- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 97
اوم مدرسهها هم که شروع شده
پس با همون برنامهی قبلی ادامه میدیم.
پس با همون برنامهی قبلی ادامه میدیم.
پس با همون برنامهی قبلی ادامه میدیم.با زبون خودم اگه بخوام توضیح بدم: نویسنده در واقع اومده تو این قسمت از تعریف خودآگاهی که ارائه داده، دو قسمت برای خودآگاهی تعیین کرده. میزانی که یک چیز با جهان ارتباط داره و بازخوردهایی که از اون ارتباطش میگیره. این چیزها با بازخوردهای که از اطرافشون میگیرن یه مدل از جهان میسازن و بسته به میزان ارتباطی که دارن این جهان پیچیدهتر میشه. حالا برای تعیین و تعریف کردن خودآگاهی هر ارگانیسم از این دو قسمت استفاده میکنیم: سطح یا تراز (level به زبان انگلیسی) برای تعیین مقدار ارتباط با جهان و هر بازخورد رو هم یک واحد خودآگاهی حساب میکنیم. مثلا سطح 0 چیزهایی هستند که حرکتی اصلا ندارند و یا خیلی کم دارند و فقط با یه سری بازخوردهای معدود یه مدل از محیطی که توش هستن میسازن. ترموستات که پایینترین سطح خودآگاهی میدونتش فقط یک راه بازخورد داره و اونم مثلا یه فلزه که با تغییر دما اندازش تغییر میکنه و این اطلاعاتو بهش میده پس در سطح 0 قرار داره و یک واحد خودآگاهی داره که اینجوری میتونیم بنویسیمش: سطح 0: 1بچهها من اینی که زیرش خط کشیدم رو نمیدونم چیه. میشه توضیح بدید؟
مشاهده پیوست 1471
این 1:0 یا بعدا که گفته 10:0 .
من تموم کردم. اطلاعات اولیه بود و خوب و جامع هم توضیح داده بود.خب بخش اولو تونستین تموم کنین؟ نظری سوالی چیزی داشتین؟
اگر تموم کردین این هفته دو فصل اول بخش دوم رو بخونین. (کلش زیاده)
آره بخش دوم خودش چهار فصل داره دو فصل اولشو بخونید. به انگلیسی اسمشون ایناست: Telepathy: A Penny for Your Thoughts و Telekinesis: Mind Controlling Matter. و در فارسی: تلهپاتی: یک پاپاسی برای اندیشههایتان و روانجنبانی: ماده در دستان ذهن.من متوجه نشدم، نصف چپتر دو رو بخونیم برای این هفته پیش رو؟
نمیدونم تا کجا خوندین قرار بود تا وسط این هفته نصف بخش دوم بخونیم حالا بخش دومو تموم کنین.