my name is tanin
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- پاکدشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1407
- مدال المپیاد
- دارم میخونم..
از شیمی متنفرهچیزای جدید یا مرموزو دوست داره
از شیمی متنفرهچیزای جدید یا مرموزو دوست داره
من شیمی نجوم فیزیک ریاضی رو خیلی زیاد دوستشون دارم ولی از ساختاری که توی مدرسه مدل سوالا و...ش بدم میاد، تفریحی بیشتر میپسندمشاز شیمی متنفره
ایتالیا رو برای کار دوست دارهمن شیمی نجوم فیزیک ریاضی رو خیلی زیاد دوستشون دارم ولی از ساختاری که توی مدرسه مدل سوالا و...ش بدم میاد، تفریحی بیشتر میپسندمش
روابط محدود با عمق زیاد رو به روابط زیاد با عمق سطحی ترجیح میده
و برای گشتنایتالیا رو برای کار دوست داره
کسی رو ایگنور نمیکنهو برای گشتن
شخصیت حامی داره و یسری جاها ازش ضربه خورده ولی چون بهش اعتقاد قلبی داره، کنار نکشیده؟
به جز یه نفر،کسی رو ایگنور نمیکنه
دانشش از عربی پایینهبه جز یه نفر،
آدما رو دوست داره
بستگی به زمانش داره، جملات رو به طور کلی میفهمم چی به چیه میام جواب بدم گند میزنمدانشش از عربی پایینه
نرده چیهبستگی به زمانش داره، جملات رو به طور کلی میفهمم چی به چیه میام جواب بدم گند میزنم
دوست داره نرد باشه؟
ساز مورد علاقمه خیلی خواستم یادش بگیرم شرایطش پیش نیومد، ولی سعیمو میکنم به زودی شروع کنمش...نرده چیه
گیتار دوست داره
آدم کمتر استرسی ایهساز مورد علاقمه خیلی خواستم یادش بگیرم شرایطش پیش نیومد، ولی سعیمو میکنم به زودی شروع کنمش...
یاد گرفتنو دوست داره
تلاشگر با تلاشی ستودنی که بخاطر یسری اهداف دیگ مجبور شده از مسیر کلی خودش دور بشه و بخاطرش ناراحتهآدم کمتر استرسی ایه
دوست داره عزمش رو جذب کنه و کتاب بخونهتلاشگر با تلاشی ستودنی که بخاطر یسری اهداف دیگ مجبور شده از مسیر کلی خودش دور بشه و بخاطرش ناراحته
همم اشتباه بود کتابو میخونم به طور نرمال، ولی برای گیتار این صدق میکنهدوست داره عزمش رو جذب کنه و کتاب بخونه
من خدام یعنی چی اشتباه بود سکوت کناهمم اشتباه بود کتابو میخونم به طور نرمال، ولی برای گیتار این صدق میکنه
از اوضاع راضی نیست؟
صد در صدددمن خدام یعنی چی اشتباه بود سکوت کنا
بله درسته.
دوست داره به آدم موردعلاقش مدتها خیره شه و اون براش با ذوق حرف بزنه
و شاید تو هر دوشون هم داره به دلایل کاملا فرعی به باد میرههه (((:بخاطر یسری اهداف دیگ مجبور شده از مسیر کلی خودش دور بشه و بخاطرش ناراحته
اخیرا موسیقی زیاد گوش میدهصد در صددد
نایس
این درست بود
من تقریبا 3 ساله که از وقتی چشمم رو باز میکنم تا وقتی چشمم رو میبندم حتی تو زنگای تفریح خیلی وقتا دارم آهنگ گوش میکنم پس بعید میدونم زیاد بودن تایم آهنگ گوش دادنم پدیده جدیدی باشه؟ ولی آره درست بود آهنگ زیاد گوش میدمو شاید تو هر دوشون هم داره به دلایل کاملا فرعی به باد میرههه (((:
اخیرا موسیقی زیاد گوش میده