- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان bnb
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
بعضی وقتا به سرم میزنه منم ویس بدم.منتها بعدش یادم می افته آدم کمتر باید خودش رو در معرض تمسخر قرار بده
اقا من حتی آیدی تلگرام اوناروهم پیدا کردم پیام دادم بهشون@maleck :) آقا از اعضای آنلایننشو و قدیمیِ سایت هم بخواید وویس بدن الان کلاً فروم خلوته یه مقدار
شما وویس بده ما قول میدیم تمسخر نکنیمبعضی وقتا به سرم میزنه منم ویس بدم.منتها بعدش یادم می افته آدم کمتر باید خودش رو در معرض تمسخر قرار بده
سلامسلام و عرض ادب
دوستان کسی شعر زمستان اخوان ثالث ، ماجرای زمستان ملک الشعرای بهار ، زمستان سهراب سپهری و به ماه دی گلستان گفت با برف پروین اعتصامی رو ورداشته؟
اگر ورداشتین یه اطلاع بدین که من برم متن جدید پیدا کنم
و اینکه مدت زمان ویس ها چقدر باشه حدودا؟
هر چیزی که میتونی ارائه بدی صدا، متن، پیشنهاد آهنگ یا شعر یا هرچیز دیگهمن دوست دارم کمک کنم
اما نه متن دارم
نه صدا دارم
(حالا متن رو میتونم یه کاری کنم،نوشتن بلدم فقط نمونه باید ببینم هم توی پادکست هم نوشته های بچه ها چون هیچ تصوری دارم)
ولی باز مسئله م اینه ک کلی شعر قشنگ و معروف و غیره داریم و آیا باز هم باید بنویسیم؟همیشه این برام سوال بود
خلاصه اینکه اگر کاری از دست من برمیاد،بگین که سهیم باشم و یه گوشه رو هم من جلو ببرم
دو هفته دیگهتا کی میشه فرستاد ؟
من یه سلام علیکِ 1 دقیقهای کردم فقط وسواسِ محتوا نداشته باش، بیا یه چیزی بده بعداً خاطره میشهپ.ن: سر همین قضیه که هیچ چیزی برای ارائه ندارم، به نظرم کاری پوچ و بیهوده است که بخوام وویس بدم. اما نهایتا اگه خیلی وویس کم آوردید و دوستی هم متنی برای پادکست داشت، شاید تونستم کمک کنم. (قطعی نیست و فقط احتمال میدم)
خوبهشعری که لزوما محتوایی مرتبط به زمستون نباشه ولی حسی مرتبط به زمشتون باشه رو بخونیم یا چی؟
یه چیزی تو مایه های هرچه میخواهد دل تنگت بگو ....چیا میشه گفت؟ من در جریان نیستم.
هنوز نساختیم، فعلا داریم محتوا جمع میکنیمپادکست رو از کجا میشه دان زد؟
فک کنم چیز خفنی ساختین...
فک کردم ساختینهنوز نساختیم، فعلا داریم محتوا جمع میکنیم