• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تجربه‌ی گروهی بازی Hollow Knight

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
+ یه نکته‌ی دیگه اینکه اصلا فکر نمی‌کنم مبنای این تاپیکو تموم شدن بازی بذاریم چون خیلی بیشتر از اونی که فکر می‌کردم طولانیه. :| :)) یه مدت دیگه بگذره بعد اگه باز کسی باشه یه بازی دیگه انتخاب کنیم برای یه دوره دیگه و بعدا هرکس تموم کرد میتونه نظرشو تو این تاپیک بذاره! بازی بعدی رو احتمالا بهتر باشه کوتاه‌تر انتخاب کنیم! (حالا یا طولانی باشه و به همین مدل تاپیکش باشه نمیدونم واقعا!)
خب من اول این حرفی که میزنی رو تایید میکنم، و در ادامه پیشنهاد میدم که بیاید بازی‌هایی که قبلاً خودمون تموم کردیم رو تو این تاپیک پیشنهاد ندیم که صرفاً بقیه هم برن بازی کنن و از تجربه‌ی قبلیِ ما لذت ببرن :)) @Sobhan81 خب مردِ حسابی اگه قبلاً بازی رو تموم کردی، اطلاع بده یه بازیِ دیگه رو شروع کنیم که حداقل تعدادِ شرکت‌کننده‌ها یه مقدار بیشتر باشه :))

من دفعه‌ی قبل که Hollow Knight رو برای تجربه‌ی گروهی دانلود کرده بودم، بعد از 2-3 ساعت گیم‌پلی چون کلاً باهاش کنار نمی‌اومدم و به زور داشتم ادامه می‌دادم، بازی رو حذف کردم. ولی دیروز یهو به فکرم رسید که با توجه به این حجم از نقدهای مثبت و امتیازاتِ بالا از جانبِ همه، احتمالاً اشتباه از من بوده و بذار دوباره امتحان کنم :-" و خب گس وات، در عرضِ 2 روز مجموعاً 18 ساعت بازی کردم :)) به شدت پروسه‌ی اعتیادآوری داره! همه‌ی ایراداتی که به بازی گرفته بودم رو هم پس می‌گیرم. الان حتی مسائلی مثل دور بودنِ چک‌پوینت‌ها از همدیگه و سخت بودنِ باس‌فایت‌ها رو هم برای بازی پوینتِ مثبت می‌دونم و به شدت جذبم می‌کنه. گیم‌پلیِ باحال و داستانِ درگیرکننده‌ش هم که واقعاً خداست :)) چیزی هم که دفعه‌ی قبل به اندازه‌ی کافی بهش دقت نکرده بودم، جزئیاتِ بصری و آرتِ قویِ بازی‌ هستش که به نظرم Hollow Knight تو این زمینه یکی از قشنگ‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین بازی‌هایی بود که تجربه کردم!

چند تا نکته:
- اوایل که abilityها و charmهای کمی دارید، بازی یه مقدار سخت و کُند پیش میره. ولی از ساعتِ 4-5 به بعد، با پیدا کردنِ یکی-دو تا ability مهم، بازی متعادل میشه و می‌تونید بدونِ استرسِ مُردن همه جا رو بگردید و چیزای مختلف رو کشف کنید.
- حتماً به حرفای هر کاراکتری که می‌بینید، کامل گوش بدید. تقریباً همه‌شون شخصیت‌پردازیِ خیلی حساب‌شده و خوبی دارن و می‌تونید صحبتای جالبی ازشون بشنوید.
- خوشبختانه یا متاسفانه، بازی تو پروسه‌ی گیم‌پلی بهتون اختیارِ زیادی میده. یعنی انتخابِ این‌ که اول کدوم لوکیشن رو بگردید و اول با کدوم باس مبارزه کنید و غیره، با خودتونه! و خب قطعاً ترتیبِ انجام دادنِ کارها و ترتیبِ سر زدن به لوکیشن‌های مختلف، خیلی روی درجه سختیِ بازی و تواناییِ ادامه دادن‌تون تاثیر داره. حتی خیلی از باس‌های بازی قبل از داشتنِ یه ability تقریباً غیرِ ممکن به نظر میان ولی اگه چند ساعت بعد سراغشون برید مثلِ پشمک شکست میخورن :)) در واقع بازی کلاً دنیای dynamic و زنده‌ای داره. پس سعی کنید هر از چند گاهی به اون لوکیشن‌هایی که قبلاً براتون سخت بودن یا موانعشون رو نمی‌تونستید رد کنید هم دوباره سر بزنید!

من تازه با یه چیزِ خیلی به‌دردبخور و خفن تو بازی آشنا شدم :)) خب ظاهراً مشکلِ "دور بودنِ باس‌فایت‌ها از چک‌پوینت‌ها" که انقدر درباره‌ش غُر زدم، با dream gate کلاً حل میشه :-" فقط کافیه 900 تا essense جمع کنید و تو resting grounds از اون حشره‌هه قدرتِ dream gate رو بگیرید. بعد تنها کاری که باید بکنید، این هست که قبل از هر باس یه dream gate باز کنید و هر وقت مُردید، از طریقِ اون بدونِ نیاز به طی کردنِ کل مسیر یهو برگردید همون جایی که میخواید!
راستش من خیلی وقته dream gate رو باز کردم، ولی کلاً بلد نبودم ازش استفاده کنم :)) این قابلیت خیلی بازی رو روان‌تر میکنه کلاً.
این ویدئو یوتیوب رو ببینید.
داستانش خیلی گسترده‌تر از چیزی هست که به نظر میاد! به نظرم سیستمِ قصه‌گوییِ Hollow Knight تقریباً مثلِ دارک‌سولزه. به این شکل که خودِ بازی مستقیماً داستانِ خاصی رو نشون نمیده و باید با کنارِ هم قرار دادنِ اطلاعاتِ مختلف بفهمیم قضیه‌ چیه! اگه بازی رو تموم کردید، یه نگاهی به این سایت بندازید. انقدر جزئیاتِ شخصیت‌ها و محیط‌ها و داستانِ بازی زیاده، که اگه بخواید با همه‌ی محتوای این سایت آشنا بشید، حداقل 7-8 ساعت باید مطلب بخونید :))

اگه یه روز بخوام جایی رزومه بدم حتماً ذکر می‌کنم که بعد از 3 تا playthrough کامل، بالأخره تونستم قسمت Path of Pain تو White Palace رو یک بار تا آخرش برم. نشون‌دهندۀ اراده و استقامتِ بسیار زیادیه که می‌تونم تو زندگی داشته باشم :))

Resting Grounds
کانتکست: یک آرامگاه و مقبرۀ فراموش‌شده و ساکت که پر از soulهای غمگین و تنهاست.
photo_2022-01-12_23-18-46_sb7j.jpg

?Is Hollow Knight action? is it horror -
.No, it's tragedy +

من چرا اصلاً با کاراکترِ Hollow Knight ارتباط برقرار نمیکنم؟ :-"
حس میکنم این ایراد رو هم میشه به بازی وارد کرد. که چرا کاراکترِ اصلی که قراره کلِ بازی باهاش سر و کار داشته باشیم، انقدر «پوچ» و «رباتی» به نظر میرسه! این شوالیه‌ی کوچیک کیه؟ دنبالِ چی میگرده؟ با چه انگیزه‌ای خودش رو انقدر به زحمت میندازه؟ همینجوری از سرِ کنجکاوی یهو از خواب بیدار میشه و یه شمشیر برمیداره و میره به جنگِ خطر؟ اگه موفق بشه چه اتفاقی میفته؟ دقیقاً باید چیکار کنه که به هدفش برسه؟ :)) اگه شکست بخوره چی میشه؟ و هزاران سوالِ دیگه که حتی اگر قرار باشه در ادامه‌ی بازی به جوابشون برسم، باز هم این مسئله رو یه «عیب» برای بازی میدونم. یه بازی صرفاً محدود به پایان‌بندی‌ش نمیشه، بلکه روایتِ بازی باید در تمامِ طولِ بازی باشه. وگرنه من اگه تو 3-4 ساعتِ ابتدایی چیز خاصی گیرم نیاد، اصلاً دیگه انگیزه‌ای ندارم که منتظر بمونم تا به روایت برسم!
منظورم اینه که خب من‌ی که حدودِ 3-4 ساعت با گیم درگیر بودم، باید با کاراکترم ارتباط برقرار کنم! باید «درکش کنم» در واقع. ولی بازی، حداقل تو 3-4 ساعتِ ابتدایی‌ش، هیچ «پُل»ی بینِ گیمر و کاراکترِ اصلی قرار نداده و صرفاً ضربه میزنیم و سکه جمع میکنیم و با بقیه صحبت میکنیم و جلو میریم.

+ در واقع کاراکترِ Hollow Knight، همونطور که اشاره کردم، «پوچ» و خالی به نظر میرسه! و این مسئله، حداقل برای منِ نوعی، بازی رو «خشک» نشون میده و نمیتونم انگیزه‌ی کافی برای دنبال کردنِ روایتش رو داشته باشم.
++ Hollow یعنی پوچ و تو خالی. نکنه مثلاً اسمشو گذاشتن Hollow بعد تو رودروایسی موندن شخصیتش رو هم پوچ کردن؟
شاید به این دلیله که کاراکتر بازی کلا از وید یا همون سایه ساخته شده و هیچ احساسی نداره

بازی به شدت اعتیاد آوری اگرچه اگر اولین باره که پلی میدید قراره سر چند تا باس بازی بشدت فشار بخورید و ۴ یا ۵ ساعت فقط درگیر یک باس باشید(
منظورم باس هورنته که باس دوم بازی هست
)اما بعد از اون بازی کمی روون تر میشه
محیط بازی خیلی جذابه و بعضی بخش های بازی که نیمکت دارن خیلی آرامش بخش هستن
داستان بازی یک شاهکاره که اگر می‌خواهید ازش سر در بیارید توصیه میکنم به کانال یوتوب پارسی گیم تی وی مراجعه کنید
بازی ۶ پایان داره که هرکدوم به خودی خود سخت هست رسیدن بهشون
۳ مود مختلف برای بازی کردن هست که به ترتیب میشه
اولی همونیه که باهاش شروع میکنید میمیرید و دوباره از چک پوینت بر می‌گردید
حالت دوم به نحوی میشه گفت مثل هاردکور توی ماینکرافت هست که بمیرید دیگه نمی‌تونید به سیو خودتون برگردید
و حالت سوم که با ورود به گادهوم و برد در هر ۵ پنتاگون بهش می‌رسید این حالت بدرد کسانی میخوره که میخوان ویدئو بگیرن یا تولید محتوا کنن توی این حالت شما از توی گادهون بیدار میشید و همه چیز رو دارید و اینکه نمی‌تونید از گادهوم خارج بشید
در کل بازی خیلی جذابیه و توصیه میکنم حتما یک بار امتحانش کنید

Back
بالا