کدبانو های سمپادیا

اگه طعم سوسیس کالباس رو توی سالاد ماکارونی و سالاد الویه دوس دارین ولی از طرفی پاستوریزه بازی در میارین و نمیخواین به خاطر ضرری که داره تو غذا باشه :|
میتونین بجای کالباس مرغ بریزید توش (خب تا اینجاشو که عمه منم میدونه! ) اما بخش باحالش اینجاس که میتونین یکم توش سیر بریزید خیلی کم در حدی که فاز و بوی کالباس بگیره... خیلی خوب میشه هم سالم تره هم بوی کالباس میگیره در حالی که توش فقط مرغه و خبری از کالباس نیس
نوش جان!
ساسان گل درشت! :))
 
راستی نون تست یا ساندویچی رو اگه میمونه دور نریزید بزارید خشک شه بعد پودر کنید
برای کوکو و اینا خیلی خوب میشه :)
 
راستی نون تست یا ساندویچی رو اگه میمونه دور نریزید بزارید خشک شه بعد پودر کنید
برای کوکو و اینا خیلی خوب میشه :)
چطور باید برای کوکو استفادش کرد؟
 
چطور باید برای کوکو استفادش کرد؟
میریزم تو کوکو، کتلت یه نوع کوکوی خاص داریم با سیب زمینی پخته اون رو که عالی میکنه خیلی ترد و خوشمزه میشه (اتفاقا جات خالی امشب پختم خوردیم :)))
البته خب سلیقه ایه
یکم بریز بیین ترد دوست داری یا نه :)
 
بچه ها لباس اتو کردنی یه چند قطره از عطر و ادکلنی ک دوس دارین برزید داخل مخزن آب
لباساتون خوش بو میشه و موندگاری نسبتا خوبی هم داره^_^
 
همیشه پنج شیش تا بسته بیسکویت پتی بور تو خونه داشته باشید اگه تولدی چیزی شد راحت باش کیک تولد درست کنید
 
اگه خواستین ظرف بشورین و مایع ظرف شویی نداشتین هیچ جای نگرانی ای نیست! مایع دست‌شویی می زنیم :D
اگه هم می خواین مصرفش کم باشه، اسفنج‌و مایع ظرف شویی ای :-" می کنیم بعد توی یکی دو تا ظرف آب بیشتر می ریزیم بشن منبع. بعد شستن اونا یه مقدار از آب‌و می ریزیم تو باقی ظرفا و می شوریم. بعد آب می کشیم تمیز میشه!

#خوابگاه:-"
 
اتو رو حتی‌المقدور از داخل لباس بزنید، اگر هم تی‌شرت یا لباس نازکی بود که روش برچسب داشت، وقتی برگردوندیدش (برِش گردوندید :|) یه پارچه‌ی تمیز معمولی مثل تترون زیر قسمت برچسباش (بین قسمت رویی و پشتی لباس) بذارید.
 
آخرین ویرایش:
اگه چیزی مثل حبوبات مثلا لپه رو سوزوندید سریع اون مقداری که نسوخته رو ب یه قابلمه دیگه انتقال بدین و یکم آبلیمو بهش اضافه کنین و دوباره آب بریزید روش تا بپزه...
 
والا من هیچ اطلاعاتی ندارم:D

اگه یوقت یه چیزی رو سرخ میکنین یهو آتیش گرفت هیچوقت آب روش نریزید وگرنه خودتون و آشپزخونه و کل محله به فنا میره(اصن روی روغن داغ آب نریزید)

(اینو هم از داخل مستند دیدم):-":D
 
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد:
وقتی ک خلالی کردینشون تفریبا دو سه دقیقه بزارید توی اب در حال جوش
بعد ابکش کنید و روشو اب یخ بریزید ک بهش شوک وارد شه و ی مدتم بمونه(همون چند دقیقه کافیه)
بریزید روی دستمال حوله ای تا خشک شه
فرست او ال:قابلمه باید داغ شه وقتی دستتون رو داخلش میگیرین گرما رو حس کنین، روغن بریزید اینم بذارید تا گرم شه، بعدش سیب زمینی هارو سرخ کنید
کاملا ترد میشه👌👌 بدون هیچ تغییر رنگی😌
در اخررر کاری ک من واسه کوکو و ...(سیب زمینی دارها) انجام میدم پاشیدن ی کوچولو ادویه آچاره(جنوبی معروف) و ی کوچولو هم پودر گشنیز
پلاسسسس بهتریننن هم اضافه کردن پودر موسیر(❌سیر) هست ک فوق العاده میشه

امتحان کنین، من با همین دلبری های بسیاری کرده ام🤣
 
Back
بالا