- نام مرکز سمپاد
- Helli 1
- شهر
- Arak
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- علوم پزشکی آزاد تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
خوشبحالتون نهم یا دهم هستید و رفتید سراغ مرحله دو من که امسال یازدهمم و هنوز اندر خم جلد ۱ سیلبرم ..
خب چیزه به نظرت میرسی تموم کنی؟خوشبحالتون نهم یا دهم هستید و رفتید سراغ مرحله دو من که امسال یازدهمم و هنوز اندر خم جلد ۱ سیلبرم ..
اره حتما...خب چیزه به نظرت میرسی تموم کنی؟
من مطمئن نیستم بخوام کلا برم سر المپیاد یا نهسلام دوستام
چه خبرا
برنامه ی ۱۴۰۰ ها برای ۷۰ روز باقی مونده تا بهمن چیه؟
۱۴۰۱ ها کدوماتون قراره آزمایشی آزمون بدین؟
نهمها وضیعت تحصیلتون چطوره؟
از برنامه هاتون جلویید یا عقب؟
المپیاد کامپیوتر یا ریاضی ؟من مطمئن نیستم بخوام کلا برم سر المپیاد یا نه
ولی به صورت پراکنده آنالیز ترکیبی المپیاد. میخونم مثلا هروقت وقت بکنمو اینا و اینکه نهمی ام هستم :)
گفتم هنوز حتی مطمئن نیستم بخوام برم ولی اگه برم ریاضی :)المپیاد کامپیوتر یا ریاضی ؟
و بعله مرحله یک از رگ گردن به ما نز یک تر است
ولی هنوز تکلیف مرحله ۳ سال پیش مشخص نیس
چه میکنید با وسواس های فکری دم آزمونی؟ سعی میکنم مدام مشغول باشم که فکرم نره سمتش و خب مدرسه تا حد افتصاحی وقتمو میگیره (هم درده، هم درمان...)
من که شخصا سایت سمپاد و ثبتنام ۹۸ رو پین کردم تو کرومم هر روز پلاسم ببینم خبر جدیدی هست یا نه میشه لینکاشونو بذاری؟
من چند روز پیش تو سایت همگام و باشگاه و... رفتم؛ خبری نبود.
ساعت مطالعه ام اومده بالا چهطوری افزایشش دادی؟
شبیه ساز ثبتنام کردید؟ آره ولی بخاطر معلوم نبودن زمان مرحله یک؛ زمان اونم به تعویق افتاد و نامعلومه ((:
و بعله مرحله یک از رگ گردن به ما نز یک تر است
ولی هنوز تکلیف مرحله ۳ سال پیش مشخص نیس
چه میکنید با وسواس های فکری دم آزمونی؟
من که شخصا سایت سمپاد و ثبتنام ۹۸ رو پین کردم تو کرومم هر روز پلاسم ببینم خبر جدیدی هست یا نه
ساعت مطالعه ام اومده بالا
شبیه ساز ثبتنام کردید؟
به نظرم منتظر باشگاه نباش. منابعی که اعلام میکنن معمولا خیلی کمتر از چیزیه که باید باشه! (البته درمورد ادبی درجریان نیستم.)منابع ما که هنوز اعلام نشده
همیشه اواخر ابان یا اوایل اذر میومده
به ما گفتن حداکثر تا ۱۰ اذر میاد
اذر تموم شد هنوز نیومده ///:
کمه و متغیر ='(یه سوال :"
در مجموع دروس مدرسه و المپیاد ساعت مطالعه تون چقدره ؟:"
و چطوری افزایشش میدین واقعا
اونکه ارهبه نظرم منتظر باشگاه نباش. منابعی که اعلام میکنن معمولا خیلی کمتر از چیزیه که باید باشه! (البته درمورد ادبی درجریان نیستم.)
و با یه سرچ ساده به بخش خوبی از منابع میتونی برسی.
تاپیک دادیم جانا ماه دیگه میارمش بالاموافقید مثل سال های قبل کسایی که قبول شدند بیان بگن تاپیک بزننن براشون؟!
با لایک و دیسلایک اعلام کنید((:
فعلا داریم مرحله ۲ میخونیم ...سلام،عرض خسته نباشید به شما المپیادی های سخت کوش
اوضاع و احوال چطوره؟
حالا که نزدیک مرحله اول هستیم گفتم بیام یک آماری بگیرم.
امسال مرحله یک اوضاعش نابسامان بود ، بخشنامه دیر اومد، هنوز حتی پرداخت ثبت نام فکر کنم باز نشده، مشکلاتی در معدودی از المپیاد،مخصوصا المپیاد کامپیوتر که کلا در زمان و تعداد سوالاتش فقط در المپیاد کامپیوتر به خاطر کرونا تغییر ایجاد شد
در دوران کرونا چه میکنید؟