• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یادگیری چینی؛ آری یا نه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع موازی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
موج یادگیری زبان چینی تو دنیا راه افتاده. دلیلش شاید این باشه که چین تبدیل شده (یا داره تبدیل میشه) به قدرت اول جهان و تا چند سال آینده، احتمالا اون دیدگاهی که نسبت به آمریکا به عنوان ابر قدرت وجود داشته میره و در دستان چینی ها حیات دوبارش رو آغاز میکنه.
البته اینم باید درنظر گرفت که جریان کرونا و ماجراهایی که پیش اومد (و در عین حال بازگشت چین به حالت عادی ؛که به مراتب میشه گفت از کل دنیا سریعتر بود ) یه موج منفی رو علیه چین راه انداخت که نمیشه منکرش شد .

اگه کسی به زبان چینی علاقه نداشته باشیم خب بالتبع یادگیرش سخت تر میشه اما اگه به کشور های آسیای شرقی علاقمند باشیم، زمان زیادی نمیبره
من‌ حدود دو سال پیش یه دوره مکالمه زبان چینی رفتم ولی خب چون از پایه یاد نگرفته بودمش برام خیلی سخت بود و ادامه ندادم
بحث نوشتاریش حتی از گفتاریش هم سخت تره برای همین باید از ابتدا شروع کرد به یادگیری.
و در مورد لزوم یادگیری هم اینو باید بگم که این روزا تعداد اتباع چینی تو ایران زیاد شده ، از کارگرای معدن گرفته تا تاجرایی که حتی به شهرای کوچیکی مثل خواف (که البته به خاطر معادن سنگ آهنش هست) هم رفت و آمد دارن؛ پس زمینه اشتغال به عنوان یه مترجم فراهم هست،که تسلط به زبان انگلیسی رو هم میطلبه

ولی متاسفانه آموزشگاه هایی که در این زمینه کار میکنن خیلی محدودن
جایگزینی زبان انگلیسی با چینی به نظرم لاقل در ۱۰ سال پیش رو بعید به نظر میرسه ولی قطعا گسترش چشمگیری در بین مردم خواهد داشت

اگر ازش استفاده خواهد کرد (حالا هرجا و هرشکلی) چرا که نه ؟؟
درسته سخت تره از بقیه ولی دلیلی بر کنار گذاشته شدن نمیشه...!

• لایک
امتیازات: f.hn
اگر ازش استفاده خواهد کرد (حالا هرجا و هرشکلی) چرا که نه ؟؟
درسته سخت تره از بقیه ولی دلیلی بر کنار گذاشته شدن نمیشه...!
ولی میشه ها
یکی از دلایل کنار گذاشته شدن فرانسوی سختیش بود

ولی میشه ها
یکی از دلایل کنار گذاشته شدن فرانسوی سختیش بود
اخه این چیزی که شما میگی جنبه جهانی و جامع داره.
من بیشتر منظورم برای یک فرد هست که مثلا اگر من علاقه دارم و حالا ممکنه به دردم هم بخوره صرفا خوب نیست بخاطر سختی کنارش بزنم

به حنجره هم بستگی داره
فردی که زبان مادریش تضاد زیادی با زبانی که قصد یادگرفتنشو داره داشته باشه شاید هیچ وقت نتونه مثل کسی که زبان مادریشه حرف بزنه
اشتراکات زبانی هم تاثیر گذاره
مثلا قرآن خوندن تازه مسلمون های شرق آسیا رو ببینین؛وقتی میخوان حروف تفخیم دار و ادا کنن نمی تونن صدارو از ته گلو بدن بیرون و فقط نازکتر تلفظ میشه
ولی بازم مسائل سیاسی و اقتصادی به این چیزا غلبه داره(مثل شکست زبان اسپرانتو به عنوان زبان میانجی؛به جز دیتا و مسائل دیگه پشتوانه اقتصادیِ پشتِ یه زبانه که مهمه)
اره اولين ويژگى كه يك زبان ميانجى بايد داشته باشه خوب طبيعتا رايج بودنه كه اسپرانتو هرگز رايج نشد

به هر زبانی مسلط بشی خیلی خوبه

چرا بايد اينطور باشه؟مثلا يادگيرى يه زبان كه برامون هيچ كاربردى نداره مگه خوبه؟
یادگیری هر زبانی خوبه،،، حتی اگه زبان یه قبیله مثلا تو ساحل عاجو یاد بگیری،، یه قدم از اونی که این زبانو بلد نیست جلوتری..

یادگیری هر زبانی خوبه،،، حتی اگه زبان یه قبیله مثلا تو ساحل عاجو یاد بگیری،، یه قدم از اونی که این زبانو بلد نیست جلوتری..
اخه ببين وقتى ميتونم تو همون زمان يه زبان بدردبخور و زيبا ياد بگيرم چرا بايد زبان يه قبيله رو ياد بگيرم؟

Back
بالا