اخه طورى از زندگى خوب روسپى ها حرف ميزنى انگار كه چقدر وضع مالى همشون عاليه!فكر مى كنى چقدر بابت كارش از هر مرد پول بگيره؟يا بهتره بگم هر مرد چقدر حاضره براى يه روسپى پول بده؟
واقعاً «جوری حرف نزدم راجع به زندگیشون که انگار چقدر وضع مالی همهشون خوبه».
هدف این بود که بگم لزوماً دلیلش مالی نیست.
مثل این میمونه بگی هر کی هروئین میکشه یا میفروشه به خاطر فقر مالیه.
به سکس به چشم یه عمل خیلی مقدس هم که نگاه کنی، باز میشه خیلی ساده باهاش برخورد کرد و فقط سطحی ازش لذت برد؛ مثلاً سیگار کشیدن برای شمنهای آمریکایی یه عمل مقدس بوده و هست، در نظرشون با استفاده از سیگار با یکسری از ارواح و موجودات دیگه ارتباط برقرار میکنن، ولی خب مثلاً یه نوجوون 14 ساله تو خاورمیانه هم داریم که سیگار میکشه تا بذاره عکس پروفایلش و ازش لذت ببره. اصلاً این آدما خیلی بیشترن. (تاکید کنم که من هیچ کاری با پیامدهای این شکلی زندگی کردن ندارم.)
خیلی از آدما تو اسنپ کار میکنن چون دنبال پولن، ولی خب شوماخر هم داریم ما!
خلاصه که تو سطوح مختلفی میتونی روسپی باشی. ممکنه با صابخونهت بخوابی فقط که اجاره ندی، ممکنه بری کنار خیابون وایسی، ممکنه خیلی تخصصیتر نگاه کنی بهش برند کنی خودتو. کم هم نیستن این آدما، حتی تو ایران.
تو میگی همواره این روند طی میشه که آدما روسپی میشن:
پول نداری -> ظاهراً تخصصی نداری و کاری نتونستی پیدا کنی -> روسپی میشی
من میگم مثلاً همچین روندی هم میتونه داشته باشه:
دلت میخواد سکسهای زیاد و متنوع داشته باشی و تو این قسمت دنیا پیشرفت کنی -> شروع میکنی با آدمهای زیادی سکس کردن رو تجربه میکنی -> حالا یه آدم متخصصی که میتونه درآمدزایی هم بکنه
واقعاً بیشتر از این هم چیز خاصی نمیدونم، اونقدر درک نمیکنم و فکر نکردهم به روسپی بودن، ولی خب مثلاً تو اورژانس کار کردن رو هم درک نمیکنم.