- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 4
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
خیلی سعی میکنه منطقی باشه ولی واقعیت اینه احساساتش بعضی مواقع غالب میشه بهشتا خوب رو چی تعریف کنی.
پر از شور زندگیه.
پشت فرمون گوشی بازی میکنه پیام میده .....خیلی سعی میکنه منطقی باشه ولی واقعیت اینه احساساتش بعضی مواقع غالب میشه بهش
خیلی زیادی صمیمیهپشت فرمون گوشی بازی میکنه پیام میده .....
واقعا که
دنبال روابط جدید دوستانه با ادمای جدیده.پشت فرمون گوشی بازی میکنه پیام میده .....
واقعا که
به نظرم باید روی کتاب بعدی که میخواد بخونه بیشتر فک کنهدنبال روابط جدید دوستانه با ادمای جدیده.
لایک کردین که. گفتم که کاملا رندومه. از هر تایپ شخصیتی سعی می کنم یکی بگم.به نظرم باید روی کتاب بعدی که میخواد بخونه بیشتر فک کنه
واقعا رفتارام اینجوری میزنه؟از بزرگتر از سنش رفتار کردن خوشش میاد
زیاد برای تفریحش وقت نمیذارهواقعا رفتارام اینجوری میزنه؟
دوست داره به بقیه کمک کنه.
شماها هم خوابتون میادا.زیاد برای تفریحش وقت نمیذاره
ورزش دوس داره یعنی؟شماها هم خوابتون میادا
به موسیقی کلاسیک علاقه داره.
شاید تا حدودیخوش اخلاقه(؟)
میخواد پول جمع کنه لپتاپ جدید بگیرهشاید تا حدودی
تصورتون درسته اصلا فوتبالی نیستم. حتی جام جهانی رو هم نمیبینم.اصن اسدالهی رو نمیتونم تصور کنم موقعی که مثلا داره فوتبال میزنه
میخواد پول جمع کنه لپتاپ جدید بگیره
میتونست خدای ریاضیات بشه ولی راهشو یه چیز دیگه انتخاب کردبین و احساس و منطق تعادل برقرار نمیکنه
نمیدونم الان استیکر خنده بدم، لایک بدم، ناراحت بدم، چی بدم.بین و احساس و منطق تعادل برقرار نمیکنه
خیلی داره سعی میکنه ازم نترسه ولی میترسه بازممیتونست خدای ریاضیات بشه ولی راهشو یه چیز دیگه انتخاب کرد
کلا ورزش های توپی رو دوست دارم، ولی فوتبال خداسخیلی داره سعی میکنه ازم نترسه ولی میترسه بازم
از هندبال بدش میاد؟