• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مطالعه‌ی گروهی کتاب‌های علمی غیر تخصصی (سری پنجم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام کتاب را برای کتابخوانی می‌پسندید؟

• انقراض ششم | الیزابت کولبرت

رای‌ها: 4 16.7%
  • شش قطعه آسان | ریچارد فاینمن

رای‌ها: 9 37.5%
  • آینده ی ذهن | میچیو کاکو

رای‌ها: 11 45.8%

• رای‌دهندگان
    24
  • Poll closed .
خب وقت خوندن بخش اول یه ذره تمدید میشه. احتمالا تا وسط یا اگر اون موقع هم نشد آخر هفته. تو گروه تلگرام هم اینو پرسیدم اینجا هم میپرسم که چه سرعتی برای خودتون مناسب‌تره. چون مدرسه و درس‌ها شروع شده و فعالیت‌های دیگه هم در کنار این ممکنه بخواین انجام بدین (مثلا باشگاه کتابخوانی که یه کتاب رمان قراره انتخاب بشه برای شروع به خوندن) میتونیم سرعت آروم‌تر بذاریم. معمولا اون سرعت بالا که قبلا میذاشتن دلیلش این بود که میخواستن قبل اتمام تابستون و شروع مدارس تموم شه. الان یه ذره دیر شروع کردیم و دیگه از اون لحاظ فرقی نمیکنه. نظرتون چیه؟

+ من برای خودم در به در دنبال نسخه صوتی انگلیسی این کتاب بودم، امروز بالاخره بعد یه هفته پیدا کردم برای شما هم آپلود کردم که اگر کسی خواست استفاده کنه. این فایل m4b کل کتابه که 15 ساعته و 436 مگه. این فایلو به اپا و نرم‌افزارای مخصوص کتاب صوتی که بدین خودش به فصل‌های مختلف تقسیم میکنه و جای خوندتون رو سیو میکنه. ولی اگر از اینجور اپا استفاده نمیکنید هم، این زیپ mp3های هر فصل جدا از همه. کل کتاب رو به 17 فصل تقسیم کرده و و هر فصل از 30 دقیقه تا یک ساعت و خورده‌ای هست.

بچه‌ها من اینی که زیرش خط کشیدم رو نمیدونم چیه. میشه توضیح بدید؟
20200913_112647.jpg
این 1:0 یا بعدا که گفته 10:0 .

بچه‌ها من اینی که زیرش خط کشیدم رو نمیدونم چیه. میشه توضیح بدید؟
مشاهده پیوست 1471
این 1:0 یا بعدا که گفته 10:0 .
با زبون خودم اگه بخوام توضیح بدم: نویسنده در واقع اومده تو این قسمت از تعریف خودآگاهی که ارائه داده، دو قسمت برای خودآگاهی تعیین کرده. میزانی که یک چیز با جهان ارتباط داره و بازخوردهایی که از اون ارتباطش میگیره. این چیزها با بازخوردهای که از اطرافشون میگیرن یه مدل از جهان میسازن و بسته به میزان ارتباطی که دارن این جهان پیچیده‌تر میشه. حالا برای تعیین و تعریف کردن خودآگاهی هر ارگانیسم از این دو قسمت استفاده میکنیم: سطح یا تراز (level به زبان انگلیسی) برای تعیین مقدار ارتباط با جهان و هر بازخورد رو هم یک واحد خودآگاهی حساب میکنیم. مثلا سطح 0 چیزهایی هستند که حرکتی اصلا ندارند و یا خیلی کم دارند و فقط با یه سری بازخوردهای معدود یه مدل از محیطی که توش هستن میسازن. ترموستات که پایین‌ترین سطح خودآگاهی میدونتش فقط یک راه بازخورد داره و اونم مثلا یه فلزه که با تغییر دما اندازش تغییر میکنه و این اطلاعاتو بهش میده پس در سطح 0 قرار داره و یک واحد خودآگاهی داره که اینجوری میتونیم بنویسیمش: سطح 0: 1

یه مثال دیگه از سطح صفر هم گله که بازخوردهاش بیشتره ولی همچنان فقط از محیطش ارتباط میگیره و از اون مدل میسازه. مثلا ممکنه از 10 تا چیز بازخورد بگیره که در اون صورت میشه سطح 0: 10. (level 0: 10)

حالا فکر کنم اینا رو لازم نبود انقدر توضیح بدم فقط اینکه خودآگاهی هر ارگانیسم رو با یک سطح و با مقدار بازخوردها یا واحدهای خودآگاهی تعریف کرده یعنی هر ارگانیسمی میشه < تراز b :a > که a از 0 تا 3 هست (که ما سطح 3ایم) و b هم تعداد بازخوردها که یه عدد طبیعی باید باشه و محدودیتی نداره.

خب بخش اولو تونستین تموم کنین؟ نظری سوالی چیزی داشتین؟ :-"

اگر تموم کردین این هفته دو فصل اول بخش دوم رو بخونین. (کلش زیاده)

خب بخش اولو تونستین تموم کنین؟ نظری سوالی چیزی داشتین؟ :-"

اگر تموم کردین این هفته دو فصل اول بخش دوم رو بخونین. (کلش زیاده)
من تموم کردم. اطلاعات اولیه بود و خوب و جامع هم توضیح داده بود.

من متوجه نشدم، نصف چپتر دو رو بخونیم برای این هفته پیش رو؟

من متوجه نشدم، نصف چپتر دو رو بخونیم برای این هفته پیش رو؟
آره بخش دوم خودش چهار فصل داره دو فصل اولشو بخونید. به انگلیسی اسمشون ایناست: Telepathy: A Penny for Your Thoughts و Telekinesis: Mind Controlling Matter. و در فارسی: تله‌پاتی: یک پاپاسی برای اندیشه‌هایتان و روان‌جنبانی: ماده در دستان ذهن.

من اصلا حواسم نیست چرا هیچکس چیزی نمیگه؟:)) نمی‌دونم تا کجا خوندین قرار بود تا وسط این هفته نصف بخش دوم بخونیم حالا بخش دومو تموم کنین.

من اصلا وقت نکردم بخونم اما تو این هفته میرسونم خودمو به برنامه

Back
بالا