- نام مرکز سمپاد
- frz 1
- شهر
- idk
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
خجالتی نیستمنظورم Smohammadreza بود
ولی ، به هر حال !
من خودم از هوای شرجی متنفرم
.
.
.
بیشتر آهنگای آروم گوش میده
خجالتی نیستمنظورم Smohammadreza بود
ولی ، به هر حال !
من خودم از هوای شرجی متنفرم
.
.
.
بیشتر آهنگای آروم گوش میده
تنها و گوشه گیرتنها و گوشه گیر
نیمکت دوتا مونده به آخر میشینهتنها و گوشه گیر
کلاس های درس های اختصاصی رو قال نمیکنه که بره المپیاد بخونهنیمکت دوتا مونده به آخر میشینه
زنگای تفریح هم میشینه درس میخونه؟کلاس های درس های اختصاصی رو قال نمیکنه که بره المپیاد بخونه
نوپ . دیگه در این حد سگ زن نیستمزنگای تفریح هم میشینه درس میخونه؟
این یکی دوهفته ای برنامه مون یکم فرق کرده وگرنه ۶ ساعت میتونم بخوابم معمولانوپ . دیگه در این حد سگ زن نیستم
شب ها راحت 7 ساعتو میخوابه
بلی. چرا زنگ ورزش رو برم آخه. ارزش نداره . همون فوتبال رو توی زنگ تفریح ها هر روز بازی میکنیم.این یکی دوهفته ای برنامه مون یکم فرق کرده وگرنه ۶ ساعت میتونم بخوابم معمولا
پس زنگای ورزش رو نمیره درس بخونه؟
بهتر بود میگفتی بین گودزیلا و کینگ کنگ، البته بازم انتخابم گودزیلا بودش.بلی. چرا زنگ ورزش رو برم آخه. ارزش نداره . همون فوتبال رو توی زنگ تفریح ها هر روز بازی میکنیم.
بین گودزیلا و گوریل ، گودزیلا رو انتخاب میکنه (واقعا هیچ ایده ای به ذهنم نرسید)
من نیمکت یکی مونده به جلویی میشینمبهتر بود میگفتی بین گودزیلا و کینگ کنگ، البته بازم انتخابم گودزیلا بودش.
مارول دنبال نمیکنه؟
برنامه نویسی میکنهمن نیمکت یکی مونده به جلویی میشینم
عاشق فضاهای بازه
از اوناییه که یاد معلم میندازه که «تکلیف برا جلسه بعدی چیه» /sبعضا دیده شده از تعداد نقاط حروف هم برای انتخاب بین دو گزینه استفاده میکنه
زیست میخونه #ماهممیتوانیم
برونگراستاز اوناییه که یاد معلم میندازه که «تکلیف برا جلسه بعدی چیه» /s
نه...برونگراست
یه روز غایب بشه کلاسش قشنگ نبود یه تیکه مهم از کلاس رو حس میکنهنه...
منظم منظم نیست اما شلخته هم نیست...
به سمپادیا معتاد شدهیه روز غایب بشه کلاسش قشنگ نبود یه تیکه مهم از کلاس رو حس میکنه
عینک آفتابی دوست دارههستش ولی خسته
میچل ها علیه ماشین هارو بیشتر از لوکا دوست میدارهدبیر کامپیوتر ما یدفه اومد همینطوری الکی با عینک آفتابی سر کلاس تدریس کرد
از اون روز به بعد عینک آفتابی معنای متفاوتی در زندگیم پیدا کرده
سر کلاس فیزیک گریه همکلاسی هاشو در میاره
مشغول خواندن یکی از رمانهای نسبتا ترند از یک نویسندهی ترند هست.میچل ها علیه ماشین هارو بیشتر از لوکا دوست میداره