- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
خب به نظرم وگان بودن مزایا و معایب خودشو داده و مطلق خوب یا بد نیس.موضوع اینه که ما اگه گوش خوار باشیم یا گیاه خوار بالاخره یه عده این وسط سود کلانی میبرن .دوم اینکه حتی برای لبنیات و تخم پرنده ها هم حیلی به حیوونا ظلم میشه.مثلا واسه اینکه گاوای ماده همیشه خدا شیر بدن با لقاح مصنوعی واداره شون میکنن پشت سر هم باردار بشن و این باعث میشه عمرشون خیلی کوتاه و دردناک میشه.واسه تخم و اینا هم از مرغ ها واقعا بیگاری میکشن.تازه بابای من یه مدت کشتارگاه کار میکرد و میگفت که لحظه ای که گاوا رو میبردن واسه سلاخی رسما گریه و ناله میکردن.تازه گیاها به اندازه پستانداران و پرندگان سیستم واکنش به درد و اینجور چیزای خیلی پیشرفته ای ندارن اگه هم بر فرض محال داشته باشن همه مون میدونیم بخش زیادی از غذایی که گاوا میخورن به صورت گرما به فنا میره.پس اگه مستقیم گیاهارو بخوریم این گرمای هدر رفته خیلی خیلی کمتر میشه.تازه گاوا مقدار زاید متان تولید میکنن که واسه گرمایش زمین وحشتناکه.اون عزیزانی که میگن کشاورزی بی رویه به زمین اسیب میزنه این اسیب به مراتب کمتر از اسیب گاواست و کم کم کشاورزی اپارتمانی و روش های نوینی داره رایج میشه که کمترین میزان اب رو مصرف میکنن با کمترین اسیب به زمین.خب هزینه بالای گیاه خواری هم مطرحه که اونم راهکار داره.الان قارچ که منبع خیلی خوبی واسه پروتیینه با قیمت تخم مرغ یکیه!اگه گوشت و مرغ و ماهی و لبنیات و تخم مرغ همشون حذف بشن بودجه قابل توجهی واسه گیاه خواری میمونه.
دقیقا اشاره ی مستقیمی به دلایل منطقی وگانیسم کردی
ابنکه حتی اگه از نظر احساسی آسیب به گیاهان کار غلطی باشه با وگانیسم این آسیب کمتر میشه چون گیاه به جای اینکه غیر مستقیم به دست برسه و میزان زیادی از چیزس که باید حدر بره به دست ما میرسه
من هم گفتم كه با اين شكل محض گونه از اخلاق گرايى مخالفم نگفتم اين يه اصله و لين كاملا نظر شخصى من بود.من هم نگفتم قراره محوريت اخلاق با طبيعت باشه،بلكه گفتم اين از مرزبندى هاى مهم در اونه.يعنى در مواردى (مثل همين مورد)ما بايد چشم داشتى هم به طبيعت بشرى داشته باشيم چون موضوع به پايه هاى همين سبك زندگى برميگرده
خوب من میگم دقیقا اگه در همین مورد با طبع جلو بریم به بن بست می خوریم