- شروع کننده موضوع
f.h.f
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- Kntu
به نظرتون کدوم کنسول نسل نهم بهتره و میتونه فروش بیشتره داشته باشه.
آخرش فروشش بیشتر باشه یا بهتر باشه؟به نظرتون کدوم کنسول نسل نهم بهتره و میتونه فروش بیشتره داشته باشه.
دوست عزیز مشخصات سخت افزار ps5 و xbox series x اومده و xbox series x قوی تره و از لحاظ انحصاری هم مایکروسافت تا بتسدا رو داره غم ندارهآخرش فروشش بیشتر باشه یا بهتر باشه؟
Ps5 که قطعا فروشش بیشتره ولی بهتر بودنش معلوم نیست.
بهتر بودن هم بستگی داره به سخت افزار هم بستگی داره به سخت افزار.
سخت افزار جفتشون که فعلا معلوم نیست واقعا ولی نرم افزار بستگی داره به بازیاش و یه مقداری هم سیستم بازی آنلاینش که Ps4 با همین نرم افزار برتر فروشش بیشتر xbox 1 شد و در آینده هم کاربرای قدیمی Ps4 به خاطر دیسکایی که خریدن و فرندایی که دارن Ps5 می خرن.
خلاصه ای از حرفاتون این بود که به طور از نظر سخت افزاری و نرم افزاری xb بهتره ولی از نظر گیم های انحصاری xb هیچ حرفی جلوی ps ندارهمن نظر خاصی ندارم راجب بهترین کنسول نسل نهم،اما یسری ابهام رو میخوام از بین ببرم
اولا اینکه ps5 در عملکرد(فریم ریت،گرافیک و..)خیلی ضعیف عمل کرده،اما xb بهتر عمل کرده،یعنی یجورایی شبیه فرق بین ps3 و xb360 شده،در برابر این عملکرد خوب هم هممون میدونیم،بازی های انحصاری ps5 قراره خیلی بهتر و بیشتر باشه.
فریم ریت ps5 در 4k درواقعا 60 fps هست،که برای یک کنسول نسل نهم زیاد جالب نیست،xb هم به همنی شکل اما گرافیک پویاتر و جالبتری داره.
چیز دیگری هم در حیطه کنسول های گیمینگ هست،حساسیت تریگر ها است،این حساسیت زمانیه که ما یکی از آنالوگ ها و یا دکمه های دیگه رو فشار میدیم تا زمانی که اتفاق در خود بازی اتفاق میفته،متوسطش 50 میلی ثانیه اس که اگر بازی آنلاینی بازی میکنیم معمولا روی پینگ تایم اضافه میشه،و این تایم رو xb تونسته از ps5 کمترش کنه.
حالا میرسیم به بخش صدا،در بخش صدا ps5 خیلی خوب تونسته عمل کنه و قابلیتی به نام 3d sound داره که جوری محیط رو شبیه سازی میکنه که انگار خودتون در اون موقعیت قرار داره.
و در نهایت هم میرسیم به بخش پرفورمنس،در این بخش عملکرد کلی کنسول در یک بازی رو مورد بررسی قرار میدیم،توی بخش پرفورمنس و نرم بودن اکشن های توی بازی xb بهتر عمل کرده،با عملکرد بسیار نرم،دسته های طراحی ارگونومیک و... این کنسول میتونه یه تجربه خوب رو برامون بیاره:)
هیچیِ هیچی هم که نهخلاصه ای از حرفاتون این بود که به طور از نظر سخت افزاری و نرم افزاری xb بهتره ولی از نظر گیم های انحصاری xb هیچ حرفی جلوی ps نداره
کی گفته خوش دست تره؟فقط خوشگل تره...همچنان تو دسته ها ایکس باکس دست بالا رو داره(ولی دسته های پلی استیشن پیشرفت خوبی کردن)من اینطوری بگم که
اگه بخوایم از نظر سخت افزاری و کیفیت و ... بررسی کنیم بنظرم فرق چندانی ندارن
ولی از نظر مخاطب
پی اس فایو من تا جایی که تحقیق کردم دستش خوش دست تر از دسته ایکس باکسه و خب همین یه برتری خیلی مهمه
منظورم راحتی دسته بود و مناسب بودن برای مولتی پلیر هاکی گفته خوش دست تره؟فقط خوشگل تره...همچنان تو دسته ها ایکس باکس دست بالا رو داره(ولی دسته های پلی استیشن پیشرفت خوبی کردن)
گیم پس مال کیه ؟بتسدا رو مادربزرگ مرحوم من خرید؟ هیلو اینفینیت انحصاری منه؟شبیه ساز پرواز چطور؟آقا به دسته نیست که.
همین سال هایی که Xbox1 بود یوتیوبر ها با دسته Xbox راحت تر بودن ولی اصلا نتونستن دست بهش بزنن، چون بازی های PS4 خیلی متنوع تر بود و مشتری بیشتری داشت.
فعلا برنده کنسول های بازی سونیه.
اوه راست میگی اصلا یادم نبود خوب شد یادم انداختی بودجه محدودم رو به جای این که صرف کنسولی بکنم قراره براش مردعنکبوتی و گاد آف وار بیاد صرف halo و شبیه ساز پرواز کنم. دمت گرم.گیم پس مال کیه ؟بتسدا رو مادربزرگ مرحوم من خرید؟ هیلو اینفینیت انحصاری منه؟شبیه ساز پرواز چطور؟
هر دو تاشون شانس برابری دارن.....تا وقتی که نتایج رسمی فروش هر دو نیاد بیرون معلوم نیست کی میبره.......
چیه؟این که تو از انحصاری هاش خوشت نمیاد دلیل نمیشه کنسول بدی باشه......اوه راست میگی اصلا یادم نبود خوب شد یادم انداختی بودجه محدودم رو به جای این که صرف کنسولی بکنم قراره براش مردعنکبوتی و گاد آف وار بیاد صرف halo و شبیه ساز پرواز کنم. دمت گرم.
خوب شد نوشتم متنوع تر و مشتری بیشتر.
در ضمن یه چیز خیلی مهم هم داره؛گیم پس.....دنیای از بازی با مقدار کمی پول......اوه راست میگی اصلا یادم نبود خوب شد یادم انداختی بودجه محدودم رو به جای این که صرف کنسولی بکنم قراره براش مردعنکبوتی و گاد آف وار بیاد صرف halo و شبیه ساز پرواز کنم. دمت گرم.
پست دوم تاپیک هم گفتم، کسی که دیگه همه فرنداش رو پلی استیشنن دیگه نمی صرفه بره ایکس باکس بخره که خب، دیگه معلومه PS4 از Xbox1 برده.
گفتم کنسول بدیه؟ گفتم نمی بره. هر چقدر هم دوست داشته باشی ببره. وگرنه من خودمم اصلا برام جالب نیست که شرکت ژاپنی که مارکتینگ ضعیفی برا محصولات خوب دیگهش داره توی کنسول بازی مایکروسافت رو ببره.چیه؟این که تو از انحصاری هاش خوشت نمیاد دلیل نمیشه کنسول بدی باشه......
از لحاظ مالی براش میصرفهاوه راست میگی اصلا یادم نبود خوب شد یادم انداختی بودجه محدودم رو به جای این که صرف کنسولی بکنم قراره براش مردعنکبوتی و گاد آف وار بیاد صرف halo و شبیه ساز پرواز کنم. دمت گرم.
پست دوم تاپیک هم گفتم، کسی که دیگه همه فرنداش رو پلی استیشنن دیگه نمی صرفه بره ایکس باکس بخره که خب، دیگه معلومه PS4 از Xbox1 برده.
کی گفته نمی بره.....بچه ها بیاین معدل ایرانی سیمپسون ها پیدا شد:گفتم کنسول بدیه؟ گفتم نمی بره. هر چقدر هم دوست داشته باشی ببره.
https://vigiato.net/p/162669من اینطوری بگم که
ولی از نظر مخاطب
پی اس فایو من تا جایی که تحقیق کردم دستش خوش دست تر از دسته ایکس باکسه و خب همین یه برتری خیلی مهمه
https://vigiato.net/p/163317من اینطوری بگم که
ولی از نظر مخاطب