من چرا اصلاً با کاراکترِ Hollow Knight ارتباط برقرار نمیکنم؟

حس میکنم این ایراد رو هم میشه به بازی وارد کرد. که چرا کاراکترِ اصلی که قراره کلِ بازی باهاش سر و کار داشته باشیم، انقدر «پوچ» و «رباتی» به نظر میرسه! این شوالیهی کوچیک کیه؟ دنبالِ چی میگرده؟ با چه انگیزهای خودش رو انقدر به زحمت میندازه؟ همینجوری از سرِ کنجکاوی یهو از خواب بیدار میشه و یه شمشیر برمیداره و میره به جنگِ خطر؟ اگه موفق بشه چه اتفاقی میفته؟ دقیقاً باید چیکار کنه که به هدفش برسه؟

اگه شکست بخوره چی میشه؟ و هزاران سوالِ دیگه که حتی اگر قرار باشه در ادامهی بازی به جوابشون برسم، باز هم این مسئله رو یه «عیب» برای بازی میدونم. یه بازی صرفاً محدود به پایانبندیش نمیشه، بلکه روایتِ بازی باید در تمامِ طولِ بازی باشه. وگرنه من اگه تو 3-4 ساعتِ ابتدایی چیز خاصی گیرم نیاد، اصلاً دیگه انگیزهای ندارم که منتظر بمونم تا به روایت برسم!
منظورم اینه که خب منی که حدودِ 3-4 ساعت با گیم درگیر بودم،
باید با کاراکترم ارتباط برقرار کنم! باید «درکش کنم» در واقع. ولی بازی، حداقل تو 3-4 ساعتِ ابتداییش، هیچ «پُل»ی بینِ گیمر و کاراکترِ اصلی قرار نداده و صرفاً ضربه میزنیم و سکه جمع میکنیم و با بقیه صحبت میکنیم و جلو میریم.
+ در واقع کاراکترِ Hollow Knight، همونطور که اشاره کردم، «پوچ» و خالی به نظر میرسه! و این مسئله، حداقل برای منِ نوعی، بازی رو «خشک» نشون میده و نمیتونم انگیزهی کافی برای دنبال کردنِ روایتش رو داشته باشم.
++ Hollow یعنی پوچ و تو خالی. نکنه مثلاً اسمشو گذاشتن Hollow بعد تو رودروایسی موندن شخصیتش رو هم پوچ کردن؟