- نام مرکز سمپاد
- تیمارستان فارابی
- شهر
- کلمه
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
دقیقه
تازه از بن در اومده!!!
تازه از بن در اومده!!!
هنوز سنگ نمکه (ای بابا بذار اوایل ورودم تلاش کنم سرسنگین باشم)فیزیک رو تموم نکرده هنوز
نمیدونه یبار یه جمله بهم گفته و بعد از چند ماه هنوز هر وقت اون حس بهم دست میده یادش میفتمهنوز سنگ نمکه (ای بابا بذار اوایل ورودم تلاش کنم سرسنگین باشم)
جمله خوب وبدیا بد؟ بنظر نمیاد به شخصیتی مثل شما بد بگمنمیدونه یبار یه جمله بهم گفته و بعد از چند ماه هنوز هر وقت اون حس بهم دست میده یادش میفتم
از طراحی لباس و کفش خوشش میادمنظمه
حضور تو تاپیک شیپ کن حال میده بهشاز طراحی لباس و کفش خوشش میاد
داشتی به طرز توبیخانه ای نصیحت میکردیجمله خوب وبدیا بد؟ بنظر نمیاد به شخصیتی مثل شما بد بگم
لطیفه ولی به اندازه ای که بقیه فکر میکنن نیاز به مراقبت نداره و مستقل تره
موهاش مشکیِ صد نیستحضور تو تاپیک شیپ کن حال میده بهش
از جمع های شلوغ بدش میادموهاش مشکیِ صد نیست
دوست داره بعضی وقتا بره تو جنگل گم بشه و هیچکس پیداش نکنهاز جمع های شلوغ بدش میاد
از درون ناراحته ولی سعی میکنه کسی نفهمه و ضعیف نباشهدوست داره بعضی وقتا بره تو جنگل گم بشه و هیچکس پیداش نکنه
اصغر فرهادی رو به مهران مدیری ترجیح میدهاز درون ناراحته ولی سعی میکنه کسی نفهمه و ضعیف نباشه
عاشق آهنگای سنتیهاصغر فرهادی رو به مهران مدیری ترجیح میده
اصغر فرهادی رو به مهران مدیری ترجیح میده
از نویسندگی خوشش نمیادعاشق آهنگای سنتیه
احساس میکنم بهم توهین شد!از نویسندگی خوشش نمیاد
با سینمای ایرانی خارج ایران اصلا آشنا نیستاصغر فرهادی حالا کی هست؟
حتی تو نتم که زدم نشناختمش
نه که اصلااا آشنا نباشم یک مقدار کمی اشناعمبا سینمای ایرانی خارج ایران اصلا آشنا نیست
نه والا اتفاقا اکثر مسابقه ای هارو بیشتر از عادیا دوست دارم به غیر مرسدس جی کلاسنه که اصلااا آشنا نباشم یک مقدار کمی اشناعم
شاسی بلند رو به ماشین های مسابقه ای ترجیح میده
یه نویسندگی معذرت
از بوی خاک بارون خورده خوشش میادنه والا اتفاقا اکثر مسابقه ای هارو بیشتر از عادیا دوست دارم به غیر مرسدس جی کلاس
عشق ماشینه
مترو رو به اتوبوس ترجیح میدهاز بوی خاک بارون خورده خوشش میاد
پ.ن: (جرئت داری بگو نه)
کیه که ترجیح ندهمترو رو به اتوبوس ترجیح میده
فک کنم دوست نداره غریبه ها از اطلاعات شخصیس خبر دار بشنکیه که ترجیح نده
فیلم ترسناک رو به اسلشر ترجیح میده