به اميد روزى كه...

به امید روزی که امتحانی نباشه
به امید روزی که درسی که دوست نداریم نخونیم
کاری که دوست نداریم نکنیم
به جای ما تصمیم نگیرن
در یک کلام
به امید روزی که آزاد شیم

به امید روزی که کرونا بره و دوباره برم مدرسه=((
البته فعلا که فقط یه سال از مدرسه ام مونده و تا اونموقع هم که به احتمال زیاد نمیره بهتره برای دانشگام دعا کنم

نمیگم مرغ و گوشت ارزون شه چون نمیشه لااقل گرون نشه بیشتر ازین /: خیلی از مردم پول گوشت ندارن قورمه سبزی با مرغ درست میکنن ! البته الانم مرغ گرون شده حتما چند روز دیه باید با تخم مرغ درست کنن)=

به امید روزی که حکومت عوض شه تا همه این به امید روزی که های بچه ها به حقیقت بپیونده...

به امید روزی که بتونیم تو خیابونا بدون ماسک قدم بزنیم و نگران نباشیم که چند دقیقه قبل به چی دست زدیم یا نه .

به امید روزی که عصر روز جمعه بعد از یههه عالمههه کار و تلاش تو آزمایشگاه؛برم کنار رودخونه چارلز و رو چمناش لش کنم:)

به امید روزی که واقعا رئیس جمهور بعد ۳ چهار سال دوست داشته باشیم بعدشم گندش در نیاد
روزی که ارشدم تهران باشم و یه کار کوچولو برای خودم دست و پا کرده باشم

به امید روزی که نسل بعدی برای اولین سالی که میخواد رای بده شور و شوق داشته باشه
نه اینکه از سه سال قبلش تصمیمشو گرفته باشه...

به امید روزی که وضعیت اینقدری خوب بشه که دیگه هرگز به مهاجرت فکر نکنم:)

به امید روزی که مدرسه باز شه (دیگه واقعا حالم از خونه نشینی بهم میخوره)
به امید روزی که کرونا بره پی کارش
به امید روزی که همه کنکوریا به آرزوشون برسن

ب امید روزی ک بفهمیم مقصر اشتباهات و مشکلات خودمونیم و نباید دنبالش بیرون از خودمون بگردیم..

به امید روزی که دیگه هیچ کس زیر بار حرف زور نره و هیچ زورگویی روی زمین پیدا نشه...

به امید روزی که استعداد های بچه هامون با کنکور هدر نره
به امید روزی که ارزش هر کس با شکفتن استعداد هاش مشخص شه نه رتبه ی کنکور

به اميد روزي كه از در حوضه(بعدا نوشت: حوزه درسته :-" ) بيام بيرون مامانم بگه چطور بود؟ بگم خيلي خوب بود و جنازه شم(:

و به اميد روزي كه تو سالن فرودگاه زنگ بزنم ايران و بگم مامان من رسيدم شما بخوابيد(:

خدايا برسون ديگه((: بنده ات داره پاره ميشه(:

____
بعدا نوشت: حوضههههه اخه:| وات د هل؟(: چجوری میخوام کنکور بدم((:

آخرین ویرایش:
Back
بالا