پادکست زمستان 99

به ساخت پادکست

• رای‌دهندگان
    64
بعضی وقتا به سرم میزنه منم ویس بدم.منتها بعدش یادم می افته آدم کمتر باید خودش رو در معرض تمسخر قرار بده :))

@maleck :) آقا از اعضای آنلاین‌نشو و قدیمیِ سایت هم بخواید وویس بدن :)) الان کلاً فروم خلوته یه مقدار :-"
اقا من حتی آیدی تلگرام اوناروهم پیدا کردم پیام دادم بهشون
و باید اعلام کنم خیلی پاین دمشون گرم همکاری میکنن :-"

سلام و عرض ادب
دوستان کسی شعر زمستان اخوان ثالث ، ماجرای زمستان ملک الشعرای بهار ، زمستان سهراب سپهری و به ماه دی گلستان گفت با برف پروین اعتصامی رو ورداشته؟
اگر ورداشتین یه اطلاع بدین که من برم متن جدید پیدا کنم :-"
و اینکه مدت زمان ویس ها چقدر باشه حدودا؟

آخرین ویرایش:
سلام و عرض ادب
دوستان کسی شعر زمستان اخوان ثالث ، ماجرای زمستان ملک الشعرای بهار ، زمستان سهراب سپهری و به ماه دی گلستان گفت با برف پروین اعتصامی رو ورداشته؟
اگر ورداشتین یه اطلاع بدین که من برم متن جدید پیدا کنم :-"
و اینکه مدت زمان ویس ها چقدر باشه حدودا؟
سلام
زمستان اخوان رو خودم خوندم :D

زمان خاصی مد نظر نیست، فقط فرمتش mp3 باشه.

من دوست دارم کمک کنم
اما نه متن دارم
نه صدا دارم
(حالا متن رو میتونم یه کاری کنم،نوشتن بلدم :)) فقط نمونه باید ببینم هم توی پادکست هم نوشته های بچه ها چون هیچ تصوری دارم)
ولی باز مسئله م اینه ک کلی شعر قشنگ و معروف و غیره داریم و آیا باز هم باید بنویسیم؟همیشه این برام سوال بود :-"

خلاصه اینکه اگر کاری از دست من برمیاد،بگین که سهیم باشم و یه گوشه رو هم من جلو ببرم

من دوست دارم کمک کنم
اما نه متن دارم
نه صدا دارم
(حالا متن رو میتونم یه کاری کنم،نوشتن بلدم :)) فقط نمونه باید ببینم هم توی پادکست هم نوشته های بچه ها چون هیچ تصوری دارم)
ولی باز مسئله م اینه ک کلی شعر قشنگ و معروف و غیره داریم و آیا باز هم باید بنویسیم؟همیشه این برام سوال بود :-"

خلاصه اینکه اگر کاری از دست من برمیاد،بگین که سهیم باشم و یه گوشه رو هم من جلو ببرم
هر چیزی که میتونی ارائه بدی صدا، متن، پیشنهاد آهنگ یا شعر یا هرچیز دیگه

دوستان ازتون عاجزانه تقاضا میکنم که وویس هاتون رو با فرمت mp3 ارسال کنید
ممنونم

پ.ن: سر همین قضیه که هیچ چیزی برای ارائه ندارم، به نظرم کاری پوچ و بیهوده است که بخوام وویس بدم. اما نهایتا اگه خیلی وویس کم آوردید :)) و دوستی هم متنی برای پادکست داشت، شاید تونستم کمک کنم. (قطعی نیست و فقط احتمال میدم)
من یه سلام علیکِ 1 دقیقه‌ای کردم فقط :)) وسواسِ محتوا نداشته باش، بیا یه چیزی بده بعداً خاطره میشه :))

شعری که لزوما محتوایی مرتبط به زمستون نباشه ولی حسی مرتبط به زمشتون باشه رو بخونیم یا چی؟

من یه چیزی بگم؟؟
چرا همه دنبال یه متن و شعرید ؟؟
لزوما پادکست نباید متن باشه ها
قراره بیاید حرف بزنید
اصن از خاطرات خوبتون بگید مثلا :)
یا از تجربیاتتون
مثل یه ح.ب ک قراره ویس باشه تصورش کنید
دغدغه یا هرچی
حتما ک نباید متن و شعر باشه که :-"

پادکست رو از کجا میشه دان زد؟
فک کنم چیز خفنی ساختین...

بچه‌هایی که میخواستن فعالیت کنن لطفا ووس یا آهنگ پیشنهادیشون یا هر چیز دیگه ای که در نظر داشتن رو بفرستن.
اگه به هر دلیلی نمیخواید یا نمیتونید به من بفرستین، برای @hanita.ard میتونید بفرستید.

Back
بالا