طوطو اقامت دائم تورتوگا عضو مدیران انجمن حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 2,347 امتیاز 46,586 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1415 2025/11/28 #101 یه بار تیپ شبیه دزدا بزنم و با داداشم به طور ناشناس گیم استریم کنیم. اونوقت اگه خیلی پیاده بودم هم، آبروم تو اینترنت نمیره
یه بار تیپ شبیه دزدا بزنم و با داداشم به طور ناشناس گیم استریم کنیم. اونوقت اگه خیلی پیاده بودم هم، آبروم تو اینترنت نمیره
༺husk༻ کاربر حرفهای ارسالها 337 امتیاز 1,172 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1410 2025/11/28 #102 خیلی پولدار بشم و درامد شغلم خیلی زیاد باشه و همه اینارو به افراد فقیر بدم و خودمم یچیزی اختراع کنم که درد مردمو کم کنه(یه بیماریو دردناکو درمان کنه)
خیلی پولدار بشم و درامد شغلم خیلی زیاد باشه و همه اینارو به افراد فقیر بدم و خودمم یچیزی اختراع کنم که درد مردمو کم کنه(یه بیماریو دردناکو درمان کنه)
کوچولو. کاربر فعال ارسالها 36 امتیاز 350 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 0000 2025/11/28 #103 با دوستام یه اتوبوس کرایه کنیم کل ایران رو یه دور بگردیم نشستیم ترتیب استان هایی که میخوایم بریم و تعداد روز موندن و اینا هم چیدیم ایشالا به زودی
با دوستام یه اتوبوس کرایه کنیم کل ایران رو یه دور بگردیم نشستیم ترتیب استان هایی که میخوایم بریم و تعداد روز موندن و اینا هم چیدیم ایشالا به زودی
ERFUN کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 836 امتیاز 3,060 نام مرکز سمپاد اهلهله آهله لاس شهر ایران زمین سال فارغ التحصیلی 1372 مدال المپیاد بیکاری دانشگاه نمیدونم رشته دانشگاه نمیدونم 2025/11/29 #104 یکی از فانتزی ام اینه که ایران قهرمان جام جهانی سپاهان یا پرسپولیس یا استقلال یا تراکتور یا هر تیم ایرانی لیگ نخبگان ببره
یکی از فانتزی ام اینه که ایران قهرمان جام جهانی سپاهان یا پرسپولیس یا استقلال یا تراکتور یا هر تیم ایرانی لیگ نخبگان ببره
ERFUN کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 836 امتیاز 3,060 نام مرکز سمپاد اهلهله آهله لاس شهر ایران زمین سال فارغ التحصیلی 1372 مدال المپیاد بیکاری دانشگاه نمیدونم رشته دانشگاه نمیدونم 2025/11/29 #105 رونالدو هم جام جهانی ببره خوبه