نه به هیچ وجد بخ نظر من خود خواهی نیست چونکه به هر حال فرصتی برای زندگی داده میشه و. چه بسیار افرادی که به قول شما در شرایط سخت به دنیا امدن اما فرد. مفیدی برای جامعه و حتی جهان شدن
نه به هیچ وجد بخ نظر من خود خواهی نیست چونکه به هر حال فرصتی برای زندگی داده میشه و. چه بسیار افرادی که به قول شما در شرایط سخت به دنیا امدن اما فرد. مفیدی برای جامعه و حتی جهان شدن
در واقع خود. خواهی اینه که بچه دار نشی و به فکر اسایش و راحتی خودت باشی که متاسفانه الان خیلی زیاده و منو گاهی میتزسونه تصور این جهان بدون خانواده و. پدر و مادر و خواهر خژرناکه....
خب اصلا چی شد که شما توی این بدترین شرایط قرار گرفتی؟؟؟جوابش میشه اینکه من به این دنیا اومدم...که مسببش پدرومادر بودن
اگه فرزندآوری برای والدین جذاب نیست پس چرا فررند میارن؟؟صرفا برای بقای نسل؟؟!! نه فقط میخوان این زندگی براشون قشنگ تر بشه...چون زندگی اونقدرا قشنگ نیست و برای قشنگ تر شدن زندگیشون یک کس دیگه رو دچار این زندگی لعنتی می کنن...
(چقدر ناامیدانه!)
سوال : بهتر نیست برای کسایی که وارد این دنیا شدن و مسبب دنیا اومدنشون هم معلوم نیست کجان پدرومادر شد؟
جواب : نهههه!بچه ای که من بزرگ میکنم باید از خون خودم باشه! نسلمو ادامه بده! آخه پدرم از نسل نلسون ماندلا بوده جد مادرم هم برمیگرده به ملکه الیزایت!!!!
بستگی داره به موضوع چطوری نگاه کنید، بچهدار شدن هم خودخواهی هست، هم از خودگذشتگی. خودخواهیه چون هدف اصلی اینه که والدین در مورد خودشون حس بهتری داشته باشند. اینکه بچه رو تربیت کنند و غذا بهش بدند، به زندگیشون معنی واقعی میده.
ولی از طرفی از بچه نگهداری کردن از خودگذشتگی میخواد. خونه خریدن مهم هست، ولی باید روزی که خونه رو خریدی شروع کنی به ذخیره کردن برای روزی که تعمیرات میخواد، این بخشی هست که خیلی ها درمورد فرزنددار شدن فراموش میکنند. یک فرزند فقط خنده و بامزگی نیست.
ولی باید توجه کرد که ما مسوولیت بزرگتری داریم که فقط خودمون و خانوادمون رو شامل نمیشه. ما مسوولیت نسبت به انسان داریم، و این مسوولیت ثابت نگه داشتن جمعیت رو یک وظیفه میکنه. به خاطر همینه که معمولا بعد از اتفاقات مشابهی که الان هست (مثل کرونا) جمعیت رشد سریع میکنه، چون همه میفهمند که تعداد زیادی از مردم از دست رفتند، و باید جمعیت رو حفظ کرد (مشکل اینه که بیشتر مردم نمیفهمند که کسانی که مردند معمولا سن های بالا داشتند و صرفا مرگشون زودتر اتفاق افتاد، و زیاد توی جمعیت ۱۰۰ سال اینده ی دنیا تغییری ایجاد نشده.)
بچهدار شدن به شکل خیلی امیانهای خودخواهی نیست، امید به ایندست. مخصوصا توی این ۲۰۰ سال اخیر. بچه دار شدن با این دانش بوده که موقعیت بهتر میشه، زندگی در حال بهتر شدن هست، سختی های اولیهی زندگی به بچه بعد عمیقتری میده، اون هارو ادم های بهتری میکنه (من با این طرز فکر موافق نیستم، ولی از اونجا که بچه دار شدن مردم تحت کنترل من نیست، باید این قضیه رو از چشم ادم های عادی بررسی کرد و زندگی روزمرشون)
اینکه یکی از غذای خودش بزنه هر چند سال کفش و لباس نو برای خودش بخره فک نکنم خودخواهی باشه ولی خودخواهی ازونجایی شروع میشه ک احساس میکنیم تمام دارایی مونو توی بچه هامون ریختیم و حالا اونا باید تو مسیری ک ما براشون باز میکنیم حرکت کنن
شاید بچه استعدادش نقاشی باشه
سفالگری باشه
نجاری باشه
ولی در نهایت به پوچی میرسه چون نه میتونه استعدادشو کشف کنه نه توی مسیری ک میره حس میکنه استعداد و انگیزه داره
تو اینستا داشتم چرخ میزدم یکی نوشته بود که خونواده شوهرش بهشون گفته بودن که اگه بچه دار بشن اینا خرجشو میدن.الان بچه ۳ ساله شه و گویا از اونا خبری نیس.خیلیا صلاحیت بچه دار شدنو ندارن.فک میکنن سگ و گربه س که ابش میدی دونش میدی میبریش پارک دیگه تمومه.مسئولیت حالیشون نیس خیلیا.بزرگی کاری که دارن میکنن رو نمیفهمن