-Lili-
سیسیِ ملی
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
استرس داره ، خیلی خیلیتک فرزنده
استرس داره ، خیلی خیلیتک فرزنده
استرس نه،بیشتر دغدغهاسترس داره ، خیلی خیلی
برنامه های زیادی برای تابستون داره و براش ذوق دارهاسترس داره ، خیلی خیلی
از بیرون اره ، ولی از درون اصلا خونسردی ندارم که بخوام حفظش کنماسترس نه،بیشتر دغدغه
خونسردیشو در هر حالتی حفظ میکنه
یه اتفاق قراره اول تیر بیفته ، کی میتونه تابستون رو ازین رو به اون رو کنه ، پس سعی میکنم بهش فکر نکنمبرنامه های زیادی برای تابستون داره و براش ذوق داره
من علاقه ی خاصی به میزم دارم و ازش جدا نمیشماز بیرون اره ، ولی از درون اصلا خونسردی ندارم که بخوام حفظش کنم
یه اتفاق قراره اول تیر بیفته ، کی میتونه تابستون رو ازین رو به اون رو کنه ، پس سعی میکنم بهش فکر نکنم
الان رو تختشه
خیلی به خودش اهمیت میده.من علاقه ی خاصی به میزم دارم و ازش جدا نمیشم
حساسه و خیلی جزعی نگر
تا حدد زیادی درست.نظر دیگران براش مهم نیست
اونقدر میم تبدیل بروسلی رو به بروکلی دیده که تصمیم گرفته پروفایلش رو به اون تغییر بدهشاغله
دوست داره بقیه در موردش حدس بزنن واسه همین زیاد اینجاستاونقدر میم تبدیل بروسلی رو به بروکلی دیده که تصمیم گرفته پروفایلش رو به اون تغییر بده
حس مادرانه ای داره به رفیقاشلجباز نیست
فقط میخواد جهنم امتحان ها تموم بشه و تابستون رو بدون فکر کردن به گذشته با اینده خوشحال باشهحس مادرانه ای داره به رفیقاش
امتحاناش تموم شده و فعلا تابستونش با گوشی پر شده و حس سرگردانی داره برای روزای باقی موندهفقط میخواد جهنم امتحان ها تموم بشه و تابستون رو بدون فکر کردن به گذشته با اینده خوشحال باشه
نه از گوشی کار کرده راضیم والا چون کل سال تحصیلی حسرت یکم بیشتر گوشی کار کردن داشتمامتحاناش تموم شده و فعلا تابستونش با گوشی پر شده و حس سرگردانی داره برای روزای باقی مونده
حدساش قابل اعتماد نیسنه از گوشی کار کرده راضیم والا چون کل سال تحصیلی حسرت یکم بیشتر گوشی کار کردن داشتم
ناز و گوگولی (کیوت) به همراه چاشنی جذابیت
حدس های من همیشه دقیق هستن /با توجه به اینکه من درباره شخصیت افراد حرف میزنم/حدساش قابل اعتماد نیس
خجالتیه ولی رو نمیکنهحدس های من همیشه دقیق هستن /با توجه به اینکه من درباره شخصیت افراد حرف میزنم/
اعتماد به نفسش خیلی زیاد نیست
همزمان با ویولون زدن کاراته انجام بده?ندیدم
اعتماد به نفس نداره
گربه ها درکش می کننهمزمان با ویولون زدن کاراته انجام بده?
ولی من تا الان به گربه دست نزدمگربه ها درکش می کنن
تقریبا همیشه خود واقعیشهبازم هیچی نخونده
منو بهتر از خودم میشناسهبازم هیچی نخونده