• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور 1401

آخه مسئله قیمتش هم هست در کنار زمان
اگه من میکرو و شیمی جامع بزنم ترازام بهتر میاد یا اگه مبتکران و شیمی جامع بزنم ؟
خواستی مبتکران هارو برات میفرستم

آخه مسئله قیمتش هم هست در کنار زمان
اگه من میکرو و شیمی جامع بزنم ترازام بهتر میاد یا اگه مبتکران و شیمی جامع بزنم ؟
ببين بستگي داره. منبع سطح اول خيلي سبز و مبتكران و اينا رو پيشنهاد ميكنن و براي فاز دوم ميگن برين سراغ آي كيو و اينا.
جامع هم براي كسائي بيشتر مناسبه كه حجم كم تري ميخوان بخونن و سرعتشون كم تره و درسنامه خلاصه تر و اينا ميخوان و ميگن خيلي مناسب پايه نيست.
ما اول بايد يه منبع سطح اول انتخاب كنيم و كار كنيم. ميكرو درسنامه هاش خوبه ولي تستاش يك مقدار سخت و گاها غير استاندارده.
پس منبع اول مبتكران يا حالا خيلي سبز بگير و بعد از اينكه به تسلط رسيدي تست هاي كتاباي ديگه اي مثل آي كيو رو بزن. شايد اصلا نرسي آي كيو رو امسال بزني. ولي اگر مستقيما بري سراغ منبع سطح دومي مثل آي كيو خب مسلما سوالاش خيلي مناسب تست آموزشي نيستن و ممكنه تو رو نا اميد كنن و نتوني سوالاشون رو حل كني.
من نظرم اينه كه فعلا مبتكران كار كني. منم دارم همونو ميگيرم. اين چيزائيم كه نوشتم از رو نت برداري انتخاب منبع شيمي سيب ترشه. حالا عكسشم برات ميفرستم

پس اگه زحمت نباشه بذار به خودت آدرس و اینا بفرستم چون می نویسه مشخصات رو محدود کردی .
راستی میشه بگی چاپ سال چنده ؟
هزینه پستش رو شماره کارت می گیرم واست می فرستم

پس اگه زحمت نباشه بذار به خودت آدرس و اینا بفرستم چون می نویسه مشخصات رو محدود کردی .
راستی میشه بگی چاپ سال چنده ؟
هزینه پستش رو شماره کارت می گیرم واست می فرستم
98 هستن فک کنم ۴ تاش...من خودم کلا با لینا خوندم
تغییر نمیکنه ک فقط گرونتر میشه

پایه هندسه چی معرفی میکنید(میخوام دهم و یازدهمو باهم داشته باشه)

یه منبع خوب برا عربی می‌خوام، فقط تست داشته باشه درسنامه نمی‌خوام.
ممنون میشم معرفی کنید

به نظرتون من که الان یازدهم تجربی هستم و به خاطر سخت گیری مدرس های دروس اختصاصی فرصت نمی کنم زیاد روی دروس عمومی به ویژه عربی و زبان وقت بذارم ، همون کتب عربی تک پایه های خیلی سبز رو بهتره استفاده کنم یا یه کتاب جامع مثل عربی نردبام رو بخونم بهتره ؟

Back
بالا