Bay Harbor butcher
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- '
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 0
اقای سلطانی مدیر اجرایی مدرسه شونهاز کجا فهمیدی؟!
هنر نقاشی رو دوس داره
اقای سلطانی مدیر اجرایی مدرسه شونهاز کجا فهمیدی؟!
هنر نقاشی رو دوس داره
مدرسشو دوست دارهاقای سلطانی مدیر اجرایی مدرسه شونه
جالب و کیوته :"مدرسشو دوست داره
دوست داشتنیه:)جالب و کیوته :"
صبحونه خور نیستدوست داشتنیه:)
واقعا نمیفهمم صبحونه چجوری انقدر از وعده های دیگه بدترهصبحونه خور نیست
بنظر من که صبحوننه از بقیشون بهتره :)واقعا نمیفهمم صبحونه چجوری انقدر از وعده های دیگه بدتره
موهاش مشکیه
نمیتونم فنشون باشم اصلا حدود یک ماه سعی کردم نشدبنظر من که صبحوننه از بقیشون بهتره :)
موهام مشکی مایل به قهوه ایه، بیشتر مشکی
هیتر کی پاپه «یا حداقل فن کی پاپ نیست»
از نظر من کی پاپ سبک مزخرفیه، به چند دلیل، اگه پستی راجع بهش ایجاد شد یا پیدا کردم دلایلو اونجا میگم :) یکیش اینکه بجای ریتم و موسیقی بیشتر روی صدا های گوش خراش و صوت تکیه میکنه که باعث میشه بیشتر شبیه بلغور بشه «گفتم این یکی دلیلو بگم، حرف در نیارن دلیلی نداری و الکی میگی و ...»نمیتونم فنشون باشم اصلا حدود یک ماه سعی کردم نشد
از متفاوت بودن خوشش میاد
جالبه.. اره قبول دارم ولی یه سری تفاوت ها شاید جواب بهتری بدن واقعا مثلا فرض کن یکی بهت میگه ۴۰ ساعت درس بخون تو میگی نه من ۴۰ ساعت خسته میشم ۲۰ ساعت میخونم ولی ۲۰ ساعتم ۴۵ ساعت بقیه میشه این تفاوته و تفاوتی هم هست که تو رو از بقیه جدا میکنه ممکنه اولش بد به نظر بیاد ولی نتیجش خوبه ولی کلی اینکه اینم مثبته و الکی خلاف جهت آب شنا کردن آره درست نیست..از نظر من کی پاپ سبک مزخرفیه، به چند دلیل، اگه پستی راجع بهش ایجاد شد یا پیدا کردم دلایلو اونجا میگم :) یکیش اینکه بجای ریتم و موسیقی بیشتر روی صدا های گوش خراش و صوت تکیه میکنه که باعث میشه بیشتر شبیه بلغور بشه «گفتم این یکی دلیلو بگم، حرف در نیارن دلیلی نداری و الکی میگی و ...»
نه، متفاوت بودن فقط زمانی خوبه که بدونی دار کار درستو انجام میدی، یا اینکه کاری که انجام میدی درست و غلط نداشته باشه، ولی اگه فقط به متفاوت بودن، بدون دلیل و الکی خلاف جهت آب شنا کنی، بجز خرد کردن اعصاب خودت و دیگران کاریو از پیش نمیبری، باید دلیل داشت که بشه متفاوت بود.
دیروز یه پست راجع به همین متفاوت بودن تو «حرف بزن» زد که من میخواستم راجع بهش تو صفحش بانگ بزنم و همینایی که بالا گفتم رو بگم، ولی سرعت نتم خراب بود و نشد :/
خودم نمیخوام، ولی چون راهم تا مدرسه طولانیه «۱ ساعت با ماشین :/ » پدر مادرم میخوانجالبه.. اره قبول دارم ولی یه سری تفاوت ها شاید جواب بهتری بدن واقعا مثلا فرض کن یکی بهت میگه ۴۰ ساعت درس بخون تو میگی نه من ۴۰ ساعت خسته میشم ۲۰ ساعت میخونم ولی ۲۰ ساعتم ۴۵ ساعت بقیه میشه این تفاوته و تفاوتی هم هست که تو رو از بقیه جدا میکنه ممکنه اولش بد به نظر بیاد ولی نتیجش خوبه ولی کلی اینکه اینم مثبته و الکی خلاف جهت آب شنا کردن آره درست نیست..
میخواد سال بعد انتقالی بگیره
اینستاگرام دوست ندارهخودم نمیخوام، ولی چون راهم تا مدرسه طولانیه «۱ ساعت با ماشین :/ » پدر مادرم میخوان
تو ناکجا آباد زندگی می کنه «خودت تو مشخصاتت نوشتی :)))»
اینستاگرام جای مزخرفیه، پره از انحراف و افاده و دروغ :)اینستاگرام دوست نداره
توی واتساپ زیاد کسیو نداره باهاش صحبت کنهاینستاگرام جای مزخرفیه، پره از انحراف و افاده و دروغ :)
قصد ازدواج نداره
بدلیجات دوس داره :-؟توی واتساپ زیاد کسیو نداره باهاش صحبت کنه
آره یه جورایی ...میخرم بعد نمیندازمبدلیجات دوس داره :-؟
یاپآره یه جورایی ...میخرم بعد نمیندازم
اینستاگرام داره ولی استفاده چندانی نداره براش
آره بابا به زندگی خودمونم برسیم زیاده به بقیه چیکار دارمیاپ
اخبار سلبریتیها واسش چندان جذاب نیست
بله، بسیار زیاد:"آره بابا به زندگی خودمونم برسیم زیاده به بقیه چیکار دارم
اهنگ زیاد گوش میده
اهل کار کردن رو موسیقی نه ولی گوشدادن آره در حدی که میتونن بهم حقوق بدنبله، بسیار زیاد:"
اهل موسیقی نیست به شدت