• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نرم افزارهای ویندوز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نرم افزارهای ویندوز

نه امتحانش نکردم.سرعت اینترنت عادیم خیلی بالاست برای همینه وقتی فعالشون میکنم 10ثانیه هم نمیتونم صبر کنم حوصلم سر میره.الان اینو از کجا گیرش بیارم؟؟ [nb]#تنبل [/nb]

به نقل از زﮩرا :
نه امتحانش نکردم.سرعت اینترنت عادیم خیلی بالاست برای همینه وقتی فعالشون میکنم 10ثانیه هم نمیتونم صبر کنم حوصلم سر میره.الان اینو از کجا گیرش بیارم؟؟ [nb]#تنبل [/nb]
مگه نمیگی لینک نده؟ :|
برو filehippo.com اسمش رو سرچ کن. فقط من هرچی گشتم لینکای دانلودش فیلتر بود! یه دانلود رو تحمل کن بعدش راحت میشی عوضش!

به نقل از زﮩرا :
آیا هنوز هم صحبت کردن درباره ف×ی×ل×ت×ر ×ش×ک×ن توی سایت خلاف قوانینه؟؟ :-" حدودا 7 8 تا دانلود کردم از جاهای مختلف ولی سرعتشون خیلی داغونه یعنی واقعا داغونه ها 8-|

خولاصه پیشنهاد بدین زود تند سریع

بعد یه چیزی ...لینک میذارید لینک ف×ی×ل×ت×ر نذارید خب :)) من چجوری برم توش جدا؟؟ وقتی دارم هنوز دنبالش میگردم ؟[nb] پیش اومده :-" [/nb]؟

2تا موضوع هست! هر چقد پول بدی آش میخوری! در نتیجه وقتی پول نمیده آدم نباید انتظار آشم داشته باشه همچی!! :D
[SIZE=78%]بعدم س~ا~یفون هست، بد نیست، یه چیز پی ان هم هست، هفت خوان، خودم استفاده نکردم ولی دوستان میگن خوبه!! [/SIZE] :D

شما اصلا بحث قیمت رو بذار کنار فرض کن هر قیمتی باشه مهم نیست بعد پیشنهاد بده.یکی دیگه هم سایفون رو گفت البته .

متاسفانه بنده با نرم افزار های رایگان کار میکنم، در مورد اونا نظری ندارم!! :D
*اگر سای فون خواستید بگید آپلود کنم!

برای قندشکن اگر گوگل کروم دارین می‌تونید برید extension های browsec یا V‌ P‌N.S HTTP PR OX‌Y یا GOM V PN رو دانلود کنید و فعال کنید.
اگر هم موزیلا دارید foxy‌ ‌pr oxy رو به عنوان extension دانلود کنید.
البته چند وقتی هست که همه این‌ها سرعتشون کم شده .

نرم‌افزاری برای ادیت ویدیو از قبیل کم و زیاد کردن سرعت و برداشتن و گذاشتن صدا روی ویدیوها سراغ ندارین؟ ترجیحا با محیط کاربری ساده و حجم کم.
پ.ن: گوگل کردم منتهی به علّت تعدّد پیشنهادات نمی‌دونستم کدوم رو دانلود کنم. گفتم که اگه کسی با نرم‌افزاری کار کرده و راضی بوده بگه. مرسی.

به نقل از صَواع. :
نرم‌افزاری برای ادیت ویدیو از قبیل کم و زیاد کردن سرعت و برداشتن و گذاشتن صدا روی ویدیوها سراغ ندارین؟ ترجیحا با محیط کاربری ساده و حجم کم.
پ.ن: گوگل کردم منتهی به علّت تعدّد پیشنهادات نمی‌دونستم کدوم رو دانلود کنم. گفتم که اگه کسی با نرم‌افزاری کار کرده و راضی بوده بگه. مرسی.
برنامه VCD Cutter قدیم بود خیلی ساده و خوب بود. الان هم اکثر کانورتر ها این کار ها رو انجام می دن

به نقل از صَواع. :
Magix video pro خیلی راحته امکاناتشم زیاده.

کسی نرم افزاری برای ریکاوری رم و فلش سراغ داره ؟؟؟؟ برای همه فایل ها (تصویری و صوتی و ...):-/

• لایک
امتیازات: Sep
Back
بالا