رمانی بوده که پاش گریه کنی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع anaana251223
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
How green was my valley

من خیلی علاقه ای به خوندن کتابای سرگذشت واقعی ندارم چون حتی تصور اینکه همه ی اون اتفاقات و سختی ها برای یه نفر اتفاق افتاده ازارم میده
یه بار به اصرار دوستم یکی از کتابایی که خیلی براش عزیز بود رو خوندم
کتاب « دیدم که جانم میرود »
نگم از لحظه ای که دید دوستش داره شهید میشه...
انگار همونجا بودم ، بالای سرشون ، به اندازه ی همه ی ادمایی که اونجا بودن زار زدم
یه لحظه خودمو تصور کردم اگه همچین اتفاقی برام میوفتاد چجوری میتونستم خودمو جمع و جور کنم ؟
و به این نتیجه رسیدم که ، نمیتونستم :)

چند تا کتاب آخر هری پاتر برا منی که باهاشون زندگی کردم خیلی سخت بود این همه شخصیت دوست داشتنی کشته بشن

دختری با هفت اسم
(اندکی بغض)

جلد دوم دختر ستاره...(بخش نامه ها)
جایی که امروز نوشته دوست دارم فردا نوشته بود متنفرم ازت پس فردا نوشته بود دوست دارم...
یا جایی که گفته بود چیزی از دست نداده که فقط خودشو
((جری اسپینلی))

جلد اول دختر ستاره ای و کتاب پنج قدم فاصله..

جایی که امروز..
و مخصوصا جایی که توی لیست چیزایی که از لئو دوست دارم نوشت:واگن خوشحالیم و پر کردی و توی لیست چیزایی که از لئو دوست ندارم نوشت:واگن خوشحالیم و خالی کردی دقیقا میشه اونجا که سارن میگه دلیل خنده و گریت یکیه مسخرست:)

هری پاتر تو فصل آخرش :‌))))
و صد البته تو عنفوان نوجوانی ۱۲ ساله اینا بودم، رفیق اون زمانام بهم یه سمی معرفی کرد به نام افسون سبز! ده خب مگه مرض دارین این حجم از سس شر رو تو یک کتاب میارین؟
شد اولین و آخرین رمان عاشقانه‌ای که خوندم!

کتاب سفر به انتهای دنیا
دلیل گریه هم این بود که تمام داستان تصور میکردی قراره یک فردی بمیره ولی در انتها کتاب فرد دیگری به جای اون میمره

بی برگشت
تنها رمانی که براش اشک ریختم ولی اسم نویسندش یادم نیس اما موضوعش درباره یه پسر بود به اسم عماد که خیلی سخت از عشقش جدا شد و در آخر به دلیل بیماری فوت کرد
لالا بخاب دنیا خسیسه واسه کم آدمی خوب مینویسه
یکی لب هاش همیشه غرق خنده
یکی چشماش تو خواب هم خیس خیسه

یه زمانی یه رمان از تو گوگل خوندم به معنای واقعی زار زدمم اسمش سفر به دیار عشق بود

جین ایر هم دارم میخونم بعضی جاهاش خانم ریدو فحش دادم:)) بعضی جاهاش واسه جین بغض کردم

شاید عروس دریایی

• لایک
امتیازات: ROSEE
ما دروغگو بودیم

Back
بالا