شب نشینی - اعلام نتایج ۹۹

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Zahra_a
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
عاقا این چ کاری بود
اصن منو با حامد تگ نکنین
خیلی زشته و حس میکنم دارین مسخرم میکنین
بهاره و مونا رو تگ کنید
من مسخره نکردم جدی بودم ها نسیم
شیرینی میخوام ازت^^

خوشبختانه بازه‌ی اعلام نتایج افتاده آخر هفته‌ی خارجیا و سرمو با فوتبال گرم کردم تخمه گذاشتم جلوم می‌شکنم و هرچی می‌ذارن می‌بینم:-" ، منهای بازی منچستر اونقدرم بد نگذشته فعلا، تنها بدیش اینه که کنکور یه جوری بوده که رسما هییییچ تخمینی از رتبه‌م ندارم، سر و ته حدسی که می‌زنم ۹۰۰۰ تا فاصله داره. :‌| بگذره فقط...

خدا شاهده یه بارم ببینم درباره‌ی شیرینی و اینکه فلانی کنکور رو خوب داده صحبت کنید برمیگردم یه چیزی میگم که در شان و شخصیتِ خودم و شما و فروم نیستا :)) خجالت داره به خدا :)) من بعد از کنکور نصف صحبتام در این مورد بوده که به پیر به پیغمبر خوب ندادم، بعد حالا شب اعلام نتایج انتظار نداشته باشید بازم بذارم از این بحثا راه بیفته :))

میبینم ک نصف شب نشین ها ساعت ده شب رفتن تو رخت خواب

به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
نمیدونم چرا تو ذهنم این پلی میشه !

نه چیزِ چیز :)) مردِ مومن تو دیگه از این حرفا نباید بزنی که :)) نصفِ اون صحبت‌هایی که بهش اشاره کردم با خودت بوده :))
با اون درصدایی ک گفتی
شکست نفسی تباااااهیه

اهان این حرفت یه نفرم یادم انداخت @M R X اینم به نظر من قبول میشه امسال .

@Leo مشکلش چیه همه میدونن قراره قبول شی؟ چرا مقاومت میکنی؟!
اره تو خراب کردی درصدای بین ۷۰ تا ۱۰۰ زدی البته شیمی ۵۶ زدی!
زیادی شکست نفسی میکنه!

اهان این حرفت یه نفرم یادم انداخت @M R X اینم به نظر من قبول میشه امسال .

@Leo مشکلش چیه همه میدونن قراره قبول شی؟ چرا مقاومت میکنی؟!
اره تو خراب کردی درصدای بین ۷۰ تا ۱۰۰ زدی البته شیمی ۵۶ زدی!
ب خودتم نمیگیری هااااا قبول میشی

یا پیقمبر:|

خدا شاهده یه بارم ببینم درباره‌ی شیرینی و اینکه فلانی کنکور رو خوب داده صحبت کنید برمیگردم یه چیزی میگم که در شان و شخصیتِ خودم و شما و فروم نیستا :)) خجالت داره به خدا :)) من بعد از کنکور نصف صحبتام در این مورد بوده که به پیر به پیغمبر خوب ندادم، بعد حالا شب اعلام نتایج انتظار نداشته باشید بازم بذارم از این بحثا راه بیفته :))
ولی درصدایی ک اعلام کردید ی چیز دیگه میگفتن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا