رو لینوکس که هست !به نقل از Karo :من ++g رو میخوام هر جا گشتم نبود سایت رسمی خودشونم گذاشته مشکل داره تو 4shared یکیو زدم واسه دانلود مشکل داشت اگه دارید تا امشب بزارید چون تموم میشه اینترنتم نمیتونم دانلودش کنم![]()
واقعا کسی برنامه ای چیزی برای شکستن این قفل نداره؟ من حدود 300 مگابایت برنامه از اینترنت دانلود کردم نتونستم بشکنم فقط دوتا برنامه تونستن که یکیشون با شکستن قفل فایل رو بهم میریزه یکی هم که در واقع ادیتوره میتونه بازش کنی ادیت هم بکنی ولی نمی تونی سیوش کنی (foxit editor) چون قفله و خود ادیتور اجازشو نمیده!به نقل از خودمم! :با سلام یه کمک میخواستم من یه فایل pdf دارم که میخوام تبدیل به word کنم برای این کار از برنامه adobe acrobat pro extended استفاده میکنم ولی ارور میده و مینویسه:
The document has insufficient permission for this operation
کسی راه حلی نداره فایلش هم کتاب عربی سومه راهنماییه که از اینجا گرفتم:!
http://www.roshd.ir/Default.aspx?tabid=543&SSOReturnPage=Check&Rand=0
اگر کسی لطف کنه متشکر میشم!
به نقل از شـــایــان M پرور!!! :و بهترین راه حل اینه که یاهو یه نرم افزار داره تو همون قسمت Attach ِش هس ! اونو دان کن ! بعد با اون می تونی هر قدر دلت خواست میل کنی !!
به نقل از نــرگـســـــ :من شدیداَ نیاز دارم به لینکِ دانلود 3دی مکس . البته اگه نرم افزارِ "خیــلی" ساده تری برای تنیمیشن 3بعدی میشناسید بهتره !![]()
به نقل از نرگـــ :) ـــس :فک کنم پریمیر به کارت بیاد . یا سونی وگاس !![]()