حدس بزن

DarkLightI

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علّامه‌حلّی۳
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1406
واقعا نمیفهمم صبحونه چجوری انقدر از وعده های دیگه بدتره😂
موهاش مشکیه
بنظر من که صبحوننه از بقیشون بهتره :)
موهام مشکی مایل به قهوه ایه، بیشتر مشکی
هیتر کی پاپه «یا حداقل فن کی پاپ نیست»

• لایک
امتیازات: Flora

Flora

Me!
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
بنظر من که صبحوننه از بقیشون بهتره :)
موهام مشکی مایل به قهوه ایه، بیشتر مشکی
هیتر کی پاپه «یا حداقل فن کی پاپ نیست»
نمیتونم فنشون باشم اصلا حدود یک ماه سعی کردم نشد😂
از متفاوت بودن خوشش میاد

DarkLightI

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علّامه‌حلّی۳
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1406
نمیتونم فنشون باشم اصلا حدود یک ماه سعی کردم نشد😂
از متفاوت بودن خوشش میاد
از نظر من کی پاپ سبک مزخرفیه، به چند دلیل، اگه پستی راجع بهش ایجاد شد یا پیدا کردم دلایلو اونجا میگم :) یکیش اینکه بجای ریتم و موسیقی بیشتر روی صدا های گوش خراش و صوت تکیه میکنه که باعث میشه بیشتر شبیه بلغور بشه «گفتم این یکی دلیلو بگم، حرف در نیارن دلیلی نداری و الکی میگی و ...»
نه، متفاوت بودن فقط زمانی خوبه که بدونی دار کار درستو انجام میدی، یا اینکه کاری که انجام میدی درست و غلط نداشته باشه، ولی اگه فقط به متفاوت بودن، بدون دلیل و الکی خلاف جهت آب شنا کنی، بجز خرد کردن اعصاب خودت و دیگران کاریو از پیش نمیبری، باید دلیل داشت که بشه متفاوت بود.
دیروز یه پست راجع به همین متفاوت بودن تو «حرف بزن» زد که من میخواستم راجع بهش تو صفحش بانگ بزنم و همینایی که بالا گفتم رو بگم، ولی سرعت نتم خراب بود و نشد :‌/

Flora

Me!
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
از نظر من کی پاپ سبک مزخرفیه، به چند دلیل، اگه پستی راجع بهش ایجاد شد یا پیدا کردم دلایلو اونجا میگم :) یکیش اینکه بجای ریتم و موسیقی بیشتر روی صدا های گوش خراش و صوت تکیه میکنه که باعث میشه بیشتر شبیه بلغور بشه «گفتم این یکی دلیلو بگم، حرف در نیارن دلیلی نداری و الکی میگی و ...»
نه، متفاوت بودن فقط زمانی خوبه که بدونی دار کار درستو انجام میدی، یا اینکه کاری که انجام میدی درست و غلط نداشته باشه، ولی اگه فقط به متفاوت بودن، بدون دلیل و الکی خلاف جهت آب شنا کنی، بجز خرد کردن اعصاب خودت و دیگران کاریو از پیش نمیبری، باید دلیل داشت که بشه متفاوت بود.
دیروز یه پست راجع به همین متفاوت بودن تو «حرف بزن» زد که من میخواستم راجع بهش تو صفحش بانگ بزنم و همینایی که بالا گفتم رو بگم، ولی سرعت نتم خراب بود و نشد :‌/
جالبه.. اره قبول دارم ولی یه سری تفاوت ها شاید جواب بهتری بدن واقعا مثلا فرض کن یکی بهت میگه ۴۰ ساعت درس بخون تو میگی نه من ۴۰ ساعت خسته میشم ۲۰ ساعت میخونم ولی ۲۰ ساعتم ۴۵ ساعت بقیه میشه این تفاوته و تفاوتی هم هست که تو رو از بقیه جدا میکنه ممکنه اولش بد به نظر بیاد ولی نتیجش خوبه ولی کلی اینکه اینم مثبته و الکی خلاف جهت آب شنا کردن آره درست نیست..
میخواد سال بعد انتقالی بگیره

DarkLightI

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علّامه‌حلّی۳
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1406
جالبه.. اره قبول دارم ولی یه سری تفاوت ها شاید جواب بهتری بدن واقعا مثلا فرض کن یکی بهت میگه ۴۰ ساعت درس بخون تو میگی نه من ۴۰ ساعت خسته میشم ۲۰ ساعت میخونم ولی ۲۰ ساعتم ۴۵ ساعت بقیه میشه این تفاوته و تفاوتی هم هست که تو رو از بقیه جدا میکنه ممکنه اولش بد به نظر بیاد ولی نتیجش خوبه ولی کلی اینکه اینم مثبته و الکی خلاف جهت آب شنا کردن آره درست نیست..
میخواد سال بعد انتقالی بگیره
خودم نمیخوام، ولی چون راهم تا مدرسه طولانیه «۱ ساعت با ماشین :‌/ » پدر مادرم میخوان
تو ناکجا آباد زندگی می کنه «خودت تو مشخصاتت نوشتی :)‌))»

• خنده
امتیازات: Flora

Bay Harbor butcher

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
'
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
0
خودم نمیخوام، ولی چون راهم تا مدرسه طولانیه «۱ ساعت با ماشین :‌/ » پدر مادرم میخوان
تو ناکجا آباد زندگی می کنه «خودت تو مشخصاتت نوشتی :)‌))»
اینستاگرام دوست نداره

Flora

Me!
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404

Lushato