کافه گیم

گیمینگ رو چی میدونید؟

• رای‌دهندگان
    155

PD

‌از دلقکا میترسیدی؟
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
شهربابک
سال فارغ التحصیلی
1401
فکر کنم منو میندازه سرور های اروپا. چطوری میتونم سوییچ کنم خاورمیانه؟
فکر نکنم از خود بازی بشه ریجن سرورهارو تغییر داد، برای CSGO از یه نرم افزار جانبی استفاده میکردن ولی CS2 هنوز نداره.

• ناراحت
امتیازات: Alef

Bay Harbor butcher

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
0
photo_2023-11-08_17-24-01_7he0.jpg

!

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0
بعد از ریمیک رزیدنت اویل ۴ که بهترین بازیِ این فرانچایز محسوب میشد، حالا نوبت به سایلنت هیل ۲ رسیده که ریمیک شه و بهترین بازی از این سری به حساب میاد به گفته‌ی خیلیا. خودم بازیش نکردم و وقتی هم دیدم که خیلی قدیمیه و دوربین آزاد نداره و گرافیک پایینی داره و اینا رغبتی هم پیدا نکردم تا برم ببینم چی بوده؛ ولی به لطف تنگ کردنای جدیدِ کونامی که کلی ازش انتقاد شده بود، قراره بفهمم این شاهکار چی بود دقیقاً. تاریخ انتشارش هم امروز توسط یکی از مارکتای گیمینگ استرالیا لو رفت که ظاهراً ۲۹ سپتامبر مصادف با ۸ مهرماهه. یعنی تقریباً ۳ ماه و نیم دیگه.
این ۳ ماه و نیمی که نوشتم منظورم ۸ مهر ۱۴۰۲ بود. الان ۱ سال و ۶ روز گذشته و بالأخره پس‌فردا یعنی ۱۶ مهر ۱۴۰۳ قراره شاهد ریمیک یکی از دو بزرگ‌ترین عناوین ژانر ترس و بقا (در کنار رزیدنت اویل ۴ که ریمیکش رو پارسال دیدیم) باشیم.
گیم‌اسپات و آی‌جی‌ان به ترتیب ۹ و ۸ دادن بهش. متاش هم ۸۶ شده و اغلب سایتای دیگه هم نمرات بالایی داده بودن به طوری که کمترین نمره‌ای که دیدم ۷ بوده.
قیمت بازی ۷۰ یورو توی استیمه که گرون‌ترین نرخ برای یه بیس گیم حساب میشه. قبلاً ۶۰ بودن قیمتا. باید منتظر نسخه‌ی کرکیش بمونیم و این [به نظر] شاهکار رو از دست ندیم. خودم هم که تا به حال SH2 رو تجربه نکرده بودم و به عنوان اولین تجربه خیلی مشتاقم.

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
این هم برای من خبر عجیبی بود، واقعا اینطوره برای شما هم؟ دلیل شما چیه؟ بازی های که گفته رو بازی نکردم، درواقع هیچوقت علاقه مند به استوری نبودم، یعنی واقعا بهتر از بازی کردن با آدم‌های واقعیه؟

🔴با توجه به آمار، هم‌اکنون ۵۳٪ از کاربران کنسول پلی‌استیشن ۵ بازی‌های داستانی را به بازی‌های آنلاین ترجیح می‌دهند و بیش‌تر به سمت و سوی بازی‌های تک نفره می‌روند.

🟡دلیل این اتفاق انتشار بازی‌های داستانی خوبی مثل Astro Bot، Black Myth Wukong و Silent Hill 2 است.

منبع: ویجیاتو

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
بالا