نرم افزارهای ویندوز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : درخواست نرم افزار

1.سلام.بهترین بروزر برای تبلت های گلکسی تب؟
راستی من یه مشکل دارم

2.فایل هایی که دانلود میکنم رو نمیتونه بخونه یعنی مثلا از پیکو فایل یبوک هامون یا اسلاید هامون رو میخوام دانلود کنم دانلود میکنه (اصلا هم معلوم نیست کجا میریزه..شایدم فقط اداشو درمیاره..خدا عالمه..)ولی وقتی میری بازش کنی(از نوتیفیکیشن ها میرم) میگه از چه برنامه ای استفاده کنم؟ compete action using
گزینه هاشم بروزر ها ست! منم یکیشو میزنم میره تو بروزر بعد یه صفحه میاد که web page not availabe
ولی خوب همین فایلو اگه از فلش بریزم توش میخونه..

3.برای این که اتو رفرش کنم باید برنامه چی دانلود کنم؟

به نقل از Vancomycin :
1.سلام.بهترین بروزر برای تبلت های گلکسی تب؟
راستی من یه مشکل دارم

2.فایل هایی که دانلود میکنم رو نمیتونه بخونه یعنی مثلا از پیکو فایل یبوک هامون یا اسلاید هامون رو میخوام دانلود کنم دانلود میکنه (اصلا هم معلوم نیست کجا میریزه..شایدم فقط اداشو درمیاره..خدا عالمه..)ولی وقتی میری بازش کنی(از نوتیفیکیشن ها میرم) میگه از چه برنامه ای استفاده کنم؟ compete action using
گزینه هاشم بروزر ها ست! منم یکیشو میزنم میره تو بروزر بعد یه صفحه میاد که web page not availabe
ولی خوب همین فایلو اگه از فلش بریزم توش میخونه..

3.برای این که اتو رفرش کنم باید برنامه چی دانلود کنم؟
۱.بین فایرفاکس و گوگل کروم یکی رو انتخاب کنید.
۲.فکر میکنم توی مموری کارت یه پوشه به اسم Downloads باشه، به احتمال زیاد میره اونجا.
۳.توی فایرفاکس و کروم پلاگین‌های مختلفی برای اینکار وجود داره. توی قسمت اضافه کردن پلاگین‌ها Auto Refresh رو جستجو کنید.

مرسی با فایر فاکس که اومدم مشکل حل شد الان فایلا رو ذخیره میکنه
اکسپلورر روی اندروید نصب نمیشه.?
اخه سایت اموزش دانشگاه ما فقط با اکسپلورر باز میشه که اونم مال ویندوزه

بچه ها من يه ريكاوري خيلي خيلي خوب و قدرتمند ميخوام! خيلي حياتيه! زود لطفا...! [-o< [-o< [-o<

به نقل از Fateme.RMA :
بچه ها من يه ريكاوري خيلي خيلي خوب و قدرتمند ميخوام! خيلي حياتيه! زود لطفا...! [-o< [-o< [-o<

اگه منظورتون از ریکاوری برنامه ایه که بشه باهاش چیزای پاک شده رو برگردوند، این هست:

Recuva

به داد من که دو سه بار رسیده، ولی نمی دونم قدرتش اون قدری که شما می خواید هست یا نه.

به نقل از بهراز :
اگه منظورتون از ریکاوری برنامه ایه که بشه باهاش چیزای پاک شده رو برگردوند، این هست:

Recuva

به داد من که دو سه بار رسیده، ولی نمی دونم قدرتش اون قدری که شما می خواید هست یا نه.
اينو خودم دارم ولي نميدونم چرا اكثر فايل هايي كه با Recuva بر ميگردونم اجرا نميشن!

از ریکاوررهای دیگه استفاده کن.
مثلاً get recover my files و یا o&o recover.

یه نسخه از اپرا که به گلکسی تب 2 بخوره و هنوزم کانکت شه لطفا...
من از کجا بدونم باید 32بیتی دانلود کنم یا 64?

موقع دانلود همین 32 هم برای خودش چند تا اپشن داره از کجا بفمم کدوم به من میخوره

به نقل از Fateme.RMA :
اينو خودم دارم ولي نميدونم چرا اكثر فايل هايي كه با Recuva بر ميگردونم اجرا نميشن!
به این دلیله که یه قسمتش ناقص ریکاوری میشن!
اگه فایلی رو که میخواید ریکاوری کنید حجمش زیاد باشه و بعد از پاک کردنش داخل اون درایو فایلی ریخته باشید یا جابجا کرده باشید احتمال ریکاوری خیلی کمه!

بچه ها نرم افزاری که PDF به زبان فارسی رو به Word تبدیل کنه میشناسین ؟

اگرم نرم افزاری می شناسین که بتونه PDF رو ویرایش کنه ( در همین حد که یه جاهایی رو پاک کنه و یتونیم یه نوشته ای رو یه جا اضافه کنیم ) لطف می کنید بگید .

به نقل از M.R.A :

اگرم نرم افزاری می شناسین که بتونه PDF رو ویرایش کنه ( در همین حد که یه جاهایی رو پاک کنه و یتونیم یه نوشته ای رو یه جا اضافه کنیم ) لطف می کنید بگید .
نرم افزار PDF2WORD

به نقل از M.R.A :

نرم افزار فاکسیت خیلی عالیه
ویرایش و تبدیل و ساخت و خوندن و همه کاری می کنه

لینک دانلود :

http://www.asandownload.com/software/entry/1102/

کسی لینک دانلود garena plus رو داره ... تو گوگل میسرچم .... فیلتره همشون ... :-"

http://amirbabaee2.blogfa.com/post/7

سلام من نرم افزار مسنجر میخوام که ورژن جدید هم باشه فک کنم آخرین ورژن 14 بود میخوام سایت قابل اعتمادی باشه ممنون.

به نقل از manbikas :
سلام من نرم افزار مسنجر میخوام که ورژن جدید هم باشه فک کنم آخرین ورژن 14 بود میخوام سایت قابل اعتمادی باشه ممنون.

سلام
مسنجر که خیلی کلیه! چه مسنجری؟؟!
یاهو آخریش 11.5 هست

آخرین ورژن یاهو مسنجر :

http://www.asandownload.com/software/entry/396/

آخرین ورژن اسکایپ :

http://www.asandownload.com/software/entry/747/

آخرین ورژن اوو :

http://www.asandownload.com/software/entry/1001/

کسی کرک Minilyrics ورژن 7.5.24 رو داره؟

به نقل از ๖ۣۜNima :
کسی لینک دانلود garena plus رو داره ... تو گوگل میسرچم .... فـیلت‍‌‍ره همشون ... :-"
www.garena.com

چطوری ی نرم افزار بسازیم؟

سلام دوستان خسته نباید من میخواستم بدونم که چطوری میتونم بدون داشتن علمبرنامه نویسی یک برنامه بسازم لطفا اسم نرم افزار رو بنویسید ممنون میشم اگه لینک انلودش رو هم بزارید. :لایک

پاسخ : چطوری ی نرم افزار بسازیم؟

بدون علم برنامه نویسی که هیچ برنامه یی نمی تونی بنویسی. باید کد زدن بلد باشی. ;D

Back
بالا