به نظرت چه جور ادمی هستی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Arman~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظرت چه جور آدمی هستی ...؟

• رای‌دهندگان
    22

Arman~

interesting...
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1402
سلام
خب من این جارو زدم تا بدونم نظرمون درمورد خودمون چیه
موضوعش رو گذاشتم حرف بزن نمیدونم میخوره یا نه|:

خب هرنظری درمورد خودتون دارین بگین
و خودمم به نظرم اروم و درونگرام

خیلی از ما واقعا خودمونو نمی شناسیم
حتی نمیدونیم که چقدر خودمونو میشناسیم
من خیلی وقتا از خودم غافلگیر میشم
خیلی وقتا رفتارهام با اونچه که از خودم انتظار داشتم متفاوت اند
قضاوت رو میسپارم به بقیه

منم آرومم
یکم گوشه گیر
تنهایی رو خیلی دوست دارم
زود عصبی میشم و زود فروکش میکنم
پشتکارم خوبه
چس نمک و...
درکل بد نیستم
ولی مرد زندگی نیستم اصلا :))

اممممم خب من برونگرا م ! احساساتی و حساسم ، ولی از یه طرف وقتی احساساتم میریزم بیرون دوست ندارم کسی ناراحتی مو ببینه ؛ آدم ی م که ممکنه خیلی زود به بقیه اعتماد کنه و ازشون ضربه بخوره ، آدمی ام که سعی میکنم با همه خوش اخلاق باشم (حتی با کسایی که ازشون خوشم نمیاد) ولی اگه یه رفتار تند ازشون ببینم با آتشفشان احساسات فوران میکنم و....! بشدت دنبال شیطنتم و بی پروا م میتونم بگم! تو کتک کاری هم تبحری شگفت انگیز دارم!

نمیدونم
آدم پیچیده‌ای ام \:
از پدر و مادرم که گذشت من ماندم و دگران، وای به حال دگران! :|

من هنوز درست مطمئن نیستم
و خب این بده :-"

داخل هر فضایی یه نوع رفتار از خودم نشون میدم و هیچ کجا شخصیت واقعیمو نشون نمیدم...
معتقدم با سیاست میشه همه مشکلات این زندگی رو حل کرد...

اینجا یه سری ویژگی هام رو ردیف میکنم:
سخت گیر، آن تایم، خیلی سریع هیجان زده میشم و خیلی سریع هم فروکش می‌کنه و خسته میشم، عاشق دیوونه بازی، محتاط، تنبل موقع فعالیت بدنی، یکم لجباز(شما بخونید خیلی:-")، بی ریا، همیشه حس میکنم مرغ همسایه غازه، کم حرف، استرسی و مضطرب، پشتکارم بعضیا خوبه، اصلا اهل رسیدگی به ظاهر نیستم، عاشق خرید، در عین حال به شدت قانع، خوش سلیقه نیستم، خوش غذا و عاشق امتحان کردن طعم های جدید، عاشق بچه های کوچولو، خیال پرداز، بی معرفت :))
فعلا همینا

اممممم خب من اگر بخوام خودم رو بگم انسان نسبتا درونگرائيم و بيشتر هم خودم رو در فضاي مجازي نشون ميدم و تو جمع هاي دوستانه حضورم يك چيزي قريب به صفره (البته اين كه حدود دو ماهه تصميم گرفتم ديگه هيچ دوستي نداشته باشمم بي تاثير نيست. چون معتقدم كه هيچ نيازي به هيچ دوستي ندارم)
لذا از اين جهت در نظر بقيه يك انسان گوشه گير هستم كه وقتي ازش يه كاري ميخوان با كوتاه ترين كلمات مي خواد جواب بده(باشه،حله،انجام ميدم و...) و در جمع ها حضور نداره و اگر ازش بخوان كه باهاشون بيرون بياد يه بهانه اي سر هم مي كنه و از اين حرفا.

در هر حال من يك انسان درونگرام. علاقه زيادي به كارهاي برنامه ريزي شده و دقيق دارم و هم چنين علاقه زيادي به ياد گرفتن مطالب جديد(و جالببببب و كاربرديييي) در زمان كوتاه دارم و همينطور بدم مياد از بقيه كمك بگيرم.

علاقه خيلي زيادي هم به كتاب دارم و كلا خوشم نمياد پولم رو به جاي خريدن كتاب خرج خريد لباس و از اين حرفها كنم. كلا بخوام جمع بندي كنم يه آدم بدعنق تصور كنين كه هميشه دوست داره در اتاقش بدون هيچ ارتباط انساني سر كنه در عين حال به آهنگ هاي دوست خوبش هايده گوش بده و در صدد اين باشه نوار كاست هاي قديمي رو بخره و بشينه كتاباشو بخونه و 6 تا دوره جديد در آن واحد شركت كنه و بزنه خودشو از شدت فشار ناقص كنه. (نمي دونم چرا اين كه از شدت فشار ناشي از علم آموزي بلايي سرم بياد انقدر برام افتخار داره:/ )

ساکت٬ کم حرف٬ درونگرا٬ خیلی زودرنج٬ متغیر(صبح یه جورم ظهر یه جور شب یه جور:/)٬ پایه٬ کمی مغرور٬ لجباز و یک دنده٬ مهربون و بخشنده٬
جوگیر٬ خوش سلیقه٬ بسیار صبور٬ کاملا ریلکس٬ خجالتی٬ احساسی٬ شنونده خوبیم برای درد و دل(اما خودم نمیتونم حرف دلمو بزنم)٬ انسانی منظم و خیلی چیزای دیگه

Back
بالا