کدبانو های سمپادیا

علی.

لنگر انداخته ⚓⚓⚓⚓⚓
ارسال‌ها
216
امتیاز
772
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1401
سلام به همه.
اگر صحبتی، تجربه ای، خاطره ای، پیشنهادی چیزی در مورد کمک در کار های اداره مکان زندگی یا سفره یا ظرف شستن یا هر چیزی مرتبط با این عناوین دارین بگید.
اگر چیزی در این مورد ندارید هم همین که چیزی در این مورد ندارید رو بگید شاید دوستان کمک کنند. :)
 
به نام خدا:-"
اگه از ظرف شستن بدتون میاد وقتی ظرفا جمع شد ( یا جمع کردید ) سریع برید سفره پاک کن رو بیارید و بچسبید به سفره (((((((=
 
اگر در حد صفر یا حتی زیر صفر کار خونه بلدید بهترین کاری که می تونید انجام بدید حمل و نقل (ظروف به سفره یا بالعکس، رانندگی، کنترل تلویزیون، کیف و چمدان و ...) هستش. شک نکنید.
 
وقتی دارین فرنی درست میکنین نذارین برا خودش جوش بیاد هم بزنینش هم نزنین گلوله گلوله آردی میشه که خیلی حال بهم زنه
 
سیب زمینی میتونی ی طرفه ش نپزه و بقیه ش بپزه قابلمه بزرگ بردارید :))
پ. ن:فهمیدید سیب نیم پختا خوردم یا بیشتر توضیح بدم-_-
 
برای اینکه آینه حموم بخار نگیره با صابون خوب کف کفی کنید بعد آب گرم بریزید روش تا صابونش پاک شه ^_^
 
به نظرتون وقتی یکی داره کار خونه انجام میده اینکه بریم پیشش به اون آدم حس تو دست و پا بودن نمیده؟
راستش من مثلا وقتی مامانم - یا هر کس دیگه ای- داره تو آشپزخونه کاری میکنه سعی میکنم اصلا وارد آشپزخونه نشم چون حس میکنم تو دست و پام بعد همه میگن چرا کمک نمیکنی؟
آخه خودم بدم میاد کسی در حوالی جایی که کار میکنم باشم. هی میخوام این ور اون ور با سرعت برم و اگه کسی اونجاها باشه خب نمیشه خیلی سریع حرکت کرد. کسی تجربه مشابه داره؟
 
اگه سالاد ماکارونی یا سالاد اولویه درست میکنید قبل سرو غذا بذارین دو روز بمونه تو یخچال ، یخچال حکم شعله گاز رو برای غذا های سرد داره هر چی بیشتر بمونه سس بیشتر به خوردش میره
 
به نظرتون وقتی یکی داره کار خونه انجام میده اینکه بریم پیشش به اون آدم حس تو دست و پا بودن نمیده؟
راستش من مثلا وقتی مامانم - یا هر کس دیگه ای- داره تو آشپزخونه کاری میکنه سعی میکنم اصلا وارد آشپزخونه نشم چون حس میکنم تو دست و پام بعد همه میگن چرا کمک نمیکنی؟
آخه خودم بدم میاد کسی در حوالی جایی که کار میکنم باشم. هی میخوام این ور اون ور با سرعت برم و اگه کسی اونجاها باشه خب نمیشه خیلی سریع حرکت کرد. کسی تجربه مشابه داره؟
خب از این سرعت می تونی برای کمک استفاده کنی.
منم که اطرافیان میگن خیلی آرومم ترجیح میدم اگه دارم کار می کنم کسی کمکم نکنه ولی همه مثل ما نیستن.
می تونی هر چند دقیقه یه بار بپرسی کسی کمک می خواد یا نه. این جوری مشکل تو دست و پا بودن و کمک نکردن حل میشه.
 
اگ دیدید غذاتون شور شده یه سیب زمینی رو ورق ورق کنید بندازید توش و در آخر برشون دارید
 
اگه برنجتون بوی سوختنی گرفته یه تیکه نان بزارید روش و چندقطره آب روی نون بپاشید آخر سر هم برش دارید
 
اگر بعد از خوردن غذا دهنتون بوی سیر یا پیاز گرفت یک نخود خشک رو در دهنتون بزارید و بمکید بوی دهنتون از بین می ره
 
اگه سالاد ماکارونی یا سالاد اولویه درست میکنید قبل سرو غذا بذارین دو روز بمونه تو یخچال ، یخچال حکم شعله گاز رو برای غذا های سرد داره هر چی بیشتر بمونه سس بیشتر به خوردش میره
دوروز ؟؟؟؟؟؟؟؟ @-)اصن میشه دو روز سالاد ماکارونی رو تو یخچال دید و بهش دست نزد ؟
وقتی میخواین سیب زمینی سرخ کنین قبلش توی آب نمک بخوابونیدش و روش یخ بزارین در غیر این صورت سیب زمینیتون به کف ماهیتابه میچسبه و گند میزنه به کارتون
اگه روغن و ماهیتابه خوب داغ بشن و سیب رمینی هاتون هم خیس نباشن ... دیگه نمیچسبه (البته به شرط کم و زیاد کردن به موقع شعله ...)

همیشه همیشه همیشه حواستون به وسایل داغ اللخصوص مایعات داغ باشه .... سوختگی بد دردیه :/
 
هیچ وقت به شیر روی گاز اعتماد نکنید...
تا روتو برگردانی بهت خیانت میکنه...
................................
آقا این مایع کوکو رو هم اگر خواستید یک تکه ای دربیارید(به فرم ماهیتابه)حتما مطمئن شید که فقط به اندازه ی یک لایه ی نازک مایع دارید...
در غیر این صورت تکه تکه( کتلت طور) رو گاز بزارید .
و البته مایع رو هم خوب هم بزنید که پف کنه...
 
برای این ک بخواید برنجتون کشیده و خوشگل و اینا شه
موقعی ک برنجو ریخیتید توی آب جوش ک بپزه وقتی جوش اومد توش یه کاسه آب سرد بریزید و بزارید دوباره ب جوش بیاد و ادامه مراحل :-"
 
اگه میخواید مرغ و جوجه کباب و اینا رو طعم دار کنید یکی از روشا استفاده از دوغه ، پس یه مقدار از دوغ رو با کمی آب میکس کنید و در ظرف مرغ بریزید بذارید به خوردش بره عالی میشه
 
اگه داشتید چیزی رو سرخ میکردید و بعد یکم سوخت به خانوادتون بگید خواستم برشته درست کنم:rolleyes::D:))
توی املتاتون گوجه قالب کار باشه و یکم هم توش فلفل دلمه ای بریزد و زرده و سفیده تخم مرغ و هم خوب مخلوط کنید
 
آخرین ویرایش:
اگه اصلا حال و حوصله ظرف شستن ندارید , موقع شستن هنذفری بذارید آهنگ گوش کنید
یه بار امتحان کنید خیلی حال میده :-"
 
اگه اصلا حال و حوصله ظرف شستن ندارید , موقع شستن هنذفری بذارید آهنگ گوش کنید
یه بار امتحان کنید خیلی حال میده :-"

اصلا بدون هدفون مگه میشه ظرف شست؟:))

منم سالاد ماکارونی و الویه رو حداقل 2 ساعت میزارم یخچال لامصب خنکش خیلی عالی میشه <o>

خب بعضی نکات مامان آموز من :))

لیمو رو قبل اضافه کردن به غذا با آب بجوشونید

رب رو یه تفت کوچیک بدین ( خام تو غذا نریزین بهتره )

گوشت گاو یا گوسفند باید حتما در اخر نمک بزنین وگرنه نمیپزه ولی گوشت مرغ اول نمک بزنین خوشمزه تر میشه

پیاز داغ قیمه حتما باید خوب خوب طلایی بشه اگه یه ذره هم زنده بمونه گند میزنه به مزه ی خورشتتون

فعلا اینا یادمه :)
 
Back
بالا