فانتزی هاتون

Rayoosh

کاربر نیمه‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
1404
بتونم هر جای دنیا برم بدون اینکه کسی متوجه بشه .

خنیاگر

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرز ۷
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1407
خیلی عجیبه اگه فانتزیم این باشه که به عنوان کاندیدا توی انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنم و توی مناظرات دلقک بازی دربیارم و به باقی کاندیدا ها نیش و کنایه بزنم؟ :))

my name is tanin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
پاکدشت
سال فارغ التحصیلی
1407
مدال المپیاد
دارم میخونم..
قاضی بودم تمام کسایی که جرم سیاسی داشتند آزاد میکردم تموم کسایی که تجاوز و دزدی کرده بودند اعدام میکردم

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شاباد سیتی
سال فارغ التحصیلی
2025
تلگرام
قاضی بودم تمام کسایی که جرم سیاسی داشتند آزاد میکردم تموم کسایی که تجاوز و دزدی کرده بودند اعدام میکردم
نخیر

ر.ا. :ایکاش ی اتاقی داشتم که همه جای جهان دوربین داشت. بعد اتاقی تو ی زیر دریایی باشه. زیر دریایی پر از غذا باشه بعد تا ابد بتونم زیر دریا باشم بدون اینکه بیام روی آب.

my name is tanin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
پاکدشت
سال فارغ التحصیلی
1407
مدال المپیاد
دارم میخونم..
نخیر

ر.ا. :ایکاش ی اتاقی داشتم که همه جای جهان دوربین داشت. بعد اتاقی تو ی زیر دریایی باشه. زیر دریایی پر از غذا باشه بعد تا ابد بتونم زیر دریا باشم بدون اینکه بیام روی آب.
مثال نقض؟

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شاباد سیتی
سال فارغ التحصیلی
2025
تلگرام
اگر کسانی که تج آوز میکنن رو اعدام نکنین بقیه درس عبرت نمیگرنن و ادامه میدن. دزدی هم به این دلیل شاید یکی سال ها زحمت کشیده بعد آزاد شه حقش ضایع میشه و اونی ک آزاد شده دزدی ش رو ادامه میده اکثر مواقع

• دیسلایک
امتیازات: f@him
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
با دوستام شب بریم بیرون و تعداد بالای ۴ نفر جیغ و دست هورا اون حس رانندگی توشب آهنگ

برم فرانسه با برج ایفل رو ببینم کروسان فرانسوی بخورم به به.

تو یه آزمایشگاه مجهز کار کنم. تن بدن از خوشحالی بلرزه از تک تک کارایی که میخوای انجام بدی واهایییی

جایی برم سر کار چند نفر بهم احترام میزارن

دیدن خودت آنا @anaana251223 دیگه واقعا داره فانتزی میشه. هیچ جایی لینکی ازت دختررر.

نام مرکز سمپاد
حضرت محمد(شهید بهشتی1)
شهر
زاهدان
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
نه :)
رشته دانشگاه
حقوق
فانتزیم اینه که علوم غریبه و خفیه رو باهاش آشنایی عمیق پیدا کنم یا حداقل با فردی دیدار و آشنایی داشته باشم که استاد این چیزهاست واقعا برام جالبه این علوم!

بالا