خب از اشنا ها و دوست های پارسال تعداد اندکیشون حضور دارن
بچه ها اگه ترین درستی جل اسمتون نیست بزارین پای مدت کوتاه اشناییمون @شیخ المثال بابا ترین و مهربون ترین و خسته ترین و قدیمی ترین برای من @armaghannn خوشبرخورد ترین و مهربون ترین و برای من الگو ترین @Asal-2004 یکی از مامان ترین و موضوع بده ترین و بحث کننده ترینا و دلشور دار ترین و نمکی ترین @m_s578 زن ذلیل ترین @Cillian خسته ترین و من ترین تا الان و پایه ی بحث ترین و رکترین @armin_att دانشجو ترین و زردترین @ــهــ هانیه ترین و مامان ترین و بچه دوست ترین @Ss_Zahra به نظرم بامزه ترین @zahra_i اشنا ترین و در این حال من نمیشناسمش ترین @..Mehrab.. روحیه ده ترین و فعلا برای من نماد استقلال مالی ترین
بچه ها صفتای اخلاقی خوب زیادی دارین که بچه ها قبلا بهشون اشاره کردن و گفتن شون تکرار مکررات و بدیهیاته
ولی همتون مهربون ترین و خون گرم ترین بودین برای من
امیدوارم سال جدید از جایی که دوستدارین دیده شین ببینمتون و منم بتونم از روی قله ی موفقیت خودم واستون دست تکون بدن
افتخار اشنایی با بقیه هم هنوز نصیبم نشده
حافظم یاری نمیکنه ولی اگه یادم اومد لیستمو بلند تر میکنم
سلام دوستان
خوبین؟ @m_s578 از اخلاقش خوشم میاد ترین @D.S.P ب شوهر بی محلی میکنه ترین @Ss_Zahra مامان گلم ترین @armaghannn متفاوت خفن ترین بمولا @mahdiar84 استقلالی ترین @Asal-2004 فک میکنم یکم بد اخلاقه ولی بحث باش حال میده ودنبال بحث قشنگ ترین @Cillian از دستش ناراحتم فلن ترین @mastermind81 شرف همه رو ب باد میده ترین @bahar. gh خیلی نا امیده اگ خودشو اصلاح کنه اینده موفقی داره ترین
بمولا من خیلی ها رو هنوز نمیشناسم و همینایی ک نوشتم در حد ی شناخت ساده و سطحیه ک تو این مدت بدست اوردم امیدوارم از من ناراحت نشین.
دیگ شرمنده
من تقریبا تازه عضو شدم و افراد زیادی نمیشناسم و فقط برای یک عده محدود "ترین "میگم:
فیلسوف ترین و حرفای جذاب زدن ترین @karen._.
انسانی ترین(تنها کسی که دیدم رشتش انسانی باشه اینجا) @مار
پروفایل ست ترین و پشت سر هم پست نوشتن ترین: @ra-na و @bahar. gh
تو همه تاپیک ها سرک کشیده ترین @zeynabgol
آزاده ز هفت دولت و شادترین: @(:TABASSOM:)
لایک خورترین: @first amir
باحوصله ترین: @armaghannn