمک شما استقبال.
 
آخرین ویرایش:

armaghannn

عرمقان
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,462
امتیاز
17,764
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
2020
دانشگاه
Hacettepe
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
میگو سوخاری : ببخشید ظاهرش افتضاحه ، میگو رو پاک میکنید ، آرد می زنید.سپس میگو های آرد زده رو میذارید تو تخم مرغ همزده که توش نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر حل کردید ، خب که اغشته به تخم مرغ شد ، میخوابونیدشون تو پودر سوخاری ، در آخر هم سرخ میکنید :RedHeart
l4b_12c42584-a1cc-41d3-a1cd-f73ab008956c.jpeg
 

Roham.Phys

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
16
امتیاز
85
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1402
میگو سوخاری : ببخشید ظاهرش افتضاحه ، میگو رو پاک میکنید ، آرد می زنید.سپس میگو های آرد زده رو میذارید تو تخم مرغ همزده که توش نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر حل کردید ، خب که اغشته به تخم مرغ شد ، میخوابونیدشون تو پودر سوخاری ، در آخر هم سرخ میکنید :RedHeart
l4b_12c42584-a1cc-41d3-a1cd-f73ab008956c.jpeg
منم درست کردم
واقعا میچسبه
من میزارم یکم بیشتر سرخ شه ترد بشه
و برای سیب زمینی هم اویشن و پاپریکا استفاده میکنم
پیشنهاد میکنم حتما تست کنید
 

dinsiora

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری ۱۴۰۰
ارسال‌ها
1,112
امتیاز
20,523
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
تخم مرغ رو هم میزنید و میریزید کف ماهیتابه. اینور اونورش نمیکنید و نمیزارید کامل بپزه یه نون لواش یا تافتون اندازه ماهیتابتون میزارید روی تخم مرغ. تخم مرغ چونکه خامه میچسبه به نون. بعد جا به جاش میکنید و میشه یه لایه نون که روش تخم مرغه. حالا نمک فلفل و هر کوفتی که دلمون میخواد رو میریزیم روش.افزودنی هایی همچو سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس یا گوجه یا حالا هر چیز دیگه رو میریزیم رو نصف نون لواش. مقدار زیادی پنیر میریزیم رو همون یه ورش. سپس اینور نون لواشو تا میکنیم رو اونور نون لواش. صبر مینموییم پنیر اب بشه و دو طرفش بچسبه به هم
سپس نوش جان مینموییم
 

پرواز

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
391
امتیاز
3,597
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
یزد
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
کیک
مواد مورد نیاز :D
۴ تخم مرغ
۳ لیوان یا پیمانه آرد
۱ لیوان یا پیمانه شکر
۱ لیوان شیر
۱لیوان روغن
۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
۱ پنس وانیل
نکات مهم:-b
اول آرد دوبار الک کنین ^__^
قالب ها با کاغذ روغنی یا روغن یا آرد و روغن کاور کنین. حجم کیک زیاده و دوتا قالب بزرگ جا می گیره.
اگه بهتون اجازه دادن از نیم ساعت قبل اینکه کیک بزارین تو فر روشنش کنین./:)
تخم مرغ ها هم باید به دمای محیط برسند.
همه مراحل باید پشت سر هم و بدون فاصله اجرا بشن.
دستور کیک/m\
تخم مرغ ها با شکر و وانیل ده دقیقه با همزن هم بزنین.بعدش روغن و شیر اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنین و آرد و بکینگ پودر یه بار دیگه الک کنین روی مخلوطی الان دارید و در حد مخلوط شدن با همزن خاموش هم بزنین.
تا گلوله های آرد باز بشن. کیک بریزین تو قالب. اول زیر فر ۳۰ دقیقه روشن کنین بعد ۵ دقیقه روشُ تا طلایی بشه.
20210527_192159_5xx.jpg


22eedb107d68c647d16357381b59a310_va8u.jpg
به قشنگی خودتون ببخشید اگه خ قشنگ نی.
طعمش عالیه فقط ده دقیقه همزدن اول خ مهمه.<o>
 

armaghannn

عرمقان
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
1,462
امتیاز
17,764
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
2020
دانشگاه
Hacettepe
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
20210529_221535_e80v.jpg

بهتر از دفعات قبل شد (=
سینه مرغ رو ورقه ورقه میکنیم
مزه دار میکنیم با ادویه های دلخواه
در تخم مرغ خوابانده و سپس آن را در آرد گندم می‌غلتانیم
سپس آن را سرخ میکنیم
 
بالا