• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قفسه کتاب کتاب صوتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع *aysan*
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

*aysan*

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*#*#
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
فیزیولوژی جانوری
سلام
خب من این تاپیکو زدم تا اینجا در مورد کتاب صوتی هایی که گوش کردین و دوس داشتین و اونایی که دوس نداشتین صحبت کنیم و به هم معرفی کنیم.
به اضافه ی اینکه میتونیم راجع به مزایا و مشکلات کتاب های صوتی صحبت کنیم.
به اندازه ی سهم خودم بگم که الان دارم کیمیاگر با صدای محسن نامجو رو گوش میدم و خیلی قشنگ خونده شده
مخصوصا موسیقی‌های وسط متن خیلی مناسب حال و هوای داستان کتابه(راجع به خود محتوای کتاب فعلا نمیتونم نظری بدم و فک کنم جاش نیست :-" )
در کل خیلی دل انگیز و دلنشینه و دلم نمیاد تمومش کنم:x

عاااا چه تاپیکی 🫠 چرا الانی که دارم قدرت بی قدرتان رو از نوار گوش میدم باید این تاپیک رو از آیسان ببینم؟!🙃

خب، کتاب صوتی خیلی میتونه کمک کنه تا توی این روزایی که مشغول کارای خونه، اتاق و یا رانندگی هستین چیزی گوش بدین و ازش لذت ببرین
اما خب به تجربه :
1) کتاب های جدی رو سخت میشه با صوت خوب فهمید مگه اینکه کل حواستون اونجا باشه(حداقل واسه من سخته)
2) صدای‌ گوینده هم خیلی مهمه
3) تجربه همزمان خوندن از روی کتاب و گوش دادنش هم میتونه جالب باشه، من دارم امتحان میکنم. انگاری تنها نیستی و یکی باهاته 🙃
4) اپلیکیشن نوار خوبه واسه کتاب های صوتی اشتراکش گرون نیست اما رابط کاربری خوبی نداره.

و درنهایت خوب بخوابی دختر زیبا❤️

سلام
خب من این تاپیکو زدم تا اینجا در مورد کتاب صوتی هایی که گوش کردین و دوس داشتین و اونایی که دوس نداشتین صحبت کنیم و به هم معرفی کنیم.
به اضافه ی اینکه میتونیم راجع به مزایا و مشکلات کتاب های صوتی صحبت کنیم.
به اندازه ی سهم خودم بگم که الان دارم کیمیاگر با صدای محسن نامجو رو گوش میدم و خیلی قشنگ خونده شده
مخصوصا موسیقی‌های وسط متن خیلی مناسب حال و هوای داستان کتابه(راجع به خود محتوای کتاب فعلا نمیتونم نظری بدم و فک کنم جاش نیست :-" )
در کل خیلی دل انگیز و دلنشینه و دلم نمیاد تمومش کنم:x
آیسان قشنگم...
اونموقعا که این تاپیکو زده بودی، زیاد سایت نمیومدم که ببینمش
اگه میدیدم، برات از کتابای صوتی قشنگی که گوش دادم میگفتم و برات میفرستادم

مثلا همون سالها طاعون رو با صدای مهدی سلطانی گوش میدادم و لذت‌بخش بود برام
یا مثلا کتاب کوری، ۱۹۹۸، بزدل، یادداشت‌های زیرزمینی، نازنین، همزاد، شب‌های روشن، قطار سریع‌السیر شرق، مسخ، سقوط، بیگانه، قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب ((: ، سه تفنگدار و و و...
همه و همه خیلی خوب بودن

پ.ن: و البته که بنظرم مهمترین نکته توی کتاب صوتی، صدای راوی هستش...

چقدر صدای علی تاج‌میر خوبه... با صدا و لحنش شما رو میندازه داخل دنیای کتاب...
پ.ن: چند تا کتاب با صدای این شخص رو داخل طاقچه پیدا میکنید

Back
بالا